Μαίρη Ζαπίτη

Μαίρη Ζαπίτη
Ποια είναι η Μαίρη Ζαπίτη

Η Μαίρη Ζαπίτη σπούδασε στη Γερμανία συμβουλευτική Ψυχοθεραπεία, Τραυματοθεραπεία καθώς και Συστημική  Αναπαράσταση δίπλα στον Bert Helinger (τον πατέρα της Συστημικής Αναπαράστασης).

Επίσης σπούδασε και συνεργάστηκε στενά με την  Παιδοψυχολόγο Dr. Jirina Prekop και συγγραφέα του Bestseller  ΄΄Ο Μικρός τύραννος΄΄.

Μέσα από αυτή την συνεργασία δημιουργήθηκε το Ελληνικό Ινστιτούτο Αγκαλιάς Αγάπης  όπου πραγματοποιούνται  εκπαιδευτικά προγράμματα για θεραπευτές.

Σπούδασε στην Αμερική όπου και ήρθε σε επαφή με διάφορες ψυχολογικές σχολές και ρεύματα που σχετίζονται με μεθόδους σύγχρονης ανθρώπινης επικοινωνίας καθώς και μέθοδοι Κβαντικών θεραπειών.

Μετά από μία συγκλονιστική μεταφυσική – εξωσωματική εμπειρία που είχε η Μαίρη Ζαπίτη το 1996 με Αγγέλους οδηγήθηκε σε έναν συνδυασμό Αγγελικών θεραπειών με την επιστημονική  γνώση που την ονομάζει «Spirituality meets Science».

Έτσι δημιούργησε Μεθόδους που είναι βασισμένες  πάνω στις πρόσφατες ανακαλύψεις της κβαντικής επιστήμης που οδηγούν σε μικρά και μεγάλα θαύματα.

Η Μαίρη Ζαπίτη είναι η δημιουργός των διεθνών μεθόδων «Angelic Quantum SpiralsAQS» και της «Quantum Field Constelation – Αναπαράστασης Κβαντικού Πεδίου».

Επίσης είναι η συγγραφέας του βιβλίου Angelic Quantum Spirals –  Θαύματα με Αγγελικές Σπείρες όπου κυκλοφορεί στα ελληνικά στα γερμανικά και σύντομα και στα αγγλικά.

Στο Εκπαιδευτικό και Θεραπευτικό της Κέντρο BODY MIND SOUL, πραγματοποιούνται πολλά εκπαιδευτικά προγράμματα και σεμινάρια για θεραπευτές και το ευρύ κοινό.

Η Μαίρη Ζαπίτη ίδρυσε το Academy of Angel Healing στην Αθήνα, όπου διδάσκει για παραπάνω από 15 χρόνια με επιτυχία προσφέροντας ολοκληρωμένες σπουδές στις Αγγελικές Θεραπείες.

Παράλληλα δημιούργησε και διδάσκει με παγκόσμια αποκλειστικότητα την μέθοδο ‘’Αγγελικών Συστημικών Καρτών΄΄ που βασίζονται σε επιστημονικά στοιχεία.

Το όνειρο και αποστολή της είναι να μεταφέρει αυτή την αγγελική και επιστημονική γνώση σε όλο τον κόσμο για να βοηθηθούν όσο πιο πολλοί άνθρωποι είναι εφικτό να αλλάξουν την συνειδητότητα τους, και να πετύχουν τη μεταμόρφωση στη ζωή τους.

Εκδηλώσεις της Μαίρης Ζαπίτη
Ομάδα Κβαντικής Συνειδητότητας
Συμβαίνει τώρα
20.00
Ιούνιος 12, 2018
Αθήνα
Τα μαθήματα της «Ομάδας Κβαντικής Συνειδητότητας» θα σε εισάγουν στη γνώση που θα σου ανοίξει τις Πύλες του Σύμπαντος των απεριόριστων δυνατοτήτων. Ο σκοπός της ομάδας είναι να αποκτήσεις ανώτερη συνειδητότητα που θα αλλάξει την ενεργειακή σου συχνότητα. Έτσι θα μπορέσεις να οδηγηθείς σε έναν καινούργιο κβαντικό τρόπο αντίληψης, να συνειδητοποιήσεις ότι μπορείς να συνδεθείς...
Angelic Quantum Spirals – Advanced Method  by Mary Zapiti στην Αίγινα
Επερχόμενη
Ιούλιος 13, 2018
Αίγινα
Angelic Quantum Spirals – Advanced Method by Mary Zapiti Θαύματα με Αγγελικές Σπείρες 9o Summer Camp 2018  Παρασκευή 13 έως Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018 Άλλαξε τη ζωή σου ριζικά σε 6 ημέρες κάνοντας κβαντικές διακοπές! Apollo Hotel – Aγία Μαρίνα, Αίγινα Αυτό το συναρπαστικό σεμινάριο θα γίνει: Σε ιδανική τοποθεσία, δίπλα στη θάλασσα, μαζί με ανθρώπους...
Κομνηνών 142Β & Λόρδου Βύρωνα Γλυφάδα, 16561
Το είδαμε κι αυτό....
41 Shares
Share
+1
Tweet
Share
WhatsApp