Βασιλική Τσαντίλα

Βασιλική Τσαντίλα

Αφού έφτασε σε εκείνο το σημείο της συνειδητοποίησης ότι κάτι το διαφορετικό ήθελε στη ζωή της, η Βασιλική συνδέθηκε με τον θηλυκό της κόσμο και βρήκε το πάθος της. Έχει επενδύσει τα τελευταία χρόνια της ζωής της στην αναζήτηση, την μελέτη και την εκπαίδευσή της σε πρωτόγνωρες τεχνικές που σκοπό έχουν να συνδέσουν την γυναίκα με την ευχαρίστηση, τον αισθησιασμό και το θηλυκή της πλευρά.

Σκοπός της είναι να φτιάξει ένα παζλ από ανεπανάληπτες εμπειρίες μόνο για γυναίκες, με σκοπό την προσωπική τους ανάπτυξη, την απόλυτη ευχαρίστηση και την απλή απόλαυση.

Οι προσωπικές της αναζητήσεις, αλλά και η εκπαίδευση που έχει λάβει την έχουν οδηγήσει στο να ανακαλύψει το πόσο σημαντική και ιδιαίτερη είναι η διαδρομή μας κι η σύνδεση της γυναικείας φύσης με τις εποχές και με τις ενδιάμεσες περιόδους του χρόνου.

Μέσα από φανταστικά τελετουργικά και με εργαλεία τον Qoya, το Daring to Rest και την Yoga, στόχο έχει να γίνουμε πιο δημιουργικές, λαμπερές κι ανάλαφρες.

Η Βασιλική είναι ενθουσιασμένηπου μοιράζεται το πάθος της μαζί σου και εμπνέετε όταν σε παρακολουθεί να ανακαλύπτεις τη λάμψη σου, καθώς εσύ (ξανά)συνδέεσαι με την θηλυκή πλευρά του εαυτού σου.

More
Share
Vibe
WhatsApp
Share