Πολυχώρος “Σώμα & Φως”

Πολυχώρος "Σώμα & Φως"

Τι είναι ο Πολυχώρος «Σώμα & Φως»;

Ο Πολυχώρος Σώμα & Φως είναι ένας νέος χώρος στον Πειραιά που δημιουργήθηκε ως «σημείο συνάντησης» δράσης και δημιουργίας. Απευθύνεται σε όλους αυτούς που τους αρέσει να μοιράζονται αυτό που αγαπούν, να δίνουν, να παίρνουν αλλά και να ανταλλάσσουν. Σκοπός του είναι να αγκαλιάσει την διαφορετικότητα στην Τέχνη, στους καλλιτέχνες και στο κοινό που προσελκύει. Με τον χώρο φιλοξενίας επιδιώκει να ενθαρρύνει πολιτιστικές πρωτοβουλίες ικανοποιώντας πνευματικές και σωματικές ανάγκες.

Ένας μεγάλος και κενός χώρος στο κέντρο του Πειραιά, με θέα στην Μαρίνα Ζέας μετατράπηκε από την Μαριάννα Παπαδοπούλου σε έναν πολυχώρο ευεξίας & αυτοβελτίωσης που η ζεστασιά σε κάνει να νιώθεις σαν στο σπίτι σου. Με μεγάλη εμπειρία στο χώρο του fitness, η δημιουργός του Πολυχώρου Σώμα & Φως, Μαριάννα Παπαδοπούλου οραματίστηκε ένα χώρο, στον οποίο η ευεξία μέσω της σωματικής άσκησης θα συνδυάζεται με την αυτοβελτίωση και την προαγωγή της αυτογνωσίας.

Μπαίνοντας στον Πολυχώρο Σώμα & Φως , σε κατακλύζει από την πρώτη στιγμή το άρωμα των αιθέριων ελαίων που πλημυρίζουν τον χώρο και δημιουργούν την ατμόσφαιρα που χρειάζεσαι, για να χαλαρώσεις και να προετοιμαστείς ώστε να αφιερώσεις πολύτιμη ώρα στον εαυτό σου.

Το «Σώμα & Φως» είναι ένας πολυμορφικός χώρος που μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις σας. Είναι πάντα διαθέσιμος να ακούσει τις προτάσεις σας και από κοινού να τις κάνετε πραγματικότητα.

Κάποιες από αυτές τις δράσεις που μπορεί να φιλοξενήσει: θεατρικές παραστάσεις, βραβεύσεις, σεμινάρια, εκπαιδευτικές ημερίδες, χορό, μουσικές σκηνές, κονσέρτα, προβολή ταινιών, ομιλίες, συνέδρια, παρουσιάσεις βιβλίων, αφιερώματα σε λογοτεχνικές – ποιητικές βραδιές, εκδηλώσεις ανθρωπιστικών αναγκών- οργανώσεων καθώς και οποιασδήποτε άλλης μορφής έκφρασης και εκδήλωσης.

Ο χώρος εμπνέει την δημιουργικότητα και την φαντασία. Σε όλους τους χώρους μπορούν να φιλοξενηθούν έργα τέχνης- πίνακες ζωγραφικής και φωτογραφίας με σκοπό την έκθεση, προβολή και πώλησή τους. Επιπλέον μπορούν να διοργανωθούν οποιασδήποτε μορφής σεμιναρίων και εκδηλώσεων καθώς διαθέτουμε 3 μεγάλες αίθουσες, τραπεζαρία και 2 μεγάλα lobby.

Είναι έτοιμος να ανοίξει τις πύλες του για να υποδεχθεί πολιτιστικούς συλλόγους, εμπορικούς και κοινωνικούς φορείς, ανθρωπιστικές οργανώσεις με στόχο την ανάδειξη των δράσεων τους. Παράλληλα θα μπορεί να φιλοξενήσει εταιρικές εκδηλώσεις και event ευρύτερου ενδιαφέροντος.

Οι πολυχρηστικές και πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες 350 τ.μ συνολικά προσφέρονται για επιχειρηματικές διασκέψεις, εκθέσεις προώθησης προϊόντων, σεμινάρια, ημερίδες.

Με φαντασία και δημιουργικότητα οι εκδηλώσεις μπορούν να αποκτήσουν το «Φως» που τους αξίζει!

Χώρος Εκδήλωσης Πληροφορίες
Working Ώρες
  • Weekdays
    08:00 - 22:00
  • Saturday
    08:00 - 14:00
  • Sunday
    Κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού
Εκδηλώσεις