Ζώντας στο Πεδίο της Καρδιάς | Εργαστήριο με τον βραβευμένο εισηγητή Howard Martin, συνιδρυτή του Ινστιτούτου HeartMath

Ζώντας στο πεδίο της καρδιάς
Θεράπευσε τη Στιγμή – Ξαναγράψε το μέλλον σου – Βοήθησε να αλλάξουμε τον κόσμο

Μία συναρπαστική εκπαιδευτική εμπειρία που θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπετε τον εαυτό σας και τον κόσμο

Παρακολουθήστε τον αναγνωρισμένο συγγραφέα και συνιδρυτή του HeartMath®, Howard Martin και μάθετε τις έννοιες, τις τεχνικές και την επιστήμη του HeartMath®.

“O Howard Martin είναι ένας δυναμικός ομιλητής με ένα μήνυμα ζωτικής σημασίας για το ρόλο της καρδιάς στο να μεταμορφώνει τη ζωή μας και τον κόσμο. Η αυθεντικότητα, η προσοχή και η εξαιρετική του ικανότητα να μεταδίδει γνώση και να εμπνέει, δημιουργεί την αίσθηση ότι μόλις βιώσαμε κάτι ξεχωριστό που θα θυμόμαστε για πάντα.
Marci Shimoff, Συγγραφέας Best Seller των New York Times, Happy for No Reason, πιστοποιηνένη εκπαιδεύτρια στο The Secret

Η κατάσταση:

Οι περισσότεροι από εμάς βιώνουμε μια συνεχή βιασύνη στη ζωή μας. Τη νιώθουμε μέσα μας. Τη βιώνουμε στην πολυάσχολη καθημερινότητά μας. Συχνά νιώθουμε ότι ζούμε την κάθε μέρα με μια ασταμάτητη, επιταχυνόμενη ορμή που είναι δύσκολο να την ακολουθήσουμε.

Η πρόκληση:

Πώς μπορούμε να βρούμε την ισορροπία που χρειαζόμαστε για να εναρμονιστούμε με την εξελικτική ταχύτητα της αλλαγής, να νιώσουμε μια αίσθηση σκοπού και εκπλήρωσης αντί για μια κατάσταση επιβίωσης;

Η ευκαιρία:

Οι ίδιες αθέατες δυνάμεις που καθοδηγούν την ταχύτατη, χαοτική αλλαγή μας δίνουν επίσης την ικανότητα να εξελισσόμαστε, να μαθαίνουμε να αλλάζουμε με θετικούς τρόπους όπως ποτέ πριν στην ιστορία της ανθρωπότητας.

Η Λύση:

Η ικανότητά μας να κάνουμε επιλογές που μας εναρμονίζουν με αυτή την επέκταση της συνειδητότητας και τη συν-δημιουργική δύναμη δεν προέρχονται μόνο από το νου, αλλά περισσότερο από τον πυρήνα του είναι μας – από τη νοημοσύνη της καρδιάς.

Η ανάπτυξη νοημοσύνης της καρδιάς και η καθοδήγηση προς μια ζωή που συνδέεται περισσότερο με την καρδιά αποτελούν εξελικτικές επιτακτικές επιταγές των σύγχρονων χρόνων.

To σεμινάριο «Ζώντας στο Πεδίο της Καρδιάς» παρέχει μια ψυχαγωγική και παράλληλα ενημερωτική εμπειρία σχεδιασμένη για άτομα που ενδιαφέρονται για:

• Τις τελευταίες εξελίξεις στην επιστήμη
• Την Παγκόσμια Αλλαγή
• Τη βελτίωση της Υγείας
• Την ανάπτυξη της Πνευματικής, Συναισθηματικής και Διαισθητικής Νοημοσύνης

Θα μάθετε για:

• Τη Νοημοσύνη της Καρδιάς – μία επιστημονική κατανόηση της δύναμης της καρδιάς
• Τη Συνοχή της Καρδιάς – μέγιστη κατάσταση επίγνωσης, υγείας και επίδοσης
• Συγκεκριμένες τεχνικές για να ξεπεράσετε εμπόδια, για να αποκτήσετε πρόσβαση στη διαίσθησή σας και για να δημιουργήσετε υψηλότερη αίσθηση σκοπού και εκπλήρωσης
• Τη Δύναμη των Θετικών Συναισθημάτων – πρόσβαση σε κώδικες που επιφέρουν την επιτυχία
• Την Κοινωνική συνοχή και πώς να βελτιώσετε τη διαπροσωπική σας δυναμική

«Βρισκόμαστε συνεχώς σε μια συν-δημιουργική διαδικασία όπου τρέφουμε το πεδίο της συνειδητότητας με τα συναισθήματά μας και ύστερα λαμβάνουμε ως απόκριση μια αντανάκλαση που καθορίζει τι βλέπουμε ως πραγματικότητα. Αυτή η διαδικασία γίνεται ταχύτερη και εντονότερη. Η συνειδητότητα αλλάζει τώρα με γοργούς ρυθμούς. Εμείς μπορούμε και πρέπει να εκμεταλλευτούμε τη μοναδική ευκαιρία να δημιουργήσουμε μια νέα ζωή και έναν νέο κόσμο»
Howard Martin

Βάλτε ελληνικούς υπότιτλους πατώντας το CC

 

Μάθετε κι εσείς αυτό το σύστημα που βασίζεται στην επιστήμη και υποστηρίζεται από περισσότερα από 25 χρόνια έρευνας… και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη περίπου 5 εκατομμυρίων ανθρώπων παγκοσμίως. Βιώστε κι εσείς τα οφέλη του HeartMath και αποκτήσετε εκείνη τη γνώση που θα αλλάξει τον τρόπο που ζείτε.

Διαβάστε τη συνέντευξη του Howard Martin στην Εναλλακτική Δράση

Περισσότερες πληροφορίες για το σεμινάριο

Προσοχή: Οι θέσεις είναι περιορισμένες

Που: Ξενοδοχείο Τιτάνια

Πότε: 28 Σεπτεμβρίου Ώρες 10:00 – 17;00

Κόστος: 150€

Την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου, ο Howard Martin θα παρουσιάσει ένα μίνι δίωρο εργαστήριο με θέμα την Ενεργοποίηση της Νοημοσύνης της Καρδιάς. Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές μεταβείτε εδώ  Ενεργοποίηση της Νοημοσύνης της Καρδιάς

Το πείραμα

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μία ανεπανάληπτη βιωματική εμπειρία. Η συμμετοχή στο πείραμα είναι προαιρετική. Όσοι θελήσουν, θα συνδεθούν με ειδικούς σένσορες και θα ακολουθήσουν μια ομαδική πρακτική εγκάρδιας συνοχής. Οι συμμετέχοντες (είτε συμμετέχουν στο πείραμα είτε όχι) θα μπορούν να βιώσουν και να δουν με επιστημονικά μέσα, τον αντίκτυπο αυτής της συλλογικής πρακτικής, τόσο σε ατομικό, όσο και σε ομαδικό αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο, σε ζωντανό χρόνο.

Ο αριθμός των συσκευών θα είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Γι αυτό, παρακαλούμε πολύ, κλείστε τη θέση σας όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

Κλείστε τα εισιτήριά σας διαδικτυακά, τηλεφωνικά ή σε πάνω από 1000 σημεία σε όλη την Ελλάδα.


Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα

 


Το βιβλίο

Μετά το σεμινάριο, ο Howard Martin θα υπογράψει το βιβλίο “Η Νοημοσύνη της Καρδιάς” το οποίο θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 27 Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για το βιβλίο που περιγράφει όλο το έργο του HeartMath, τις μελέτες, τα συμπεράσματα και την εξέλιξη των τεχνικών του. Το βιβλίο έχουν συγγράψει τα ιδρυτικά στελέχη του HeartMath, Howard Martin, Doc Childre, Deborah Rozman Ph.D. και Rollin McCraty, Ph.D. και αποδίδει με τον πληρέστερο δυνατό τρόπο το ρόλο της καρδιάς τόσο σε φυσικό όσο και σε ενεργητικό επίπεδο. Στο βιβλίο περιγράφονται τεχνικές και οδηγίες που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο αναγνώστης ώστε να κατανοήσει καλύτερα τον εαυτό του και το σώμα του αλλά και να βοηθηθεί να συνδεθεί με την διαισθητική καθοδήγηση της καρδιάς του.

Η πλατφόρμα προπαραγγελιών έχει ανοίξει και το βιβλίο έχει ήδη αναδειχθεί σε best seller! Για προπαραγγελίες μεταβείτε εδώ

Διευθύνων Σύμβουλος του HeartMath, συν – συγγραφέας του βιβλίου “The HeartMath Solution” μέλος της Επιτροπής της Πρωτοβουλίας για την Παγκόσμια Συνοχή. Συγγραφέας, ομιλητής και στέλεχος του Ινστιτούτου HeartMath Ο Howard Martin είναι ένας από τους πρωτοπόρους ηγέτες που βοήθησαν τον Doc Childre να ιδρύσει το HeartMath και είναι μέλος του οργανισμού από τη δημιουργία του,...
Event Details
Το βιβλίο
Κλείσε θέση
Άλλα άρθρα
1η Ημερίδα HeartMath
Δωρεάν εκπαίδευση HeartMath σε φροντιστές ασθενών με νόσο Alzheimer
Δείτε δωρεάν το καταπληκτικό εκπαιδευτικό και βιωματικό πρόγραμμα The HeartMath Experience
Όσα μάθαμε από την επίσκεψη του Howard Martin στην Αθήνα. Φωτογραφίες
Οδηγίες για την εγκατάσταση της εφαρμογής Global Coherence App
Tο βιβλίο “Η Νοημοσύνη της Καρδιάς” στα Ελληνικά
Συνέντευξη του Howard Martin στην Εναλλακτική Δράση
Η νοημοσύνη της καρδιάς μπορεί να μας προσφέρει πολύτιμη καθοδήγηση
5 πράγματα που δεν γνωρίζατε οτι μπορεί να κάνει η καρδιά σας
Oι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι η καρδιά έχει τη δική της “νοημοσύνη”
Το δευτερογενές τραυματικό στρες ίσως επηρεάζει περισσότερους ανθρώπους απ’ ό, τι νομίζουμε
Πώς ένα σύντομο διάλειμμα μπορεί να σώσει την ημέρα σας
Πως να μετατρέψτε τις στρεσογόνες αντιλήψεις και αντιδράσεις σας σε εσωτερική γαλήνη
Πώς καταφέραμε να βοηθήσουμε ανθρώπους που βίωσαν έναν καταστροφικό σεισμό ύστερα από μια αποτυχημένη απόπειρα απαγωγής
Μια απλή τεχνική για να συνεισφέρουμε στην παγκόσμια ειρήνη

Μείνετε συντονισμένοι με την κοινότητα του HeartMath σε Ελλάδα και Κύπρο

* indicates required

Παρακαλούμε επιλέξτε τον τρόπου που θα θέλατε να επικοινωνήσουμε μαζί σας

Μπορείτε να διαγραφείτε από τη λίστα αυτή ανά πάσα στιγμή πατώντας απλά το unsebscribe που θα βρείτε στο τέλος κάθε e-mail

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

0 Shares
Share
Share
Tweet
Pin