Πιστοποίηση HeartMath® Coach στην Ελλάδα

Πιστοποίηση HeartMath® Coach στην Ελλάδα

Πρόγραμμα Πιστοποίησης HeartMath® Coach 2022
Ιούνιος 8 @ 09:00 πμ – Ιούνιος 10 @ 5:00 μμ
Δια ζώσης στις εγκαταστάσεις της Alternative Media

Το Ινστιτούτο HeartMath® θα εκπαιδεύσει τους επόμενους HeartMath® Coaches για το 2021. Για πρώτη φορά, το μάθημα θα παραδοθεί εξ’ ολοκλήρου ONLINE με ταυτόχρονη μετάφραση, για όσους το επιλέξουν. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται σε επαγγελματίες που θέλουν να χρησιμοποιήσουν την πιστοποίηση, το ερευνητικό υλικό, τα εμπορικά δικαιώματα, τα εργαλεία και τις συσκευές του HeartMath® σε ατομικές συνεδρίες ή σε μικρές ομάδες, δια ζώσης ή online. Οι συνεδρίες HeartMath® είναι ειδικά σχεδιασμένες ώστε να παραδίδονται με εξαιρετικά αποτελέσματα και σε διαδικτυακές και σε διαζώσης συνεδρίες.

Σε ποιους απευθύνεται

 • Σe επαγγελματίες ψυχικής υγείας όπως ιατροί, νοσοκόμοι, τραυματιοφορείς, σύμβουλοι ψυχικής υγείας, ψυχολόγοι.
 • Σε Life Coaches, εμψυχωτές ομάδων, εισηγητές, εκπαιδευτές παιδιών και ενηλίκων
 • Σε HR officers και στελέχη διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού
 • Σε εργαζόμενους που αντιμετωπίζουν πιεστικές συνθήκες εργασίας
 • Σε υπεύθυνους εκπαίδευσης δημόσιων ή ιδιωτικών οργανισμών
 • Και τέλος σε όλους όσους επιθυμούν να αποκτήσουν τα εργαλεία και τις τεχνικές του Ινστιτούτου HeartMath για να τις χρησιμοποιήσουν συμπληρωματικά με την υφιστάμενη εργασία τους.

Τα οφέλη του προγράμματος

 • Θα βοηθήσετε τους πελάτες, τους εργαζόμενους ή τους συναδέλφους σας να μειώσουν το άγχος, να ενισχύσουν τις αντοχές τους και να αποδίδουν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους
 • Θα αυξήσετε τη δική σας συναισθηματική και νοητική διαύγεια,  τη σωματική υγεία και θα μπορείτε να βοηθήσετε κι άλλους να κάνουν το ίδιο
 • Θα χρησιμοποιήσετε τεχνικές και εργαλεία που παρέχονται έπειτα από έρευνες σχεδόν 30 ετών και με πλήρη επιστημονική υποστήριξη.

Δείτε σε λίγα λεπτά την παρουσίαση του προγράμματος στο παρακάτω βίντεο ή διαβάστε παρακάτω

Γιατί αξίζει να γίνετε Πιστοποιημένος Coach του HeartMath®

Το HeartMath® είναι ένα μοναδικό και δυναμικό σύστημα τεχνικών και καινοτόμων τεχνολογιών βιοανάδρασης, για τη διαχείριση άγχους και την ενίσχυση αντοχών. Μαθαίνεται και διδάσκεται εύκολα και… πάνω απ’ όλα… δουλεύει. Αυτός είναι και ο λόγος που έχει υιοθετηθεί ευρέως από οργανισμούς στο εξωτερικό, όπως η ΝΑΣΑ, οι πολυεθνικές εταιρείες Shell και Cisco, τα Νοσοκομεία Stanford και Bart’s κι άλλοι οργανισμοί σε όλο τον κόσμο.

 

Το ξεχωριστό πρόγραμμα Πιστοποίησης Εκπαιδευτών και Coaches HeartMath® έχει σχεδιαστεί ειδικά για coaches, συμβούλους ψυχικής υγείας, ψυχοθεραπευτές, στελέχη Ανθρώπινου Δυναμικού και εκπαιδευτές δημόσιων και ιδιωτικών οργανισμών, που θέλουν να βοηθήσουν και να διδάξουν στους άλλους, το σύστημα του HeartMath® σε ατομικές συνεδρίες.

 

Το πρόγραμμα Πιστοποίησης του Coach HeartMath® σας παρέχει:

 • Άδεια εμπορικής χρήσης των πνευματικών δικαιωμάτων των προϊόντων του HeartMath® για να προωθήσεις την εργασία σου ως Πιστοποιημένος Coach HeartMath®.
 • 3 μέρες λεπτομερούς εκπαίδευσης στο σύστημα του HeartMath®.
 • 3 ώρες ατομικών συνεδριών μέσω διαδικτύου πριν την έναρξη του προγράμματος και 1 ώρα μετά τη λήξη του προγράμματος, με την HeartMath® Trainer Αγάθη Χριστοδουλίδη.
 • 20% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα του HeartMath®.
 • Την ικανότητα να εκπαιδεύσεις τους πελάτες σου στη χρήση των τεχνολογιών emWave® και Inner Balance™ .
 • Λεπτομερές εγχειρίδιο προσωπικής εκπαίδευσης.
 • Την αυτοπεποίθηση και την κατανόηση που απαιτείται για να διδάξεις τις τεχνικές και τα εργαλεία του HeartMath® και να τα στηρίξεις με επιστημονικά δεδομένα.

Έχει αποδειχθεί ότι η ενσωμάτωση των τεχνικών, μεθόδων και τεχνολογιών του HeartMath® στις συνεδρίες coaching, mentoring και συμβουλευτικής παρέχει στους πελάτες μακροχρόνια οφέλη, όπως:

Ενίσχυση…

 • αντοχών, ενεργητικότητας και ολικής ευεξίας
 • νοητικής διαύγειας στη λήψη αποφάσεων, στην επίλυση προβλημάτων καθώς και στο σχεδιασμό στρατηγικών και πλάνων
 • επίγνωσης και ενσυναίσθησης στις ανθρώπινες σχέσεις
 • ικανότητας διατήρησης ή/και επαναφοράς της ψυχραιμίας υπό συνθήκες πίεσης
 • ικανότητας αποτελεσματικής επικοινωνίας
 • συνεργασίας με συναδέλφους και συνεργάτες

Ελάττωση…

 • Ανησυχίας, αίσθησης πίεσης και στρες
 • Αϋπνίας και κόπωσης
 • Νοητικού, φυσικού και συναισθηματικού άγχους
 • Δυσκολίας στην προσαρμοστικότητα και της επιζήμιας συμπεριφοράς

Θα λάβετε, επίσης, τις καινοτόμες τεχνολογίες βιοανάδρασης emWave Pro και Bluetooth Inner Balance (αξίας άνω των 450 Ευρώ!) καθώς και το βιβλίο «Μετουσιώνοντας το Στρες».

Με την ολοκλήρωση του Προγράμματος Πιστοποίησης HeartMath® θα λάβετε μία ώρα ατομικής συνεδρίας με την HeartMath®Trainer, Αγάθη Χριστοδουλίδη, καθώς και την δέσμευσή του HeartMath® για συνεχόμενη υποστήριξη και επικοινωνία.

 

Οι εισηγητές

 

Gavin Andrews

Ο Gavin Andrews είναι Διευθύνων Σύμβουλος του HeartMath® UK. Επίσης, είναι σύμβουλος, Coach, NLP practitioner και εκπαιδευτής που ειδικεύεται στην Ηγεσία/ Διαχείριση Ανάπτυξης και Επιδόσεων.

Τι είπαν για τις τεχνικές του Ινστιτούτου HeartMath® καταξιωμένοι επιστήμονες

«Μοναδικά πολύτιμο, αποτελεσματικό και ιδιαίτερα χρήσιμο εργαλείο λόγω του ότι μπορούν οι άνθρωποι να το εφαρμόσουν σε πραγματικό χρόνο.» Richard Podell, M.D.

«Οι τεχνικές βοηθούν τους ασθενείς να αντιμετωπίσουν το στρες της ευαισθησίας στο περιβάλλον και να εξισορροπήσουν το αυτόνομο νευρικό σύστημα. Οι ανταποκρίσεις που παίρνω από ασθενείς είναι πολύ θετικές.» Roy Fox, M.D., Διευθυντής της Nova Scotia Environmental Health Clinic

«Τα αποτελέσματα είναι τεράστια. Ογδόντα τοις εκατό των καρδιοπαθών αισθάνονται ότι το στρες είναι ο μεγαλύτερος παράγοντας που συμβάλλει στην ασθένειά τους. Αυτό ήταν πάντα απογοητευτικό γιατί μέχρι τώρα δεν υπήρχαν πολλά να τους προσφέρουμε. Τώρα υπάρχει.» T. Gregory Quinn, M.D., Καρδιολόγος

«Η ωφελιμότητα αυτής της εξαιρετικής τεχνικής του “Ακούγοντας την Καρδιά” ουσιαστικά επιβεβαιώνει ότι η έρευνα στο Ινστιτούτο Αριθμητικής της Καρδιάς θα συνεχίσει να παράγει ανακαλύψεις μεγάλης πρακτικής σημασίας και δυνητικώς μακρόπνοες θεωρητικές εφαρμογές. Η αντικειμενική απόδειξη της επέμβασης του Ακούγοντας την Καρδιά στην αντιμετώπιση του «στρες» σε ψυχολογικό και βιολογικό επίπεδο είναι επίτευγμα ορόσημο.» Gerhard Werner, M.D., Former Dean, University of Pittsburgh School of Medicine, Former Associate Chief of Staff, VA Medical Center

«Τα δυνητικά οφέλη των πιστών εφαρμογών της τεχνικής του Ινστιτούτου Αριθμητικής της Καρδιάς συμπεριλαμβάνουν βελτίωση της καρδιοαγγειακής λειτουργίας, ελάττωση της αρτηριακής πίεσης, μεγαλύτερη γαλήνη, μείωση των ψυχοσωματικών συμπτωμάτων που σχετίζονται με το στρες, μεγαλύτερη συναισθηματική σταθερότητα, απελευθέρωση από την τυραννία και τις καταστροφικές για την υγεία επιπτώσεις του χρόνιου θυμού και της εχθρότητας και, κατά τη γνώμη μου, ελάττωση του σωματικού πόνου.» Bruce N. Eimer, Ph.D., ABPP, Κλινικός Καρδιολόγος, συγγραφέας του βιβλίου Pain Management Psychotherapy: A Practical Guide

«Ήταν μεγάλη έκπληξη όταν είδα πόσο ισχυρό εργαλείο είναι αυτές οι τεχνικές σε δυσάρεστες καταστάσεις. Σε βοηθούν να μπεις στη μάχη νιώθοντας ήρεμος, προσεκτικός και χαρούμενος.» Men’s Fitness

«Αυτή η τεχνική έχει κάνει εξαιρετική διαφορά στο ηθικό των ομάδων. Πριν να τη δοκιμάσουν, 46% έλεγαν ότι συχνά ένιωθαν κατάκοποι. Αφού την εξάσκησαν, αυτός ο αριθμός έπεσε στο 9%. Μερικά μέλη του προσωπικού μάλιστα έλεγαν ότι αισθάνονταν πιο καλοσυνάτοι.» Carol Mortimer, Διευθυντής Υγείας της Hewlett- Packard, (U.K.)

«Τα αποτελέσματα των τεχνικών είναι απολύτως πρωτοφανή. Επιστρέψαμε από τη συνάντηση γνωρίζοντας ότι είχαμε καταφέρει σε δύο μέρες κάτι που θα μας είχε πάρει μήνες να πετύχουμε χωρίς αυτό το εργαλείο.» Judith Hamilton, Videoconference Consultant

Η Ελληνική κοινότητα του HeartMath

Η εκπαίδευση των HeartMath Coaches ξεκίνησε στην Ελλάδα από το 2017. Έκτοτε έχουν πιστοποιηθεί πάνω από 50 Coaches από την Ελλάδα, την Κύπρο, την Αλβανία, το Ντουμπάι, τη Ρουμανία και αλλού. Μέρος της Ελληνικής κοινότητας αποτελούν καταξιωμένοι ιατροί, επιστήμονες, ακαδημαϊκοί , επαγγελματίες ψυχικής υγείας, Life Coaches, εκπαιδευτικοί,  σύμβουλοι επιχειρήσεων, ακόμα και Ορθόδοξοι ιερείς. Ενώ κάποια άλλα μέλη έλαβαν την πιστοποίηση καθαρά για την προσωπική τους ανάπτυξη χωρίς να έχουν σκοπό την επαγγελματική του χρήση. Τα μέλη της ελληνικής κοινότητας έχουν συμμετάσχει σε Φεστιβάλ, έχουν διοργανώσει δεκάδες workshops, ενώ τα ακαδημαϊκά μέλη έχουν παρουσιάσει το HeartMath  σε πάνω από 5 Ιατρικά συνέδρια , σε σχολεία και άλλα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για το σεμινάριο

Θα διεξαχθεί στις 08 – 10 Ιουνίου, 2022

Ώρες: 09:00-17:00 διαδικτυακά

Η εκπαίδευση θα διεξαχθεί στις στουνταικές εγκαταστάσεις της Alternative Media στο Περιστέρι, Φιλικών 58, 3ος όροφος.

Υπάρχει η δυνατότητα απομ,ακρυσμένης συμμετοχής μέσω της πλατφόρμας ZOOM.

Ακόμα κι αν δεν μπορείτε να έρθετε κάποιες ή όλες τις μέρες, θα μπορέσετε να πάρετε το μαγνητοσκοπημένο σεμινάριο και την πιστοποίηση.

Κόστος:

Η αξία του προγράμματος είναι 1800€ + ΦΠΑ 24%

Τρόποι πληρωμής

Εφάπαξ καταβολή του ποσού των 1800€ + 24% ΦΠΑ (Σύνολο 2.232€)

Αποπληρωμή σε έως 9 δόσεις των 200€. Η πιστοποίηση και οι συσκευές θα δοθούν με την εξόφληση.

Τι πληρώνετε με το παραπάνω αντίτιμο

 • Την πιστοποίησή σας
 • Άδεια εμπορικής χρήσης των πνευματικών δικαιωμάτων των προϊόντων του HeartMath® για να προωθήσετε την εργασία σας ως Πιστοποιημένος Coach HeartMath® για 1 έτος.
 • 3 μέρες λεπτομερούς εκπαίδευσης στο σύστημα του HeartMath® από τον Gavin Andrews και την Αγάθη Χριστοδουλίδη.
 • 4 ώρες ατομικών συνεδριών μέσω διαδικτύου (3 πριν την έναρξη του προγράμματος και 1 μετά) με την HeartMath®Trainer Αγάθη Χριστοδουλίδη.
 • Λεπτομερές εγχειρίδιο προσωπικής εκπαίδευσης στα ελληνικά
 • Εγχειρίδιο εκπαίδευσης των πελατών σας στα ελληνικά
 • Τις καινοτόμες τεχνολογίες βιοανάδρασης emWave Pro και Bluetooth Inner Balance (αξίας άνω των 450 Ευρώ!),
 • Τη χρηματοδότηση του ερευνητικού τομέα του Ινστιτούτου HeartMath
 • Το υλικό της εκπαίδευσης, πηγές, βιβλιογραφίες, δεκάδες δωρεάν βιβλία και slides
 • Τη διοργάνωση και τους εκπαιδευτές
 • Το βιβλίο «Μετουσιώνοντας το Στρες».

 


3 webinars με την trainer του Ινστιτούτου HeartMath Αγάθη Χριστοδουλίδη.

Οι ακριβείς ημερομηνίες και ώρες καθορίζονται κατόπιν συνεννόησης με την Αγάθη Χριστοδουλίδη

Η Εκπαίδευση θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο Acropolis Select, δίπλα ακριβώς από τις στάσεις Μετρό "Συγγρού Φιξ" και "Ακρόπολη".

Στην τριήμερη εκπαίδευση θα δοθούν σε έντυπη μορφή οι οδηγοί ανάπτυξης προσωπικής ανθεκτικότητας καθώς και ολόκληρο το υλικό του σεμιναρίου για την χρήση του από τους Coaches.

Στο τριήμερο πρόγραμμα συμπεριλαμβάνονται coffee breaks, καθώς και κυρίως γεύμα, στον χώρο του ξενοδοχείου.

Μετά το σεμινάριο ακολουθεί ένα τελευταίο webinar με την trainer Αγάθη Χριστοδουλίδη
Gavin Andrews
O Gavin Andrews είναι ο διευθύνων σύμβουλος του Ινστιτούτου HeartMath στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι επίσης σύμβουλος, Coach και εκπαιδευτής με ειδίκευση στην ηγεσία, στην προσωπική ανάπτυξη και απόδοση.  Έχει έντονο ενδιαφέρον στην αυθεντική καθοδήγηση και στη χρήση της συναισθηματικής αυτορύθμισης, στη θετική ψυχολογία και στο μάνατζμεντ. Έχει τη βαθιά πεποίθηση ότι οι βιώσιμοι οργανισμοί είναι...
Agathi Christodoulide
Η Αγάθη είναι ομιλητής, εκπαιδευτής και coach προγραμμάτων ειδικά σχεδιασμένα για την προσωπική ανάπτυξη ατόμων όπως και επαγγελματικών προγραμμάτων για εταιρείες και στελέχη. Ως συνεργάτης και πιστοποιημένη Trainer του Ινστιτούτου HeartMath® διεξάγει σεμινάρια σε επιχειρήσεις, σχολεία, νοσηλευτικά ιδρύματα και σε διάφορους οργανισμούς. Με δική της δράση έγινε εφικτή η διάδοση των μεθόδων του HeartMath® στην...
Τραπεζική μεταφορά
2,232.00
Ενδιαφέρομαι
Πληρωμή σε δόσεις
2,300.00
Ενδιαφέρομαι
Event Details
Sponsors
 • enallaktikidrasi.com
 • enallaktikiagenda.gr
Το βιβλίο
Κλείσε θέση
Άλλα άρθρα
1η Ημερίδα HeartMath
Δωρεάν εκπαίδευση HeartMath σε φροντιστές ασθενών με νόσο Alzheimer
Δείτε δωρεάν το καταπληκτικό εκπαιδευτικό και βιωματικό πρόγραμμα The HeartMath Experience
Όσα μάθαμε από την επίσκεψη του Howard Martin στην Αθήνα. Φωτογραφίες
Οδηγίες για την εγκατάσταση της εφαρμογής Global Coherence App
Tο βιβλίο “Η Νοημοσύνη της Καρδιάς” στα Ελληνικά
Συνέντευξη του Howard Martin στην Εναλλακτική Δράση
Η νοημοσύνη της καρδιάς μπορεί να μας προσφέρει πολύτιμη καθοδήγηση
5 πράγματα που δεν γνωρίζατε οτι μπορεί να κάνει η καρδιά σας
Oι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι η καρδιά έχει τη δική της “νοημοσύνη”
Το δευτερογενές τραυματικό στρες ίσως επηρεάζει περισσότερους ανθρώπους απ’ ό, τι νομίζουμε
Πώς ένα σύντομο διάλειμμα μπορεί να σώσει την ημέρα σας
Πως να μετατρέψτε τις στρεσογόνες αντιλήψεις και αντιδράσεις σας σε εσωτερική γαλήνη
Πώς καταφέραμε να βοηθήσουμε ανθρώπους που βίωσαν έναν καταστροφικό σεισμό ύστερα από μια αποτυχημένη απόπειρα απαγωγής
Μια απλή τεχνική για να συνεισφέρουμε στην παγκόσμια ειρήνη

Μείνετε συντονισμένοι με την κοινότητα του HeartMath σε Ελλάδα και Κύπρο

* indicates required

Παρακαλούμε επιλέξτε τον τρόπου που θα θέλατε να επικοινωνήσουμε μαζί σας

Μπορείτε να διαγραφείτε από τη λίστα αυτή ανά πάσα στιγμή πατώντας απλά το unsebscribe που θα βρείτε στο τέλος κάθε e-mail

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

86 Shares
Share
Share
Tweet
Pin