Οδηγίες για την εγκατάσταση της εφαρμογής Global Coherence App

Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι μια σύγχρονη συσκευή Android ή iPhone. Σας υπενθυμίζουμε ότι η εφαρμογή είναι ακόμα σε έκδοση Beta πράγμα που σημαίνει ότι βρίσκεται σε δοκιμαστική φάση. Λόγω του ότι η Ελλάδα θα αποτελέσει την πρώτη χώρα στην οποία θα γίνει μαζικά η δοκιμή, ζητούμε εκ των προτέρων την κατανόησή σας για τυχόν απρόβλεπτες δυσλειτουργίες που μπορεί να εμφανιστούν.

Βήμα 1ο: Εγκατάσταση της εφαρμογής στη συσκευή σας

1.1 Εάν διαβάζετε αυτό το κείμενο από το κινητό σας, τότε, για Android πατήστε στο κουμπί Google Play, για iPhone πατήστε στο κουμπί App  Store

Εάν διαβάζετε αυτό το κείμενο από άλλη συσκευή, τότε, εάν έχετε Android συσκευή, πλοηγηθείτε και βρείτε το κουμπί Play Store

και αναζητήστε το Global Coherence App

Εάν έχετε iPhone ανατρέξτε στο App Store

και αναζητήστε το Global Coherence App

1.2 Θα δείτε την εφαρμογή με το σήμα το σήμα της λευκής καρδιάς σε μπλε φόντο. Επιλέξτε το, πατήστε εγκατάσταση και μετά άνοιγμα.(για την εγκατάσταση καλό θα ήταν να βρίσκεστε σε χώρο που έχει καλό σήμα ή Wi-Fi )

Βήμα 2ο: Εγγραφή – Register

2.1 Όταν η εφαρμογή εγκατασταθεί υπάρχει η πιθανότητα να εμφανιστεί η ειδοποίηση “Global Coherence would like to send you notifications” έχετε την επιλογή να αποδεχθείτε πατώντας “Allow” ή να μην αποδεχθείτε πατώντας “Not Allow”.

2.2 Αφού πατήσετε Register η εφαρμογή θα σας ζητήσει να εισάγετε κάποιες γενικές πληροφορίες όπως το όνομά σας, το e-mail σας, καθώς και να δημιουργήσετε έναν κωδικό πρόσβασης (τον εισάγετε δύο φορές). Πατήστε Continue

2.3 Στην επόμενη οθόνη θα σας ζητηθεί η ημερομηνία γέννησής σας και κάποιες επιλογές οι οποίες δεν είναι απαραίτητες να τις αποδεχτείτε. (Προσοχή, εισάγοντας τη χρονολογία της γέννησής σας, βοηθάτε το Ινστιτούτο HeartMath να συλλέγει ανώνυμα ακριβή στοιχεία για τις έρευνές του. Γι αυτό παρακαλούμε πολύ να είστε ειλικρινείς. Τα στοιχεία σας θα παραμένουν ανώνυμα) Πατήστε Continue

 Βήμα 3ο: Προετοιμασία για το πείραμα

3.1 Στην επόμενη οθόνη θα σας ζητηθεί να συνδεθείτε με την συσκευή Inner Balance. Εσείς απλά επιλέξτε  “Continue without a sensor”.

3.2 Συγχαρητήρια, έχετε επιτυχώς εγκαταστήσει την εφαρμογή στο κινητό σας. Τώρα μπορείτε να κλείσετε την εφαρμογή και κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα σας ενημερώσουμε για όλα τα περαιτέρω βήματα.

Δείτε επίσης το βίντεο με τις οδηγίες

Installing the Global Coherence App from HeartMath Institute on Vimeo.

Τι θα συμβεί κατά τη διάρκεια του πειράματος:

Στους συμμετέχοντες που το επιθυμούν, εφόσον έχουν εγκατασταθεί οι εφαρμογές, θα δοθούν οι σένσορες και θα δημιουργηθεί μια ιδιωτική ομάδα. Οι εθελοντές θα συνδέσουν τα κινητά με τους σένσορες και θα κάνουν τη σύνδεση με την ιδιωτική ομάδα. Στη συνέχεια θα μας καθοδηγήσει ο Howard Martin στα επόμενα βήματα.

Τεχνική Υποστήριξη

Συχνές ερωτήσεις – Απαντήσεις:

Ερ: Δεν έχω σύγχρονο smartphone ή iPhone

Απ: Εάν δεν μπορείτε να προμηθευτείτε ή να δανειστείτε κάποιο άλλο, τότε, μην ανησυχείτε, θα συμμετάσχετε περιφερειακά στο πείραμα, ακολουθώντας τις τεχνικές που θα δώσει ο Howard Martin και ενώ δεν θα μπορείτε να βλέπετε την προσωπική σας μέτρηση, θα μπορείτε να βλέπετε την μέτρηση της ομάδας και πως η συλλογική συνοχή βοηθάει όλα τα μέλη της να έρθουν σε συνοχή.

Ερ: Έχω σύγχρονη συσκευή αλλά η εφαρμογή δεν εγκαθίσταται/κολλάει/ με πετάει έξω

Απ: Εάν έχει ολοκληρωθεί η εγκατάσταση της εφαρμογής και για οποιονδήποτε λόγο, κάτι δεν λειτουργεί σωστά, τότε κάντε επανεκκίνηση του τηλεφώνου σας. Στη συνέχεια ανοίξτε εκ νέου την εφαρμογή και ακολουθήστε τα παραπάνω βήματα. Τέλος, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η εφαρμογή είναι συμβατή με το 93% των σύγχρονων android συσκευών. Υπάρχει ένα ενδεχόμενο η συσκευή σας, απλά να μην είναι συμβατή με την εφαρμογή. Σε αυτή την περίπτωση, ισχύει ό,τι και στην πρώτη απάντηση.

Εάν το πρόβλημά σας δεν απαντιέται παραπάνω, τότε, μπορείτε να:

  1. Στείλετε e-mail στο projects@alternativemedia.gr
  2. Καλέσετε στο τηλέφωνο 211 1821655 (Δευτέρα – Παρασκευή 11.00 – 17.00)
  3. Έρθετε 45 λεπτά νωρίτερα από την έναρξη του σεμιναρίου προκειμένου να σας βοηθήσει η τεχνική ομάδα μας που θα βρίσκεται καθ’ όλη τη διάρκεια στην αίθουσα του σεμιναρίου για να υποστηρίξει τους συμμετέχοντες.

Για τους προνοητικούς: Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαθέσιμα δεδομένα στο κινητό σας

Η διενέργεια του πειράματος απαιτεί καλής ποιότητας Wi Fi internet ή καλό σήμα ώστε ο σένσορας να στέλνει τα αποτελέσματα στην εφαρμογή. Παρότι το ξενοδοχείο θα μας παρέχει καλής ποιότητας Ίντερνετ, λόγω του ότι θα συνδεθούν πάνω από 100 συσκευές συγχρόνως, υπάρχει ενδεχόμενο να υπάρξουν διακυμάνσεις. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να αποσυνδεθείτε από το Wi Fi και να συνδεθείτε μέσω των δεδομένων του κινητού σας. Τα δεδομένα που απαιτούνται είναι ελάχιστα και το σήμα στο ξενοδοχείο είναι πολύ καλό σε όλες τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας.

Αν δεν τα πάτε καλά με την τεχνολογία

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα παρευρίσκονται αρκετοί εθελοντές οι οποίοι θα βοηθήσουν τους συμμετέχοντες για οποιαδήποτε ανάγκη τους, οπότε, ακόμα κι αν δεν τα πάτε καλά με την τεχνολογία, μην ανησυχείτε, κάποιος από την ομάδα θα σας βοηθήσει. Παρακαλούμε πολύ, μόνο, να έρθετε 45 λεπτά νωρίτερα, δηλαδή στις 9:15 το πρωί.

Το βιβλίο
Κλείσε θέση
Άλλα άρθρα
1η Ημερίδα HeartMath
Δωρεάν εκπαίδευση HeartMath σε φροντιστές ασθενών με νόσο Alzheimer
Δείτε δωρεάν το καταπληκτικό εκπαιδευτικό και βιωματικό πρόγραμμα The HeartMath Experience
Όσα μάθαμε από την επίσκεψη του Howard Martin στην Αθήνα. Φωτογραφίες
Οδηγίες για την εγκατάσταση της εφαρμογής Global Coherence App
Tο βιβλίο “Η Νοημοσύνη της Καρδιάς” στα Ελληνικά
Συνέντευξη του Howard Martin στην Εναλλακτική Δράση
Η νοημοσύνη της καρδιάς μπορεί να μας προσφέρει πολύτιμη καθοδήγηση
5 πράγματα που δεν γνωρίζατε οτι μπορεί να κάνει η καρδιά σας
Oι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι η καρδιά έχει τη δική της “νοημοσύνη”
Το δευτερογενές τραυματικό στρες ίσως επηρεάζει περισσότερους ανθρώπους απ’ ό, τι νομίζουμε
Πώς ένα σύντομο διάλειμμα μπορεί να σώσει την ημέρα σας
Πως να μετατρέψτε τις στρεσογόνες αντιλήψεις και αντιδράσεις σας σε εσωτερική γαλήνη
Πώς καταφέραμε να βοηθήσουμε ανθρώπους που βίωσαν έναν καταστροφικό σεισμό ύστερα από μια αποτυχημένη απόπειρα απαγωγής
Μια απλή τεχνική για να συνεισφέρουμε στην παγκόσμια ειρήνη

Μείνετε συντονισμένοι με την κοινότητα του HeartMath σε Ελλάδα και Κύπρο

* indicates required

Παρακαλούμε επιλέξτε τον τρόπου που θα θέλατε να επικοινωνήσουμε μαζί σας

Μπορείτε να διαγραφείτε από τη λίστα αυτή ανά πάσα στιγμή πατώντας απλά το unsebscribe που θα βρείτε στο τέλος κάθε e-mail

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

18 Shares
Share
Share
Tweet
Pin