Πολυχώρος Χείρωνας

Πολυχώρος Χείρωνας
Τι είναι ο Πολυχώρος Χείρωνας

Γνωριμία με τον Πολυχώρο Χείρωνα

Στην καρδιά της Αττικής γης, ένα εργοστάσιο μιας άλλης εποχής μεταμορφώνεται σε πολυχώρο τέχνης, αυτοθεραπείας και αυτογνωσιακής αναζήτησης.

Με μεράκι, δημιουργούμε ένα χώρο συνάντησης, συνεργασίας, ενημέρωσης, μάθησης και αναζήτησης, για να τον μοιραζόμαστε – ως κοινό μας τόπο – σε πνεύμα φιλίας και ελευθερίας.

Με παλιά υλικά, δημιουργούμε κάτι νέο!

Στον Πολυχώρο Χείρωνα, έχουμε στη διάθεσή μας σχεδόν 700 τ.μ., ειδικά διαμορφωμένου, συμβολικού και φωτεινού χώρου:

Δύο μεγάλες αίθουσες – τις «Ουρανός» και «Χείρωνας» -, με δυνατότητα συνένωσης, συνολικού εμβαδού 222 τ.μ. και δυο μικρότερες αίθουσες εργαστηρίων – τις «Δίας» και «Ερμής».. Επίσης, άνετους χώρους υποδοχής και συναντήσεων, καθιστικά, γραφεία και υποδομές για ΑΜΕΑ.

O Πολυχώρος Χείρωνας έχει ως στόχο την φιλοξενία, παρουσίαση και προώθηση μιας ποικιλίας ολιστικών, αυτοθεραπευτικών και αυτογνωσιακών τεχνών. Ταυτόχρονα, φιλοδοξεί να συμβάλλει στην ανάδειξη της ίδιας της τέχνης ως μορφής αυτοθεραπείας και αυτογνωσίας.

Ο Πολυχώρος Χείρωνας:

• Aναλαμβάνει και απολαμβάνει τη φιλοξενία εκπαιδευτικών ή ψυχαγωγικών εκδηλώσεων, όπως εργαστήρια, σεμινάρια, ενημερωτικές ομιλίες, κινηματογραφικές προβολές, ημερίδες, διαλέξεις, παραστάσεις, παρουσιάσεις βιβλίων και βραδιές φιλοσοφίας, ποίησης, αφήγησης μύθων ή παραμυθιών..

• Διατίθεται επίσης για εκθέσεις, συνέδρια, συμπόσια, φεστιβάλ και άλλες μεγάλες διοργανώσεις, με συγγενή θεματολογία και προσανατολισμό.

• Διοργανώνει βιωματικά, αυτοθεραπευτικά και αυτογνωσιακά σαββατοκύριακα, κύκλους εργαστηρίων θεραπευτικών τεχνών, ομάδες σωματικής άσκησης ή εναρμόνισης, ολιστικά εκπαιδευτικά προγράμματα για εταιρίες και σχολεία και πολλά άλλα..

• Παρέχει την ευέλικτη ενοικίαση των χώρων του, για εκδηλώσεις που βρίσκονται στη θεματική ατζέντα του Εγχειρήματος Χείρωνας ή/και συμβάλλουν στο σκοπό του.

Ο «Χείρωνας» επιζητά τη συνεργασία με καλλιτέχνες, συντονιστές και εισηγητές διαφορετικών αυτοθεραπευτικών ή αυτογνωσιακών τεχνών, με μόνες προϋποθέσεις τη θεματική συμβατότητα και το σεβασμό στην αναζήτηση, το δρόμο και την τέχνη του άλλου.

Συνεργασία με τον Πολυχώρο Χείρωνα

Ο Πολυχώρος Χείρωνας σας προσκαλεί να δημιουργήσετε τη δική σας εκδήλωση, στα πλαίσια της θεματολογίας του Εγχειρήματος. Σας παρέχουμε τη μέγιστη δυνατή ευελιξία στο σχεδιασμό και σας υποστηρίζουμε σε όλα τα στάδια υλοποίησης της ιδέας σας.

Η συνεργασία με τον Πολυχώρο Χείρωνα γίνεται στη βάση της ενοικίασης των χώρων του.

Οι τιμές ενοικίασης κυμαίνονται από 5 έως 55 ευρώ ανά ώρα, ανάλογα με το μέγεθος της αίθουσας, την ημέρα και την ώρα της εκδήλωσης.

Μη διαστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για έλεγχο διαθεσιμότητας και συγκεκριμένη οικονομική προσφορά. Για εκδηλώσεις διάρκειας άνω των 2 ημερών προσφέρονται οι ανάλογες εκπτώσεις.


ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ

Εκδηλώσεις στον Πολυχώρο Χείρωνα
Εργαστήριο Εκπαίδευσης στη Βασική Θεωρία της Παραδοσιακής Κινεζικής Ιατρικής (ΠΚΙ – TCM)
Επερχόμενη
967.74
Ένα αρχαίο αλλά και απόλυτα σύγχρονο θεραπευτικό σύστημα. Ένα φιλοσοφικό μονοπάτι που μας οδηγεί στην αλλαγή και την ανάπτυξη σε όλα τα επίπεδα: σωματικό, συναισθηματικό, πνευματικό. Η Παραδοσιακή Κινεζική Ιατρική (ΠΚΙ) αποτελεί ένα από τα αρχαιότερα θεραπευτικά συστήματα του πλανήτη μας. Στην διαδρομή της μέσα σε χιλιάδες χρόνια διατηρεί την ζωντάνια της ακόμη και σήμερα,...
Εργαστήριο «Δημιουργώντας την Εργασία που Αγαπάς»
Επερχόμενη
209.68
ΕΝΑ ΟΛΙΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ, ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΚΑΙ LIFE COACH RICK JAROW, ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Το εργαστήριο «Δημιουργώντας την εργασία που αγαπάς» διερευνά την ερώτηση, «Τι κάνω επαγγελματικά και γιατί;». Είναι ένα διήμερο βιωματικό εργαστήριο που μας δείχνει πώς να ανοίξουμε τις πόρτες της έμπνευσης, πώς...
Micro Expressions & Body Language Practitioner Certification
Επερχόμενη
3ήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Micro Expressions & Body Language Practitioner Certification από την Dynamic Equilibrium System Η επικοινωνία χωρίζεται σε λεκτική και μη λεκτική. Η μη λεκτική επικοινωνία συμπεριλαμβάνει τη γλώσσα του σώματος, η οποία περιλαμβάνει και τις μικρο – εκφράσεις. Η ανάγνωση των μικρο-εκφράσεων είναι η πιο εξελιγμένη και αποτελεσματική μέθοδος για να εξακριβώσει κάποιος...
Παρακολουθείστε το διακεκριμένο Πρόγραμμα  TOMATIS® Ευ ζειν σε χαμηλό κόστος!
Συμβαίνει τώρα
390.00
Σας προσκαλούμε τον Ιούνιο στον υπέροχο πολυχώρο του Χείρωνα στην Παιανία, να βιώσουμε τα καινοτόμα οφέλη της μοναδικής μεθόδου Tomatis®, με σκοπό να ξαναβρούμε την συναισθηματική μας ισορροπία, ευεξία και ενέργεια.   Να ξέρεις να εξουσιάζεις τη διάθεση σου, γιατί αν δεν υπακούει, τότε διατάζει. Οράτιος 65-8 π.Χ., Λατίνος ποιητής   Η συνεχής αναζήτηση για...
Παρακολουθείστε το διακεκριμένο Πρόγραμμα  TOMATIS® για Παιδιά σε εκπτωτική τιμή!
Συμβαίνει τώρα
390.00
Ελάτε να δώσουμε ώθηση στη προσωπική και ακαδημαϊκή εξέλιξη των παιδιών με τα καινοτόμα προγράμματα της μοναδικής μεθόδου Tomatis® τον Ιούνιο, στον υπέροχο πολυχώρο του Χείρωνα στην Παιανία!   Σε ποιους τομείς βοηθάει η μέθοδος Tomatis®; Mε την ενσωμάτωση της εκπαιδευτικής μεθόδου Tomatis® ο μαθητής μπορεί να: Συγκεντρωθεί ευκολότερα Διαχειριστεί τον χρόνο του Οργανώσει τη...
Άρθρα σχετικά με τον Πολυχώρο Χείρωνα
Φωτογραφίες από τον Πολυχώρο Χείρωνα
19o χλμ. Λεωφ. Αθηνών – Λαυρίου, Παιανία – Τ.Κ. 190 02
Το είδαμε κι αυτό....
342 Shares
Share
+1
Tweet
Share
WhatsApp