Ελένη Αικατερίνη

Ελένη Αικατερίνη

Γεννήθηκα το 1976 στην Ελευσίνα όπου διαμένω μέχρι σήμερα από αγάπη σε αυτή την πόλη και την ιστορία της . Ανήσυχο πνεύμα από μικρή, έψαχνα με κάθε δράση μου πέρα από το συμβατικό. Η αναζήτηση και η αγάπη για τον άνθρωπο με οδήγησε στο Τμήμα Κοινωνιολογίας του Πάντειου Πανεπιστημίου Αθηνών από το οποίο και αποφοίτησα.

Στην συνέχεια άρχισα να εργάζομαι στο ΚΕΘΕΑ (ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ) και να εμπλουτίζω την εκπαίδευση και τις γνώσεις μου. Παρακολούθησα και ολοκλήρωσα στο Πανεπιστήμιο San Diego California σπουδές ως Σύμβουλος Τοξικοεξάρτησης, εκπαιδεύτηκα στην Δυναμική Ομάδας σύμφωνα με το Ψυχοδυναμικό Μοντέλο καθώς και στην Διεργασία Ομάδας στο ΑΚΜΑ. Ενώ λίγο αργότερα ολοκλήρωσα και την εκπαίδευση μου στην Συστημική Θεραπεία & Συμβουλευτική στο Συστημικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης.

Μετά από αυτή την διαδρομή συνέχισα να νιώθω πως υπάρχει κάτι περισσότερο από αυτό που είχα ήδη κατακτήσει και αναζήτησα έναν νέο διαφορετικό τρόπο για να νιώθω ελεύθερη και δημιουργική. Σ αυτή την αναζήτηση γνώρισα την Σφαιρική Αντιληπτικότητα όπου βρίσκομαι μέχρι σήμερα ως ασκούμενη της μεθόδου. Σ αυτά τα χρόνια που παρακολουθώ την μέθοδο γνώρισα μεγαλύτερο κομμάτι του εαυτού μου και ανακάλυψα την εσωτερική μου δύναμη και το αληθινό μου θέλω. Έτσι το Φθινόπωρο του 2014 ολοκληρώνω την πορεία της ως θεραπεύτρια στο ΚΕΘΕΑ και συνεργάζομαι με την Βέη Μαρία στο Κέντρο Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής ΑΞΙΖΩ στο Περιστέρι. Το καλοκαίρι του 2016 γίνομαι πιστοποιημένη Σύμβουλος Σφαιρικής Αντιληπτικότητας φέρνοντας έτσι στο ΑΞΙΖΩ το πρωτοποριακό σεμινάριο ‘’Εμπόδια Τέλος’’.