Μαίρη Ζαπίτη

Ποια είναι η Μαίρη Ζαπίτη

Η Μαίρη Ζαπίτη σπούδασε στη Γερμανία συμβουλευτική Ψυχοθεραπεία, Τραυματοθεραπεία καθώς και Συστημική  Αναπαράσταση δίπλα στον Bert Hellinger (τον πατέρα της Συστημικής Αναπαράστασης).

Επίσης σπούδασε και συνεργάστηκε στενά με την  Παιδοψυχολόγο Dr. Jirina Prekop και συγγραφέα του Bestseller  ΄΄Ο Μικρός τύραννος΄΄.

Μέσα από αυτή την συνεργασία δημιουργήθηκε το Ελληνικό Ινστιτούτο Αγκαλιάς Αγάπης  όπου πραγματοποιούνται  εκπαιδευτικά προγράμματα για θεραπευτές.

Σπούδασε στην Αμερική όπου και ήρθε σε επαφή με διάφορες ψυχολογικές σχολές και ρεύματα που σχετίζονται με μεθόδους σύγχρονης ανθρώπινης επικοινωνίας καθώς και μέθοδοι Κβαντικών θεραπειών.

Μετά από μία συγκλονιστική μεταφυσική – εξωσωματική εμπειρία που είχε η Μαίρη Ζαπίτη το 1996 με Αγγέλους οδηγήθηκε σε έναν συνδυασμό Αγγελικών θεραπειών με την επιστημονική  γνώση που την ονομάζει «Spirituality meets Science».

Έτσι δημιούργησε Μεθόδους που είναι βασισμένες  πάνω στις πρόσφατες ανακαλύψεις της κβαντικής επιστήμης που οδηγούν σε μικρά και μεγάλα θαύματα.

Η Μαίρη Ζαπίτη είναι η δημιουργός των διεθνών μεθόδων «Angelic Quantum SpiralsAQS» και της «Quantum Field Constelation – Αναπαράστασης Κβαντικού Πεδίου».

Επίσης είναι η συγγραφέας του βιβλίου Angelic Quantum Spirals –  Θαύματα με Αγγελικές Σπείρες όπου κυκλοφορεί στα ελληνικά στα γερμανικά και σύντομα και στα αγγλικά.

Στο Εκπαιδευτικό και Θεραπευτικό της Κέντρο BODY MIND SOUL, πραγματοποιούνται πολλά εκπαιδευτικά προγράμματα και σεμινάρια για θεραπευτές και το ευρύ κοινό.

Η Μαίρη Ζαπίτη ίδρυσε το Academy of Angel Healing στην Αθήνα, όπου διδάσκει για παραπάνω από 15 χρόνια με επιτυχία προσφέροντας ολοκληρωμένες σπουδές στις Αγγελικές Θεραπείες.

Παράλληλα δημιούργησε και διδάσκει με παγκόσμια αποκλειστικότητα την μέθοδο ‘’Αγγελικών Συστημικών Καρτών΄΄ που βασίζονται σε επιστημονικά στοιχεία.

Το όνειρο και αποστολή της είναι να μεταφέρει αυτή την αγγελική και επιστημονική γνώση σε όλο τον κόσμο για να βοηθηθούν όσο πιο πολλοί άνθρωποι είναι εφικτό να αλλάξουν την συνειδητότητα τους, και να πετύχουν τη μεταμόρφωση στη ζωή τους.

Εκδηλώσεις της Μαίρης Ζαπίτη
Σεμινάριο Quantum Field Constellation By Mary Zapiti – Αναπαράσταση Κβαντικού Πεδίου
Επερχόμενη
100.00
Μάιος 11, 2019
Αθήνα
QUANTUM FIELD CONSTELLATION BY MARY ZAPITI – ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΒΑΝΤΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ Ένα συγκλονιστικό σεμινάριο που θα αλλάξει ριζικά τη ζωή και τη συνειδητότητα σου. Όπως είπε και ο Αlbert Einstein… Δεν μπορούμε να λύσουμε τα προβλήματα μας χρησιμοποιώντας την ίδια συνειδητότητα που είχαμε όταν τα δημιουργήσαμε! Μέσα από τις αναπαραστάσεις και ειδικές κβαντικές βιωματικές ασκήσεις θα συνειδητοποιήσεις...
Μαθήματα Kβαντικών Θαυμάτων
Επερχόμενη
30.00
Μαθήματα Kβαντικών Θαυμάτων Θέλεις να δημιουργήσεις Θαύματα στη ζωή σου; Θέλεις να μάθεις το μυστικό πώς γίνεται; Σε μόνο τρία αυτοτελή πεντάωρα μαθήματα στην μοναδική τιμή των 30€ (ανά μάθημα) η Μαίρη Ζαπίτη θα σου αποκαλύψει γνώσεις και ειδικές τεχνικές με την «Μέθοδο των Θαυμάτων – Angelic Quantum Spirals» με τις οποίες μπορείς εύκολα και...
Μετεκπαιδευτικές σπουδές: Quantum Field Constellation by Mary Zapiti
Επερχόμενη
Μετεκπαιδευτικές Σπουδές: Quantum Field Constellation by Mary Zapiti – Aναπαράσταση Κβαντικού Πεδίου Διάρκεια: Οκτώβριος 2018 – Νοέμβριος 2019 Το πρόγραμμα σπουδών αποτελείται από 12 εκπαιδευτικά Σαββατοκύριακα και 2 Σαββατοκύριακα εποπτείας. Είναι Ανοικτό κατά τη διάρκεια όλης της χρονιάς σε σπουδαστές διότι αποτελείται από αυτόνομες ενότητες. Επόμενες ημερομηνίες: 25-26 Μαΐου Πιο αναλυτικά: Άνθρωποι που έχουν βαθιές αναζητήσεις, ανοιχτούς ορίζοντες και ενδιαφέρονται να ανακαλύψουν...
Ολοκληρωμένες Σπουδές στις Αγγελικές Θεραπείες
Επερχόμενη
Μάιος 25, 2019
Αθήνα
Ολοκληρωμένες Σπουδές στις Αγγελικές Θεραπείες Το πρόγραμμα σπουδών αποτελείται από 10 εκπαιδευτικά Σαββατοκύριακα. Είναι Ανοικτό κατά τη διάρκεια όλης της χρονιάς σε σπουδαστές διότι αποτελείται από αυτόνομες ενότητες. Επόμενες ημερομηνίες: 25-26 Μαΐου. Πιο αναλυτικά: Το αποκλειστικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Academy of Angel Healing: Ολοκληρωμένες Σπουδές στις Αγγελικές Θεραπείες απευθύνεται σε θεραπευτές και ανθρώπους που επιθυμούν να ενημερωθούν για Αγγελικές θεραπείες....
11o Summer Camp 2019 – Θαύματα με Αγγελικές Σπείρες! Angelic Quantum Spirals – Advanced Method by Mary Zapiti
Επερχόμενη
11o Summer Camp 2019 Θαύματα με Αγγελικές Σπείρες! Angelic Quantum Spirals – Advanced Method by Mary Zapiti 12 Ιουλίου 2019 έως 17 Ιουλίου 2019 Άλλαξε τη ζωή σου ριζικά σε 6 ημέρες κάνοντας κβαντικές διακοπές! Apollo Hotel – Aγία Μαρίνα, Αίγινα Αυτό το συναρπαστικό σεμινάριο θα γίνει: Σε ιδανική τοποθεσία, δίπλα στη θάλασσα, μαζί με...
Κομνηνών 142Β & Λόρδου Βύρωνα Γλυφάδα, 16561