Πως διαφέρουν οι καταχωρήσεις μεταξύ τους;

Η πλατφόρμα της Εναλλακτικής Ατζέντας προσφέρει 6 είδη καταχωρήσεων. Παρακάτω σας περιγράφουμε εν συντομία τις διαφορές τους:

Εκδηλώσεις

Οι Εκδηλώσεις πραγματοποιούνται μία φορά, έχουν ημερομηνία έναρξης και ημερομηνία λήξης. Ο διοργανωτής σας ενημερώνει εκ των προτέρων για κάτι που θα συμβεί στο μέλλον. Εάν λοιπόν σας ενδιαφέρει μια εκδήλωση θα πρέπει να κλείσετε τη θέση σας πριν την έναρξή της.

E-COURSES

Μπορείτε να καταχωρήσετε τα μαγνητοσκοπημένα courses σας και να τα προβάλλετε μέσα από την Εναλλακτική Ατζέντα. Εάν τα φιλοξενείτε ήδη σε κάποια εκπαιδευτική πλατφόρμα, τότε, μπορείτε απλά να κάνετε την καταχώρηση. Εάν δεν έχετε κάποια εκπαιδευτική πλατφόρμα, τότε, μπορεί να αξιοποιηθεί το σύστημα διδασκαλίας του ιστοτόπου. Ζητήστε περισσότερες πληροφορίες στο 211 1821655.

Εμπειρίες

Οι εμπειρίες είναι υπηρεσίες που προσφέρουν επαγγελματίες και μη απευθείας σε εσάς on demand., τις περισσότερες φορές κατόπιν ραντεβού. Η υπηρεσία δηλαδή δεν παραδίδεται σε συγκεκριμένο χώρο και χρόνο απαραίτητα αλλά είναι διαθέσιμη κατόπιν συνεννόησης. Επίσης, οι εμπειρίες μπορεί να αφορούν ζευγάρια ή ομάδες.

Άρθρα

Οποιοσδήποτε μπορεί να γράψει ένα άρθρο στην Εναλλακτική Ατζέντα εφόσον στρέφεται γύρω από τη θεματολογία της. Τα άρθρα αυτά μπορεί να συνδέονται με άλλες υπηρεσίες. Για παράδειγμα ένας Yoga Instructor μπορεί να ενημερώσει για τους κινδύνους της Γιόγκα όταν δεν κάνουμε προσεκτικά τις ασκήσεις της και στο τέλος μπορεί να προτείνει στους αναγνώστες να ενημερωθούν για το επερχόμενο σεμινάριο ή μια εμπειρία που παρέχουν.

Επαγγελματικά προφίλ

Όλοι οι επαγγελματίες μπορούν να καταχωρούν επαγγελματικά προφίλ. Πρόκειται για έναν τρόπο να συνδέουν οι επαγγελματίες τις εκδηλώσεις, τις εμπειρίες και τις συνδρομές τους με το κατάλληλο βιογραφικό. Υποθέστε για παράδειγμα ότι ένας επαγγελματίας προσφέρει μαθήματα πληροφορικής και ζωγραφικής. Πιθανόν θα θέλει να διαχωρίσει το βιογραφικό του σε δύο ώστε οι αναγνώστες να μαθαίνουν περισσότερα μόνο για αυτό που τους ενδιαφέρει.

Υπηρεσίες

Κάθε επαγγελματίας μπορεί να προσφέρει τις γνώσεις, την εμπειρία και τις υπηρεσίες που πιστεύει ότι είναι πολύτιμες για άλλους. Το εύρος των υπηρεσιών αυτών μπορεί να είναι πάρα πολύ μεγάλο, ενδεικτικά αναφέρουμε τις υπηρεσίες ψυχοθεραπείας, coaching, NLP, συνεδρίες διακοπής καπνίσματος και πολλά άλλα.

Δεν έχετε καλυφθεί ακόμα;

Τότε, επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσουμε ένα τηλεφωνικό ή online ραντεβού με έναν σύμβουλό μας.

Επικοινωνία:

info@enallaktikiagenda.gr

T: 211 1821655