Ο ήχος της ψυχής

Ο ήχος της ψυχής

Ο ήχος της ψυχής είναι ένας χώρος εσωτερικής αναζήτησης, πνευματικής ανάπτυξης, αφύπνισης και θεραπείας.

Ο ήχος της ψυχής δημιουργήθηκε μέσα από την ανάγκη έκφρασης του δημιουργικού σκοπού της ζωής μας’ την υπηρεσία για την ανθρωπότητα’ την ολοκληρωμένη θεραπεία του ανθρώπου.

Μετά από χρόνια αναζητήσεων, προσωπικής πορείας και θεραπείας -θεραπεύοντας πρώτα τους εαυτούς μας- ανακαλύψαμε το εσωτερικό μας κάλεσμα που μας οδηγούσε καθαρά στη θεραπευτική.

Ο χώρος του ήχου της ψυχής έχει δημιουργηθεί με αγάπη, τρυφερότητα και σεβασμό για τις εσωτερικές αναζητήσεις και τις βαθύτερες ανάγκες του ανθρώπου.

Σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να αφυπνιστούν, να θεραπευτούν και να κάνουν επαφή με την εσωτερική τους καθοδήγηση για να ζήσουν μια ζωή δημιουργική, με πληρότητα και αληθινό νόημα.

Θέλουμε να προσφέρουμε στους ανθρώπους ηρεμία, αρμονία, θεραπευτικές δονήσεις, μια ζεστή αγκαλιά όπου ο καθένας θα νοιώσει την απαραίτητη ασφάλεια για να κάνει το δικό του ταξίδι αυτογνωσίας και αφύπνισης, όπου θα μπορέσει να ανθίσει και να ακτινοβολήσει το φως του.

Το όραμά μας είναι ένας καλύτερος, πιο εξελιγμένος κόσμος, ένας κόσμος όπου θα κυριαρχεί η αγάπη, η ειρήνη και ο σεβασμός για τη ζωή. Εργαζόμαστε γι’ αυτό το όραμα βοηθώντας όσο περισσότερο μπορούμε στην αφύπνιση των συνειδήσεων μέσω της θεραπείας και της αυτογνωσίας.

 

 

Οι φωτογραφίες είναι πνευματική ιδιοκτησία του ήχου της ψυχής. Copyright © 2017 thesoundofthesoul.gr All Rights Reserved.

Μέλους του Δικτύου Συνεργατών της Εναλλακτικής Ατζέντας

Μέλους του Δικτύου Συνεργατών της Εναλλακτικής Ατζέντας

Χώρος Εκδήλωσης Πληροφορίες
  • Τοποθεσία
    Αθήνα
  • Τηλέφωνο
  • Διεύθυνση
    Χαρ.Τρικούπη 29, Κεφαλάρι, Κηφισιά, Αττικής 14562
Εκδηλώσεις