Αγάθη Χριστοδουλίδη

Agathi Christodoulide

Η Αγάθη είναι ομιλητής, εκπαιδευτής και coach προγραμμάτων ειδικά σχεδιασμένα για την προσωπική ανάπτυξη ατόμων όπως και επαγγελματικών προγραμμάτων για εταιρείες και στελέχη.

Ως συνεργάτης και πιστοποιημένη Trainer του Ινστιτούτου HeartMath® διεξάγει σεμινάρια σε επιχειρήσεις, σχολεία, νοσηλευτικά ιδρύματα και σε διάφορους οργανισμούς. Με δική της δράση έγινε εφικτή η διάδοση των μεθόδων του HeartMath® στην Ελλάδα όπου πλέον μαζί με τον Διευθυντή του Ινστιτούτου HeartMath® UK παραδίδουν σεμινάριο πιστοποίησης για HeartMath® Coaches.

Έχει συνεργαστεί με ένα από τα μεγαλύτερα περιβαλλοντικά έργα, το Solar Impulse (το πρώτο ηλιακό αεροπλάνο που έκανε τον γύρο του κόσμου ) και τον Πρόεδρο του, Bertrand Piccard, εκπαιδεύοντας τον με συγκεκριμένες τεχνικές να ενδυναμώσει την αντοχή και την συγκέντρωση του.

Ένα από τα κύρια σημεία στα οποία επικεντρώνεται είναι η εκπαίδευση των ατόμων να αναγνωρίζουν την συναισθηματική τους κατάσταση και να μπορούν οι ίδιοι να την αλλάξουν.

Η Αγάθη πιστεύει ότι ο κάθε ένας από εμάς έχει την ικανότητα να υποκινήσει τον εαυτό του και γιαυτό τον λόγο είναι συνιδρυτής και CEO του Motivate-Yourself, μιας ομάδας εξαιρετικών εκπαιδευτών οι οποίοι εκπαιδεύουν εταιρείες και άτομα ανά το παγκόσμιο με στόχο την ανάπτυξη των ατόμων στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους, αυξάνοντας την αποδοτικότητα και ικανότητα τους.

Έχει μιλήσει σε σχολεία και συγκεντρώσεις για την ανάγκη της κοινωνίας μας να εκπαιδεύσει τα παιδιά έτσι ώστε να μπορούν να αναγνωρίσουν την συναισθηματική τους κατάσταση και να μπορούν να την μεταμορφώσουν σε καταστάσεις οι οποίες είναι ευεργετικές για αυτά.

Πριν να ασχοληθεί με τις εκπαιδεύσεις η Αγάθη δούλεψε σαν δικηγόρος και νομικός σύμβουλος. Κατέχει δύο πτυχία, Πολιτικών Επιστήμών από το Πάντειο Πανεπιστήμιο και Νομικής απο το Πανεπιστήμιο του Leicester στην Αγγλία.

About the Speaker
  • Profession
    HeartMath Trainer

Μείνετε συντονισμένοι με την κοινότητα του HeartMath σε Ελλάδα και Κύπρο

* indicates required

Παρακαλούμε επιλέξτε τον τρόπου που θα θέλατε να επικοινωνήσουμε μαζί σας

Μπορείτε να διαγραφείτε από τη λίστα αυτή ανά πάσα στιγμή πατώντας απλά το unsebscribe που θα βρείτε στο τέλος κάθε e-mail

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.