Tο βιβλίο “Η Νοημοσύνη της Καρδιάς” στα Ελληνικά

Tο βιβλίο "Η Νοημοσύνη της Καρδιάς" στα Ελληνικά

Το βιβλίο “Η Νοημοσύνη της Καρδιάς” παρέχει στους αναγνώστες μια νέα, “υψηλής ανάλυσης” εικόνα της ενεργητικής καρδιάς ως ενοποιητική, δημιουργική και διαισθητική νοημοσύνη, η οποία μπορεί να μας καθοδηγήσει, εφόσον, βέβαια, μάθουμε πώς να την αξιοποιούμε.

Τα αποτελέσματα των ερευνών και τα συμπεράσματα που θα διαβάσετε μέσα σε αυτό το βιβλίο, αποτελούν προϊόν χιλιάδων πειραμάτων και κλινικών ερευνών, τουλάχιστον 28 ετών!

Το βιβλίο συνδέει τη φυσική με την πνευματική (ενεργητική) καρδιά που μέσω της εκτεταμένης επικοινωνίας της με τον εγκέφαλο και το σώμα, επιδρά βαθιά στον τρόπο σκέψης, αίσθησης και ανταπόκρισης στον κόσμο.

Παρέχονται πληροφορίες αλλά και απλές πρακτικές για την πρόσβαση και καλλιέργεια της διαισθητικής νοημοσύνης της καρδιάς, που μας επιτρέπει να βρίσκουμε περισσότερες και υψηλότερου επιπέδου επιλογές στη ζωή μας, οι οποίες προάγουν την ειρήνη, την ευτυχία και την αίσθηση της ασφάλειας.

Οι σκέψεις και τα συναισθήματά μας επηρεάζουν τη χημεία που ρυθμίζει σε μεγάλο βαθμό την υγεία μας.  Οι σκέψεις και τα συναισθήματα, ωστόσο, είναι απλώς συχνότητες που μπορούμε να μάθουμε να αλλάζουμε – μόλις βάλουμε την καρδιά στη εξίσωση.

Η “Νοημοσύνη της Καρδιάς” παρέχει πρακτικές για την αντικατάσταση του φόβου με τη στάση της ευφυούς ανησυχίας (διαχείριση ανησυχίας) που καθιστά πιο εύκολη την διαισθητική καθοδήγηση. Παρουσιάζει τα οφέλη της πρακτικής απλών τεχνικών συνοχής, μερικές φορές την ημέρα, για την ενίσχυση της ανθεκτικότητας και της συναισθηματικής ισορροπίας, που μας βοηθά να κάνουμε τις κατάλληλες επιλογές και να καθαρίσουμε το μυαλό μας από το άγχος, όποτε το χρειαζόμαστε.

Η εμβάθυνση στη νοημοσύνη της καρδιάς καθώς και  η ενίσχυση της συνοχής και της σύνδεσης, είναι αυτά που θα βοηθήσουν την ανθρωπότητα να μετατοπιστεί από την χωριστικότητα στη συνεργασία, οδηγώντας την έτσι, σε υψηλότερες λύσεις τόσο στα προσωπικά όσο και στα παγκόσμια προβλήματα.

Το βιβλίο έχουν συγγράψει τα ιδρυτικά στελέχη του HeartMath, Doc Childre, Howard Martin, Deborah Rozman Ph.D. και Rollin McCraty, Ph.D.

Αναζητήστε το σε όλα τα βιβλιοπωλεία ή αποκτήστε το online εδώ

Το βιβλίο
Κλείσε θέση
Άλλα άρθρα
1η Ημερίδα HeartMath
Δωρεάν εκπαίδευση HeartMath σε φροντιστές ασθενών με νόσο Alzheimer
Δείτε δωρεάν το καταπληκτικό εκπαιδευτικό και βιωματικό πρόγραμμα The HeartMath Experience
Όσα μάθαμε από την επίσκεψη του Howard Martin στην Αθήνα. Φωτογραφίες
Οδηγίες για την εγκατάσταση της εφαρμογής Global Coherence App
Tο βιβλίο “Η Νοημοσύνη της Καρδιάς” στα Ελληνικά
Συνέντευξη του Howard Martin στην Εναλλακτική Δράση
Η νοημοσύνη της καρδιάς μπορεί να μας προσφέρει πολύτιμη καθοδήγηση
5 πράγματα που δεν γνωρίζατε οτι μπορεί να κάνει η καρδιά σας
Oι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι η καρδιά έχει τη δική της “νοημοσύνη”
Το δευτερογενές τραυματικό στρες ίσως επηρεάζει περισσότερους ανθρώπους απ’ ό, τι νομίζουμε
Πώς ένα σύντομο διάλειμμα μπορεί να σώσει την ημέρα σας
Πως να μετατρέψτε τις στρεσογόνες αντιλήψεις και αντιδράσεις σας σε εσωτερική γαλήνη
Πώς καταφέραμε να βοηθήσουμε ανθρώπους που βίωσαν έναν καταστροφικό σεισμό ύστερα από μια αποτυχημένη απόπειρα απαγωγής
Μια απλή τεχνική για να συνεισφέρουμε στην παγκόσμια ειρήνη

Μείνετε συντονισμένοι με την κοινότητα του HeartMath σε Ελλάδα και Κύπρο

* indicates required

Παρακαλούμε επιλέξτε τον τρόπου που θα θέλατε να επικοινωνήσουμε μαζί σας

Μπορείτε να διαγραφείτε από τη λίστα αυτή ανά πάσα στιγμή πατώντας απλά το unsebscribe που θα βρείτε στο τέλος κάθε e-mail

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

104 Shares
Share
Share
Tweet
Pin