Νίκη Ορφανουδάκη

Η Νίκη Ορφανουδάκη είναι ιδρύτρια του Harmony Coaching και συνιδρύτρια του Harmony & Creativity, Personal & Group Coach, Assertiveness trainer, Φιλόλογος, Aρθρογράφος και Public Speaker.

Είναι κάτοχος του Advanced Diploma in Life and Executive Coaching του Kingstown College, απόφοιτος του Mentor Coaching Days και του Diploma in Team and Leadership Coaching της Positivity. Έχει εξειδικευτεί με πιστοποιημένους κύκλους σπουδών στο Cognitive Behavioural Coaching (Γνωσιακό Συμπεριφοριστικό), στο Mindfulness (Ενσυνειδητότητα) και στην Εφαρμοσμένη Νευροεπιστήμη στο Coaching.

Διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία στην ατομική προσέγγιση και συνεργασία καθώς και στη δυναμική και τη διαχείριση ομάδων, καθώς έχει έχει μέχρι σήμερα υλοποιήσει πάνω από 1000 ώρες ομαδικού Coaching, δημιούργησε πρώτη στην Ελλάδα πολλά προγράμματα που αφορούν τις ανθρώπινες σχέσεις, έφερε στην Ελλάδα πρώτη το Assertiveness Training και είναι η μοναδική μέχρι σήμερα που το υλοποιεί, έχει βοηθήσει μέχρι σήμερα εκατοντάδες ανθρώπους να αποκτήσουν δύναμη και πίστη στον εαυτό τους, να επιτύχουν τους στόχους τους, να ξεπεράσουν τους φόβους τους, να αντιμετωπίσουν και να διαχειριστούν τα συναισθήματά τους, να μεταμορφώσουν τις σχέσεις τους και τη ζωή τους! Παράλληλα τη διακρίνει η πολύ μεγάλη της αγάπη για τον άνθρωπο, η επιθυμία της για προσφορά, η συνεχής προσπάθεια για ενδυνάμωση των άλλων, η αποδοχή του διαφορετικού, η κατανόηση, η διακριτικότητα και η εχεμύθεια Το πάθος της για το coaching και η πίστη της στη δια βίου μάθηση την ωθεί στη συνεχή μελέτη, την εκπόνηση νέων σπουδών, και τη διαρκή παρακολούθηση σεμιναρίων.

Για να την δείτε σε βίντεο να μιλάει για την αντιμετώπιση του φόβου κάντε κλικ εδώ

Για να την δείτε να μιλάει σε εκδήλωση της Διεθνούς Ομοσπονδίας Coaching (ICF) με θέμα ” Από το Σκοτάδι στο Φως ¨. Η δύναμη του Coaching μέσα από την Αλληγορία του Σπηλαίου του Πλάτωνα κάντε κλικ εδώ

 

66 Shares
More
Share
Vibe
WhatsApp
Share