Φspace

Νους – Σώμα – Πνεύμα

Το Φ είναι ένας αρμονικός πολυμορφικός χώρος, αναπλάθεται στα Χανιά της Κρήτης.

Το Φ παίρνει σάρκα και οστά από μια ιδέα που γεννήθηκε μέσα από την τάση της εποχής μας για συσπείρωση και συστέγαση με σκοπό την εδραίωση και βιωσιμότητα της επαγγελματικής μας ταυτότητας και στέγης.

Εν συνέχεια γεννήθηκε μια επιμέρους ιδέα μέσα από την συνειδητοποίηση ότι ο Άνθρωπος στις ημέρες μας έχει προγραμματιστεί να δουλεύει και όχι να εργάζεται κάνοντας συνεχώς έκπτωση στο ευ ζην του.

Καθώς ο χρόνος όλο και φαντάζει “λιγότερος και όχι αρκετός” για να χωρέσει δραστηριότητες μέσα στην μέρα μας, που μας προσφέρουν ευημερία με αποτέλεσμα ο Άνθρωπος να χάνει την ισορροπία του, την απόλαυση και το νόημα της ζωής του και να μπαίνει σε διαδικασίες να αναζητά την λύση και την ικανοποίηση σε εξωτερικά σημεία αναφοράς με αποτέλεσμα να αποπροσανατολίζεται από το κέντρο του & τον αυτοσκοπό του. Καλούμαστε όλοι να βρούμε τον χρόνο και τον χώρο για εμάς και για ότι θέλουμε και αγαπάμε στην ζωή μας αλλιώς ποιος είναι ο σκοπός & λόγος της ύπαρξης μας;

Ας αναλάβουμε με συνείδηση την ευθύνη της ζωής μας και ας προχωρήσουμε!!! Το όραμα μας. Να πλάσουμε χώρο και χρόνο που να μας χωράει όλους και όλα, στο εδώ και τώρα! Να κατασκευάσουμε την πραγματικότητα μας και το περιβάλλον μας έτσι όπως εμείς το επιθυμούμε, να δημιουργήσουμε τις συνθήκες που θα εργαζόμαστε απολαυστικά σε ένα κλίμα ομαδικό συνεργατικό και αλληλέγγυο.

Όλοι μαζί κάτω από την ίδια στέγη με κοινό όραμα το ευ ζην του Ανθρώπου θα εργαζόμαστε συμπληρωματικά και ολιστικά για τις ανθρώπινες επιθυμίες και ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου όπου χρειάζεται απλά να εν θυμηθεί το αυτονόητο δικαίωμα του για ευ ζην.

Ο χώρος αυτός συστεγάζει

Ψυχολόγους – Σύμβουλους ψυχικής υγείας – Ψυχοθεραπευτές – Σωματικούς θεραπευτές
Ολιστικούς & εναλλακτικούς θεραπευτές (Bowtech – Σιάτσου – Ρεφλεξολογία – Ειδικοί περί Διατροφής – Βελονισμός – Θεραπευτική μάλαξη – Τάι μασάζ)
Καθώς και θα παρέχονται υπηρεσίες όπως:

Δυναμικού διαλογισμού – mindfulness διαλογισμού -Εναέριου θεραπευτικού διαλογισμού και Yoga – Πολεμικές τέχνες – Ελεύθερου παιχνιδιού -Ελεύθερης ροής & κίνησης -Χορός -Ομάδες αυτογνωσίας & αυτοανάπτυξης ενηλίκων -Ομάδες παιδιών (δημιουργικής απασχόλησης – εκμάθησης αρετών, αξιών & δυνάμεων) -Θεατρικές θεραπευτικές ομάδες -Cinema Therapy

Το Φ επίσης χωράει και όποιους ψάχνουν ένα αρμονικό χώρο για να τρέξουν το project τους όπως τμήματα – ομάδες – σεμινάρια – συνέδρια – εκθέσεις τέχνης & φωτογραφίας – θεατρικά χορευτικά και μουσικά δρώμενα – meetings – gatherings, χρησιμοποιώντας τους πολυμορφικούς και άρτια διαμορφωμένους χώρους μας παρέχοντας πλήρη εξοπλισμό.

Το Φ είναι ένας χώρος Συνάντησης ανθρώπων που θέλουν να πάνε παραπέρα και να τραφούν με Μικρές (φαγητό) και Μεγάλες (αξίες, αρετές, ποιότητες, δυνάμεις) Τροφές της ζωής μας!!!

 

Χώρος Εκδήλωσης Πληροφορίες
  • Τοποθεσία
    Κρήτη
  • Email
  • Διεύθυνση
    Κριάρη 40, Χανιά – Κρήτη
Εκδηλώσεις