Σφαιρική Αντιληπτικότητα

Σφαιρική Αντιληπτικότητα
Τι είναι η Σφαιρική Αντιληπτικότητα

Η Σφαιρική Αντιληπτικότητα είναι η πρώτη ελληνική μέθοδος αυτοβελτίωσης. Είναι μια τελείως νέα προσέγγιση στην προσωπική ανάπτυξη και την ενδυνάμωση του εαυτού. Ιδρύθηκε από τη Δρ Μαρία Λεβέντη και τον Δρ Ιωάννη Καρλαούζο.

Η Σφαιρική Αντιληπτικότητα είναι μια σύνθεση τεχνικών Coaching, ψυχοθεραπείας και αυτογνωσίας, ενώ χρησιμοποιεί εξειδικευμένες νοητικές ασκήσεις που σκοπό έχουν να αγκαλιάσουν με αγάπη τη μοναδικότητα του ατόμου και να αναδείξει τον καλύτερο εαυτό του, ενώ χρησιμοποιεί εξειδικευμένες νοητικές ασκήσεις

Συνδυάζει πληροφορίες από το παρελθόν με επιστημονικές κατακτήσεις του παρόντος και ακολουθεί τη σύγχρονη πραγματικότητα, γεννώντας αδιάκοπα νέα πρότυπα και ιδέες, προτείνοντας λύσεις και συμπεράσματα για το μέλλον.

Η προσωπική εξέλιξη χρειάζεται εξελιγμένες λύσεις και η μέθοδος της Σφαιρικής Αντιληπτικότητας εξελίσσει το άτομο με ταχύτητες… χαράς!

Οι 8 Διαστάσεις

Με τη βοήθειά τους κατανοούμε πώς και γιατί σκεφτόμαστε, αισθανόμαστε και δρούμε με τον τρόπο που το κάνουμε -γινόμαστε επομένως πιο συνειδητοί- και ανακαλύπτουμε τρόπους για να βελτιώσουμε ή να αλλάξουμε όσα θεωρούμε πως δεν μας εξυπηρετούν στην καθημερινότητά μας. Αυτό το 1ο κλειδί της μεθόδου έχει εφαρμογή τόσο σε συνειδητό όσο και σε ασυνείδητο επίπεδο.

(Σημείωση: Για το πόσο μεγάλο ρόλο παίζει το ασυνείδητο στη ζωή μας, η επιστημονική βιβλιογραφία βρίθει αποδείξεων – εδώ αρκεί να πούμε μόνο ότι το 90% του χρόνου, εμείς οι άνθρωποι λειτουργούμε ασυνείδητα, βάσει του συστήματος πεποιθήσεών μας. Οι πεποιθήσεις όλων μας είναι (1) καθοριστικές για το τι πιστεύουμε για τον εαυτό μας και τον κόσμο γύρω μας, τι είμαστε ικανοί να πετύχουμε κ.λπ. και (2) βαθιά ριζωμένες στο ασυνείδητό μας και, έτσι, όχι πάντα εμφανείς).

Έχοντας μελετήσει σε βάθος τα παγκόσμια αρχετυπικά σύμβολα -εκείνα δηλαδή τα σύμβολα που περνάνε το ίδιο μήνυμα σε όλους τους ανθρώπους του πλανήτη ανεξαρτήτως ηλικίας, φύλου, εθνικότητας, θρησκευτικής, πολιτικής και κοινωνικοοικονομικής θέσης-, είδαμε πως (α) τα σύμβολα «μιλάνε» τόσο στο συνειδητό κομμάτι μας όσο και στο ασυνείδητο και (β) ότι το 8 είναι η κάθετη απεικόνιση του απείρου – το μυαλό μας είτε βλέπει το 8 είτε το άπειρο, παίρνει το ίδιο μήνυμα. Έτσι, αν αναλύσουμε οποιοδήποτε θέμα μάς απασχολεί από 8 συγκεκριμένες όψεις, για τον νου μας, το έχουμε εξετάσει από άπειρες πλευρές. Εξετάζοντας τον ίδιο μας τον εαυτό μέσα από 8 διαστάσεις, αγγίζουμε τις άπειρες δυνατότητές μας ως ύπαρξη. Αυτός είναι ο 1ος τρόπος για να διευρύνει κανείς την αντίληψή του! Ενδεικτικά οι 8 διαστάσεις αντίληψης του εαυτού είναι:

  1. Πρόσθια (φαινομενική): αυτό που φαίνεται, η εικόνα μας, το πόσο μετράμε αυτό που βλέπουμε στους άλλους, και εντέλει πόσο βάρος δίνουμε σε αυτό που βλέπουμε σε σχέση με όσα δεν είναι εμφανή…
  2. Οπίσθια (φοβική): ο φόβος μπορεί να μας κινητοποιήσει ώστε να αποφύγουμε μια απειλή, μπορεί όμως και να μας ακινητοποιήσει, φρενάροντάς μας από το να κυνηγήσουμε ένα όνειρό μας. Πότε λειτουργεί σε εμένα με τον έναν και πότε με τον άλλο τρόπο;
  3. Δεξιά (χειριστική): αφορά το πώς χειριζόμαστε τις καταστάσεις εντός και εκτός μας. Με ποιους τρόπους μπορώ να αντιμετωπίσω τις δύσκολες καταστάσεις στη ζωή μου, είτε αυτές με θίγουν συναισθηματικά είτε επαγγελματικά;
  4. Αριστερή (προστατευτική): προστατεύω τα όρια και τις ανάγκες μου; Έχω μάθει να λέω «όχι» ή δυσκολεύομαι να διεκδικήσω τη θέση και τα θέλω μου;
  5. Άνω (εξελικτική): κάνω βήματα εξέλιξης στη ζωή μου ή μένω στάσιμος; Αυτό αφορά όλους ή κάποιους τομείς της ζωής μου ή κάποιον συγκεκριμένο;
  6. Κάτω (εδραίωσης): οι δράσεις μας ή η απραξία μας… Έχω ισχυρή ταυτότητα για να κάνω πράξη όσα ονειρεύομαι;
  7. Έσω (συναισθηματική): ξέρω να αναγνωρίζω και να διαχειρίζομαι τα συναισθήματά μου ή με παρασύρουν στερώντας μου την ψυχραιμία μου;
  8. Έξω (συζευκτική): η επικοινωνία, η σχέση μας με τους άλλους και το πόσο μας επηρεάζει η γνώμη τους κ.λπ. Και τελικά, επιτρέπω στις συνθήκες γύρω μου -πολιτικές, οικονομικές, κοινωνικές- να διαμορφώσουν την πραγματικότητά μου ή έχω εγώ τον πρώτο λόγο στη ζωή μου;

Εικονοποίηση

Μας βοηθά να δημιουργήσουμε όσα ονειρευόμαστε. Άλλωστε, για να δημιουργήσουμε κάτι (από ένα έργο τέχνης μέχρι μια επιχείρηση ή μια σχέση), χρειάζεται πρώτα να το έχουμε φανταστεί, να το έχουμε κάνει εικόνα.

Γιατί κάποιοι άνθρωποι στο άκουσμα της λέξης «απόλυση» βλέπουν ένα αδιέξοδο, ενώ κάποιοι άλλοι βλέπουν καινούργιους δρόμους και λύσεις να ανοίγονται εμπρός τους; Διότι ο εγκέφαλος όλων μας λειτουργεί φτιάχνοντας εικόνες και το αν θα φτιάξουμε εικόνες όμορφες ή όχι εξαρτάται από την αντίληψή μας. Χωρίς εκπαίδευση, αυτές οι εικόνες δημιουργούνται αυτοματικά και ασυνείδητα, προκαλώντας μας και τα ανάλογα συναισθήματα και ωθώντας μας σε ανάλογες συμπεριφορές και δράσεις (ή μη-δράση). Με την κατάλληλη εκπαίδευση και τα σωστά εργαλεία, μπορούμε να διευρύνουμε την αντίληψή μας και να μπούμε στο ασυνείδητό μας με συνειδητό τρόπο, ώστε τελικά να λέμε εμείς στον εγκέφαλό μας τι είδους εικόνες θέλουμε να φτιάξει.

Για να φτιάξει εικόνες, ο εγκέφαλός μας χρησιμοποιεί πληροφορίες. Η πρώτη πηγή πληροφοριών είναι όσα έχουμε ζήσει, οι βιωματικές μας εμπειρίες. Η δεύτερη όσα έχουμε ακούσει/διαβάσει/δει από εμπειρίες τρίτων. Και η τρίτη, οι αρχετυπικές ή κυτταρικές μνήμες μας. Ο εγκέφαλός μας συνθέτει τις πληροφορίες από αυτές τις τρεις πηγές/αποθήκες πληροφοριών και φτιάχνει μια εικόνα για οτιδήποτε συμβαίνει στη ζωή μας, μέσα μας ή γύρω μας. Αν αφήσουμε τα πράγματα στην τύχη, χωρίς να εκπαιδεύσουμε την αντίληψή μας, δεν έχουμε κανέναν έλεγχο στις εικόνες που δημιουργεί ο εγκέφαλός μας. Απλώς τις δεχόμαστε παθητικά, πιστεύοντας μάλιστα ότι είναι και οι μόνες.

Για να επιστρέψουμε στο παραπάνω παράδειγμα, αν κάποιος απολυθεί και στο παρελθόν είχε χρειαστεί δύο χρόνια για να ξαναβρεί μια ανάλογη δουλειά -διάστημα κατά το οποίο έμειναν πίσω όλα του τα δάνεια και η ποιότητα της ζωής του χειροτέρεψε σημαντικά – (πρώτη αποθήκη πληροφοριών), ενώ παράλληλα ο πατέρας του έμεινε στην ίδια -όχι ιδανική- δουλειά μέχρι να συνταξιοδοτηθεί φοβούμενος ότι μια αλλαγή καριέρας θα σήμαινε και δυσχέρεια για την οικογένειά του (δεύτερη αποθήκη πληροφοριών), τότε το πιθανότερο είναι να πιστέψει πως πράγματι, τα πράγματα για τον ίδιο είναι πολύ άσχημα αντικειμενικά και πρέπει πάσει θυσία να βρει μια ανάλογη θέση άμεσα. Αν όμως πρόκειται για έναν άνθρωπο που έχει μεν αυτά τα βιώματα, αλλά έχει διευρύνει την αντίληψή του, τότε πιθανότατα θα είναι σε θέση να σκεφτεί και εναλλακτικές λύσεις για να αρχίσει πάλι να εργάζεται και μάλιστα με καλύτερες συνθήκες.

Πώς μπορούμε λοιπόν να διευρύνουμε την αντίληψή μας και να εκπαιδεύσουμε τον εγκέφαλό μας να φτιάχνει τις εικόνες/σκέψεις που εμείς επιλέγουμε; Μπαίνοντας στο ασυνείδητο με συνειδητό και ασφαλές τρόπο. Με αυτόν τον τρόπο διευρύνουμε την αντίληψή μας και «υπαγορεύουμε» στον εγκέφαλό μας να φτιάχνει όμορφες εικόνες. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε να δημιουργούμε όμορφα πράγματα και συνθήκες στη ζωή μας. Άλλωστε, για να δημιουργήσουμε κάτι, χρειάζεται πρώτα να το έχουμε σκεφτεί, να έχουμε φτιάξει την εικόνα στο μυαλό μας. Ποιος είναι αυτός ο τρόπος; Το 3ο κλειδί της μεθόδου μας, οι ασκήσεις εμπνευσμένης γεωμετρίας.

Ασκήσεις εμπνευσμένης Γεωμετρίας

Διευρύνουν την αντίληψή μας και μας δίνουν πρόσβαση σε πλήθος ωφέλιμων πληροφοριών, τόσο για εμάς και τη ζωή μας όσο και για τον κόσμο γύρω μας. Σε συνδυασμό με την εικονοποίηση, μας βοηθούν να εξουδετερώσουμε την αιτία όποιων προβλημάτων έχουμε εντοπίσει, να ξεκλειδώσουμε τις αρχετυπικές μας μνήμες και να ενεργοποιήσουμε τις ανώτερες ικανότητές μας.

Πρόκειται για ειδικές, μοναδικές στον κόσμο νοητικές ασκήσεις που αν και απλές στην εφαρμογή τους, έχουν βαθιά και ουσιαστική επίδραση στον τρόπο που ζούμε τη ζωή μας. Διότι μας εξασφαλίζουν ασφαλή πρόσβαση στο ασυνείδητό μας ώστε να αντλήσουμε με ασφάλεια τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε κάθε φορά για να βελτιώσουμε τον εαυτό μας και τη ζωή μας.

Το πώς φτάσαμε να ορίσουμε αυτές τις ασκήσεις εμπεριέχει μεγάλη τεχνογνωσία και ενδελεχή μελέτη πολλών και διαφορετικών πεδίων. Μελετώντας το ατομικό και συλλογικό ασυνείδητο του Jung, το πεδίο των ιδεών του Πλάτωνα και τις απόψεις του Πυθαγόρα για τα γεωμετρικά σχήματα, ανακαλύψαμε τον τρόπο να αποκτούμε πρόσβαση στο ασυνείδητό μας και να λαμβάνουμε από εκεί τις πλέον ωφέλιμες (για εμάς και τον κόσμο γύρω μας) πληροφορίες (για εμάς τους ίδιους και τον κόσμο γύρω μας).

Ανακαλύψαμε πως τα γεωμετρικά σχήματα έχουν την ικανότητα να μας ανοίγουν δρόμους προς το ασυνείδητο, θεσπίζοντας σαφείς και προστατευμένες πύλες για το πεδίο των ιδεών του Πλάτωνα. Και μάλιστα αυτό αφορά όλους ανεξαιρέτως τους ανθρώπους, όπου κι αν βρίσκονται στον πλανήτη, όποια γλώσσα κι αν μιλούν, όποιες κι αν είναι οι συνθήκες μέσα στις οποίες έχουν μεγαλώσει και ζουν την καθημερινότητά τους. Διότι τα γεωμετρικά σύμβολα είναι ίδια για όλους – ένας ρόμβος, π.χ., είναι για όλους ένας ρόμβος.

Έτσι, ανάλογα με το ποιο κομμάτι του ασυνειδήτου μας θέλουμε να προσεγγίσουμε για να λάβουμε πληροφορίες, επιλέγουμε και διαφορετικό γεωμετρικό σχήμα. Έχουμε εξερευνήσει ήδη δεκατρία επίπεδα του ασυνειδήτου μας -ατομικού και συλλογικού- και συνεχίζουμε…

Δεν χρειάζεται όμως κανείς να έχει όλη αυτή την τεχνογνωσία, για να επωφεληθεί στην καθημερινότητά του, αφού ο εκάστοτε σύμβουλος συστήνει την κατάλληλη άσκηση. Το μόνο που χρειάζεται κανείς είναι να θέλει να ανακαλύψει την προσωπική του αλήθεια και να είναι διατεθειμένος να την κάνει πραγματικότητα.

Που θα βρείτε τη Σφαιρική Αντιληπτικότητα

Τα κεντρικά γραφεία

Ερμού 88, 19200,
Ελευσίνα, Αττική
Τ: +30 210 5561961,
F: +30 210 5547667
Ε: info@sferiki.gr

Παράρτημα Βούλας

Ανδρούτσου 33, 166 73,
Βούλα, Αττική
Τ: +30 210 5561961,
F: +30 210 5547667
Ε: info@sferiki.gr

Παράρτημα Περιστερίου

Λ. Παναγή Τσαλδάρη 61, 12134,
Περιστέρι, Αττική
Τ1: +30 210 5561961
Τ2: +30 213 0338539,
F: +30 210 5547667
Ε: info@sferiki.gr

Εκδηλώσεις στη Σφαιρική Αντιληπτικότητα
Fight to Win by Dr Μαρία Λεβέντη
Επερχόμενη
Η απάντηση στο ερώτημα : “ΜΑΧΕΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ Ή ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ;” Έχει οδηγήσει χιλιάδες ανθρώπους στο πρωτοποριακό σεμινάριο της Dr Μαρίας Λεβέντη ” Fight to Win” ,όπου έμαθαν : Ποιοι είναι οι «εχθροί» που δεν τους επέτρεπαν μέχρι τότε να νικούν στις μάχες της ζωής τους και πήραν στα χέρια τους τα...
Διαδραστικό Σεμινάριο – Τετάρτες των Απαντήσεων
Έληξε
0.00
Οι «Τετάρτες των Απαντήσεων» είναι ένα διαδραστικό σεμινάριο, με ελεύθερη είσοδο, μέσα από το διαγνωστικό εργαλείο των 8 διαστάσεων αντίληψης εαυτού, της Σφαιρικής Αντιληπτικότητας. Στόχος μας να δείξουμε τον τρόπο, σε όσους πραγματικά θέλουν απαντήσεις που θα τους οδηγήσουν στην βελτίωση της καθημερινότητας τους και κατ΄επέκταση της ζωής τους. Αν αναρωτιέστε, «ποιες απαντήσεις» θα βρείτε...
ΣΥΝ τόνισε τις αισθήσεις σου και ΖΗΣΕ την στιγμή! – Τριήμερο βιωματικό workshop στο Μαρμάρι
Έληξε
175.00
Τριήμερο βιωματικό workshop αναζωογόνησης & ενδυνάμωσης με την μέθοδο της Σφαιρικής Αντιληπτικότητας! Παρασκευή 20/07 – Κυριακή 22/7/2018 Eύβοια, Μαρμάρι – Marmari Bay Hotel summer resort Σε προσκαλούμε : Έλα να βιώσεις μια πιο ήρεμη, απλή και ικανοποιητική προσέγγιση στη ζωή. Αναζωογονήσου, χαλάρωσε, ζήσε τη στιγμή με φρεσκάδα και ζωτικότητα. Ζήσε τη ζωή πιο απλά! Απήλαυσε...
Γιορτή Αποφοίτησης 2017-2018 – Σφαιρική Αντιληπτικότητα
Έληξε
0.00
ΚΙ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ Η Γιορτή Αποφοίτησης της Σφαιρικής Αντιληπτικότητας 2018 είναι γεγονός!! Ετοιμάζουμε για όλους τους παλιούς αλλά και νέους φίλους μας μια βραδιά που θα μας μείνει αξέχαστη! Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί το κλείσιμο μιας χρονιάς γεμάτη Γνώση, Εξέλιξη, Ενθουσιασμό και Προσωπικές Νίκες! Ελάτε να γιορτάσουμε και να υποδεχτούμε τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά! Ναι...
Αυτοεκτίμηση : Ο δρόμος της Αγάπης!
Έληξε
40.00
Η ομορφότερη και ουσιαστικότερη διαδρομή είναι αυτή που διανύουμε γνωρίζοντας βαθύτερα τον Εαυτό μας!!! Γι΄αυτό λοιπόν διοργανώνουμε για ακόμη μια φορά το επιτυχημένο σεμινάριο : ” Αυτοεκτίμηση :Ο δρόμος της Αγάπης” που θα ολοκληρωθεί σε δυο συναντήσεις διάρκειας 3,5 ωρών η κάθε μια. Η αυτοεκτίμηση αποτελεί θεμελιακό χαρακτηριστικό της προσωπικότητσς που ενώ είναι αντικειμενική παραμένει...
Ξετυλίγω το κουβάρι κερδίζοντας Γνώση μέσα από τα λάθη μου
Έληξε
80.00
Όλοι κάνουμε λάθη, είναι ανθρώπινο. Αλλά γιατί τόσοι πολλοί από εμάς επαναλαμβάνουμε τα ίδια λάθη ξανά και ξανά; Αλήθεια γνωρίζουμε? Μήπως τελικά το επαναλαμβανόμενο λάθος που προκαλεί ψυχικό πόνο και χάος στη ζωή μας δεν είναι και τόσο τυχαίο?! Σαν άνθρωποι, επαναλαμβάνουμε συμπεριφορές, αναπαραγάγουμε συνήθειες και καταφεύγουμε σε επαναλαμβανόμενα μοτίβα, που μας ζημιώνουν, λόγω: των...
Open Day – Δωρεάν Ατομικές Συνεδρίες
Έληξε
0.00
Στις μέρες του σήμερα, το άγχος, η θλίψη, ο θυμός και ο φόβος, «απειλούν» να εγκατασταθούν για τα καλά στη ζωή μας. Πολλές φορές, τα προβλήματα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε στην καθημερινότητά μας, είτε μεγάλα, είτε μικρά, έχουν σαν αποτέλεσμα αρχικά την απογοήτευση και έπειτα την εγκατάλειψη των σχεδίων μας. Οι νικητές όμως, δεν αλλάζουν...
Αποκαλύπτω τον Φόβο και παίρνω την Δύναμη μου πίσω
Έληξε
40.00
Ίσως να σκέφτεστε ότι ξέρετε εάν φοβάστε ή όχι καθώς και τι είναι αυτό που φοβάστε. Ως ένα σημείο έτσι είναι τα πράγματα ,όμως αυτό που συμβαίνει πολύ συχνά είναι οι περισσότεροι άνθρωποι να μην μπορούν να αντιληφθούν – αποκαλύψουν φόβους τους για το λόγο ότι δεν είναι φανεροί. Βρίσκονται συνήθως πίσω από άλλη εκδήλωση...
Σχέσεις: Διαφωνούμε άρα ταιριάζουμε
Έληξε
40.00
Γιατί τελικά συνεχώς διαφωνούμε και καταλήγουμε να τσακωνόμαστε; Υπάρχει λόγος που μας συμβαίνει και αυτό ακριβώς θα ανακαλύψουμε στο σεμινάριο. Πως σκέφτονται οι άντρες, πως οι γυναίκες αντίστοιχα, γιατί αν ξέρουμε αυτή την διαφορετικότητα μπορούμε να διαχειριστούμε καλύτερα τις σχέσεις μας. Θα καταλάβουμε ποιες είναι οι πραγματικές ανάγκες κάθε φύλου, τι είναι αυτό που ουσιαστικά...
Γιατί επαναλαμβάνω τα ίδια λάθη; – Webinar
Έληξε
30.00
Γιατί επαναλαμβάνω τα ίδια λάθη; Τώρα και webinar μέσω της βραβευμένης διαδικτυακής πλατφόρμα ΖΟΟΜ Από λάθος σε λάθος, ανακαλύπτει κανείς ολόκληρη την αλήθεια. Z.Freud   Είναι σίγουρο στην πορεία της ζωής ότι θα κάνεις λάθη, γιατί μέσα από αυτά θα μάθεις και θα σε μάθεις! Η λέξη “λάθος” όμως είναι τόσο αρνητικά επιφορτισμένη που όλοι...
Φόβοι  DELETE – Από την Αντί-δραση στην Δράση
Έληξε
Φόβος, ο βασικός εχθρός των ονείρων μας! Καθώς σε ένα κεφάλι γεμάτο φόβους δεν υπάρχει χώρος για φωτεινές εικόνες και ‘’θέλω’’. Στην σύγχρονη εποχή περισσότερο από ποτέ , ο άνθρωπος κατακλύζεται από φόβους και νιώθει εγκλωβισμένος, αφού το μεγαλύτερο όπλο του φόβου είναι η ακινητοποίηση! Άλλωστε η λαϊκή σοφία το έχει καταγράψει με φράσεις όπως:...
Σεμινάριο διαχείρισης & δημιουργικής έκφρασης Θυμού
Έληξε
40.00
Ο Θυμός είναι ένα ανθρώπινο συναίσθημα, με ιδιαίτερη βιωματική αξία, που καθορίζει τη σχέση με τον εαυτό μας και με τους άλλους. Παρότι εμείς δεν μπορούμε να τον αγγίξουμε, ο θυμός όμως, μας αγγίζει πολύ δυνατά και βαθιά όταν τον βιώνουμε. Υπάρχει η αντίληψη ότι το συναίσθημα του θυμού δεν πρέπει να εκδηλώνεται σε καμία...
Stress Free
Έληξε
30.00
Αν το stress και το άγχος δυσκολεύουν και την δική σου καθημερινότητα, μάθε τον τρόπο να απολαμβάνεις την ζωή σου μετατρέποντας το άγχος από εχθρό σε σύμμαχο! Νέο τμήμα του σεμιναρίου “Stress Free” ξεκινά την Δευτέρα 23 Απριλίου 18:00-21:30 στο νέο μας παράρτημα στο Περιστέρι, Λεωφόρος Παναγή Τσαλδάρη 61, 1ος όροφος.   Το σεμινάριο απευθύνεται...
H Dr. Μαρία Λεβέντη για μία και μόνο ομιλία, στη Helexpo!
Έληξε
Μάθε πώς να χρησιμοποιείς το εργαλείο των 8 διαστάσεων για να εργάζεσαι αποδοτικότερα, να στοχεύεις ψηλότερα, να ζεις καλύτερα! «Από μικρό παιδί, τρία ήταν τα χαρακτηριστικά µου: ήθελα να βοηθώ τους γύρω µου, το άγνωστο ασκούσε πάνω µου µια έντονη έλξη και δεν σταματούσα να ψάχνω το “γιατί”. Έτσι, θέλοντας να εξερευνήσω τα άδυτα της...
Άγχος: κοινός κλέφτης της Χαράς…Ήρθε η ώρα να τον αποκαλύψουμε!
Έληξε
40.00
Ένα βιωματικό σεμινάριο στο οποίο θα αποκαλύψουμε τον τρόπο που το άγχος κλέβει τις στιγμές μας , τους μηχανισμούς που χρησιμοποιεί και κυρίως θα μάθουμε τρόπους αποτελεσματικής αντιμετώπισης και εκτόνωσης των αρνητικών συμπτωμάτων που γεννιούνται από το άγχος! Θα ξετυλίξουμε το κουβάρι των σκέψεων που γεννούν φοβικά συναισθήματα και πυροδοτούν τα συμπτώματα των κρίσεων πανικού....
Total Woman
Έληξε
30.00
Από τη φύση μας, οι γυναίκες είμαστε πολυπράγμονα όντα. Έχουμε θέληση, ικανότητες, πίστη, όρεξη και δύναμη.. Τα γνωρίζουμε όλα αυτά; Κι αν ναι, τα συνειδητοποιούμε; Αυτή λοιπόν είναι η στιγμή μας! Η ώρα που θα ανακαλύψουμε τι πραγματικά κρύβουμε μέσα μας! Θα γνωρίσουμε την δύναμη της θηλυκής μας φύσης και θα βρούμε τον τρόπο να...
Αυτοπεποίθηση γένους : Θηλυκού! Ελάτε να την γνωρίσουμε!
Έληξε
40.00
‘’Αυτό που οι γυναίκες έχουν ακόμη να μάθουν, είναι ότι κανείς δεν σου δίνει δύναμη. Απλά την παίρνεις μόνη σου!’’ Roseanne Bar Κάθε χρόνο 08 Μαρτίου γιορτάζουμε την ημέρα της Γυναίκας, δηλώνοντας έτσι την χαρά και τον σεβασμό που αρμόζει στην θηλυκή φύση! Έτσι λοιπόν φέτος στην Σφαιρική Αντιληπτικότητα αποφασίσαμε να τιμήσουμε την Γυναίκα μέσα...
Stress Free Webinar
Έληξε
30.00
Φεβρουάριος 10, 2018
Online
Η Σφαιρική Αντιληπτικότητα μηδενίζει τις αποστάσεις για άλλη μια φορά & μετά την επιτυχία του πρώτου τμήματος Stress Free Webinar δημιουργεί ένα ακόμη διαδικτυακό τμήμα την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 17:00 με 20:30 ! Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν να απαλλαγούν από την έντονη συναισθηματική & νοητική φόρτιση της καθημερινότητας που καταλήγει τις περισσότερες...
Webinar: Σχολή Γονέων
Έληξε
Το να είσαι γονιός είναι μια καθημερινή πρόκληση με υπέροχες στιγμές όπως και αναπάντεχες ανατροπές που μας προκαλούν άγχος, αμφιβολίες, ενοχές και θυμό ως προς τον τρόπο που τις διαχειριστήκαμε και τις τυχόν επιπτώσεις στον ψυχισμό των παιδιών μας. Ωστόσο ο μεγάλος αντίπαλος του σύγχρονου γονέα είναι ο Χρόνος! Μια καθημερινότητα γεμάτη υποχρεώσεις και δραστηριότητες...
Open Day στη Σφαιρική Αντιληπτικότητα
Έληξε
Γονείς, επαγγελματίες, σύντροφοι… Πώς μπορώ να είμαι αποτελεσματικός σε τόσο διαφορετικούς ρόλους; Νέα χρονιά ξεκίνησε αλλά οι προβληματισμοί και τα εμπόδια μας είναι ίδια. Μια καθημερινότητα γεμάτη ρόλους και υποχρεώσεις που προκύπτουν από αυτούς. • Πώς θα είμαι αποτελεσματικός/ή ως γονιός; • Πώς θα καταφέρω να πετύχω τους στόχους μου; • Γιατί όλες οι σχέσεις...
Webinar: Δημιουργώντας τις ιδανικές σχέσεις
Έληξε
Ιανουάριος 13, 2018
Αθήνα
Αισθάνεσαι ότι δεν σε καταλαβαίνει κανείς; Προσπαθείς να κάνεις μία σχέση αλλά συνέχεια χαλάει στη διαδρομή; Όποτε πας να βάλεις σε προτεραιότητα αυτά που εσύ θέλεις, αισθάνεσαι ενοχές; Τι σχέση έχουν οι σχέσεις με την καθημερινότητά μας; Με την ζωή μας; Πώς θα ήταν να ζούμε χωρίς να έχουμε κάποιον να μιλάμε; κάποιον να ακούμε;...
Φωτογραφίες από τη Σφαιρική Αντιληπτικότητα
Ερμού 88, 19200, Ελευσίνα, Αττική
+30 210 5547667