Ιωάννα Shakila Μπράτη

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Ξεκίνησε με καλλιτεχνικές σπουδές, όπως θεατρικό κουστούμι, μικρογλυπτική, μαριονέτες, χειροποίητο κόσμημα.

Από το 1987 άρχισε την ενασχόληση της με τους κρυστάλλους ενώ από το 1991 ασχολείται επαγγελματικά με την κρυσταλλοθεραπεία.

Είναι Master Teacher Reiki, Master Angelic Reiki και Munay Ki. Είναι κάτοχος των παρακάτω πτυχίων: Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική, Shiatsu, Παραδοσιακή Κινέζικη Διατροφή, Ηλεκτροβελονισμός, Αρωματοθεραπεία, Spinework, Light Bimmer, Εσωτέρα Θεραπευτική, Prana Healing, SRT- Soul Response Therapy, Dream of the soul, Ανάλυση ονείρων, Ηχοθεραπεία, Βοτανοθεραπεία, Εκπαίδευση Σαμανισμού από διάφορες κουλτούρες του κόσμου, Channeling, Ψυχοενεργειακή ψυχοθεραπεία και έχει εξειδίκευση σε διαφορετικές τεχνικές μασάζ. Έχει διδάξει Θεατρικό Παιχνίδι σε ομάδες παιδιών, προσφύγων από το Ιράκ και έχει φροντίσει ανήλικα παιδιά και εφήβους σε Θιβετιανό ορφανοτροφείο μέσα από τη συμμετοχή της σε ανθρωπιστικές αποστολές.

Η αγάπη της για τις διαφορετικές κουλτούρες και θεραπευτικές μεθόδους την οδήγησαν σε ταξίδια στην Ινδία, την Ταϋλάνδη και την Αίγυπτο.

Το 2010 εξέδωσε το βιβλίο «Κρύσταλλοι: Οι δάσκαλοι του φωτός». Αρθρογραφεί σταθερά σε επιλεγμένες εναλλακτικές εκδόσεις και γυναικεία portals.

Διδάσκει Κρυσταλλοθεραπεία στην Ελληνο-Κινεζική Ακαδημία.

Έχει οργανώσει και διδάξει σε γυναικείες ομάδες αυτογνωσίας και τον τελευταίο χρόνο έχει ιδρύσει την ομάδα Blossoming Goddess Circle που διδάσκει την αυτογνωσία χρησιμοποιώντας γνώσεις από παραδόσεις όλου του κόσμου.

Μέλους του Δικτύου Συνεργατών της Εναλλακτικής Ατζέντας

Μέλους του Δικτύου Συνεργατών της Εναλλακτικής Ατζέντας

Share
WhatsApp
Vibe
Share
More