Μαρία Βέη

Μαρία Βέη

Γεννήθηκα στον Κορυδαλλό Αττικής όπου διαμένω μέχρι και σήμερα. Σπούδασα στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας, αλλά πολύ σύντομα κατάλαβα ότι η ψυχολογία είναι το πεδίο που αγαπώ και θέλω να δράσω. Έτσι πέρασα στο Τμήμα Φιλοσοφίας-Παιδαγωγικής Ψυχολογίας του ίδιου Πανεπιστημίου όπου και ολοκλήρωσα τις σπουδές μου με ειδίκευση στην Ψυχολογία.

Έπειτα εκπαιδεύτηκα στην Συμβουλευτική στο THACE. Αρχικά στις δεξιότητες και στην συνέχεια στην συνθετική συμβουλευτική Γνωσιακού και Προσωποκεντρικού Μοντέλου. Εξειδικεύτηκα στην Γνωσιακή Συμπεριφορική Θεραπεία στην Ακαδημία Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής του Ι.Δόβελλου.

Εργάζομαι ιδιωτικά ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας-Ψυχοθεραπεύτρια στο Κέντρο Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής ΑΞΙΖΩ μαζί με αξιόλογους συνεργάτες, δημιουργώντας ένα δυναμικό δίκτυο συνεργασιών. Τα τελευταία χρόνια έχει μπει στην ζωή μου και η συγγραφή, καθώς ολοκλήρωσα το πρώτο μου αλληγορικό παραμύθι με τίτλο «Η Αγάπη της Αλκυόνης» που κυκλοφορεί ήδη και μπορείτε να το προμηθετείτε απότον παρακάτω σύνδεσμο:

Αποκτήστε το παραμύθι!