Μαίρη Ζαπίτη

Μαίρη Ζαπίτη
Ποια είναι η Μαίρη Ζαπίτη

Η Μαίρη Ζαπίτη σπούδασε στη Γερμανία συμβουλευτική Ψυχοθεραπεία, Τραυματοθεραπεία καθώς και Συστημική  Αναπαράσταση δίπλα στον Bert Helinger (τον πατέρα της Συστημικής Αναπαράστασης).

Επίσης σπούδασε και συνεργάστηκε στενά με την  Παιδοψυχολόγο Dr. Jirina Prekop και συγγραφέα του Bestseller  ΄΄Ο Μικρός τύραννος΄΄.

Μέσα από αυτή την συνεργασία δημιουργήθηκε το Ελληνικό Ινστιτούτο Αγκαλιάς Αγάπης  όπου πραγματοποιούνται  εκπαιδευτικά προγράμματα για θεραπευτές.

Σπούδασε στην Αμερική όπου και ήρθε σε επαφή με διάφορες ψυχολογικές σχολές και ρεύματα που σχετίζονται με μεθόδους σύγχρονης ανθρώπινης επικοινωνίας καθώς και μέθοδοι Κβαντικών θεραπειών.

Μετά από μία συγκλονιστική μεταφυσική – εξωσωματική εμπειρία που είχε η Μαίρη Ζαπίτη το 1996 με Αγγέλους οδηγήθηκε σε έναν συνδυασμό Αγγελικών θεραπειών με την επιστημονική  γνώση που την ονομάζει «Spirituality meets Science».

Έτσι δημιούργησε Μεθόδους που είναι βασισμένες  πάνω στις πρόσφατες ανακαλύψεις της κβαντικής επιστήμης που οδηγούν σε μικρά και μεγάλα θαύματα.

Η Μαίρη Ζαπίτη είναι η δημιουργός των διεθνών μεθόδων «Angelic Quantum SpiralsAQS» και της «Quantum Field Constelation – Αναπαράστασης Κβαντικού Πεδίου».

Επίσης είναι η συγγραφέας του βιβλίου Angelic Quantum Spirals –  Θαύματα με Αγγελικές Σπείρες όπου κυκλοφορεί στα ελληνικά στα γερμανικά και σύντομα και στα αγγλικά.

Στο Εκπαιδευτικό και Θεραπευτικό της Κέντρο BODY MIND SOUL, πραγματοποιούνται πολλά εκπαιδευτικά προγράμματα και σεμινάρια για θεραπευτές και το ευρύ κοινό.

Η Μαίρη Ζαπίτη ίδρυσε το Academy of Angel Healing στην Αθήνα, όπου διδάσκει για παραπάνω από 15 χρόνια με επιτυχία προσφέροντας ολοκληρωμένες σπουδές στις Αγγελικές Θεραπείες.

Παράλληλα δημιούργησε και διδάσκει με παγκόσμια αποκλειστικότητα την μέθοδο ‘’Αγγελικών Συστημικών Καρτών΄΄ που βασίζονται σε επιστημονικά στοιχεία.

Το όνειρο και αποστολή της είναι να μεταφέρει αυτή την αγγελική και επιστημονική γνώση σε όλο τον κόσμο για να βοηθηθούν όσο πιο πολλοί άνθρωποι είναι εφικτό να αλλάξουν την συνειδητότητα τους, και να πετύχουν τη μεταμόρφωση στη ζωή τους.

Εκδηλώσεις της Μαίρης Ζαπίτη
Μετεκπαιδευτικές σπουδές: Quantum Field Constellation by Mary Zapiti
Επερχόμενη
Οκτώβριος 20, 2018
Αθήνα
Μετεκπαιδευτικές Σπουδές: Quantum Field Constellation by Mary Zapiti – Aναπαράσταση Κβαντικού Πεδίου ΕΝΑΡΞΗ: 20 – 21 Οκτωβρίου 2018 Πιο αναλυτικά: Άνθρωποι που έχουν βαθιές αναζητήσεις, ανοιχτούς ορίζοντες και ενδιαφέρονται να ανακαλύψουν αλήθειες και μυστικά του κβαντικού πεδίου θα αποκτήσουν μέσα από την γνώση αυτών των σπουδών μία καινούργια αντίληψη και συνειδητότητα που θα τους οδηγήσει...
Ολοκληρωμένες Σπουδές στις Αγγελικές Θεραπείες
Επερχόμενη
Οκτώβριος 20, 2018
Αθήνα
Ολοκληρωμένες Σπουδές στις Αγγελικές Θεραπείες ΕΝΑΡΞΗ: 20 – 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018 Πιο αναλυτικά: Το αποκλειστικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Academy of Angel Healing: Ολοκληρωμένες Σπουδές στις Αγγελικές Θεραπείες απευθύνεται σε θεραπευτές και ανθρώπους που επιθυμούν να ενημερωθούν για Αγγελικές θεραπείες. Μέσα από αυτές τις σπουδές οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν επαγγελματική και ολοκληρωμένη επιστημονική γνώση είτε ως...
Κομνηνών 142Β & Λόρδου Βύρωνα Γλυφάδα, 16561