Πώς μπορώ να γραφτώ σε μια εκδήλωση;

Κάθε διοργανωτής επιλέγει τον τρόπο εγγραφής και επικοινωνίας των ενδιαφερομένων. Η Εναλλακτική Ατζέντα προσφέρει πολυάριθμους τρόπους ώστε να επικοινωνείτε άμεσα μαζί τους.

Άμεσο Μήνυμα

Πατώντας το κουμπί άμεσο μήνυμα, σε οποιαδήποτε εκδήλωση, ανοίγει ένα παράθυρο όπου μπορείτε να πληκτρολογήσετε το μήνυμά σας. Ο διοργανωτής θα ειδοποιηθεί άμεσα.

Καλέστε

Εάν πατήσετε το κουμπί “Καλέστε” σε οποιαδήποτε καταχώρηση, τότε, εάν μπαίνετε από κινητό θα γίνει άμεση κλήση του τηλεφώνου επικοινωνίας που έχει δώσει ο διοργανωτής.

Στείλτε e-mail

Εάν πατήσετε το κουμπί “Στείλτε E-mail”, τότε θα ανοίξει αυτόματα ο πάροχος στον υπολογιστή ή στο κινητό σας για να αποστείλετε το μήνυμα που θέλετε στο e-mail επικοινωνίας του διοργανωτή.

Προσοχή

Ενώ η Εναλλακτική Ατζέντα προσφέρει πολλούς τρόπους επικοινωνίας και εγγραφής σε κάθε καταχώρηση, την επιλογή της εγγραφής την κάνει ο καταχωρητής ο οποίος ξεκαθαρίζει κάθε φορά με ποιον τρόπο επιθυμεί να γίνει η επικοινωνία ή η εγγραφή. Έτσι, ο καταχωρητής μπορεί να ζητάει να επισκεφθείτε τη σελίδα του, ή να συμπληρώσετε μια φόρμα ή να διαθέτει φόρμα προαγοράς εισιτηρίου. Σε κάθε περίπτωση, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες σε κάθε καταχώρηση.