Πως διαφέρουν οι καταχωρήσεις μεταξύ τους;

Η πλατφόρμα της Εναλλακτικής Ατζέντας προσφέρει 6 ήδη καταχωρήσεων. Παρακάτω σας περιγράφουμε εν συντομία τις διαφορές τους:

Εκδηλώσεις

Οι Εκδηλώσεις πραγματοποιούνται μία φορά, έχουν ημερομηνία έναρξης και ημερομηνία λήξης. Ο διοργανωτής σας ενημερώνει εκ των προτέρων για κάτι που θα συμβεί στο μέλλον. Εάν λοιπόν σας ενδιαφέρει μια εκδήλωση θα πρέπει να κλείσετε τη θέση σας πριν την έναρξή της.

 

Συνδρομές

Οι συνδρομές δεν έχουν ημερομηνία έναρξης και λήξης με την έννοια των εκδηλώσεων. Είναι ανοικτά μαθήματα, ομάδες, ή συνδρομές σε πλατφόρμες και υπηρεσίες που κάποιος μπορεί να εγγραφεί ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια της παροχής της υπηρεσίας τους. Για παράδειγμα, μπορεί να παρέχονται μαθήματα Γιόγκα, Πιλάτες ή χορού ή ακόμα μια συνδρομητική υπηρεσία πάσης φύσεως κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή από τις 19.00 έως τις 21.00. Σε αντίθεση με τις εκδηλώσεις, εδώ μπορείτε να εγγραφείτε ανά πάσα στιγμή.

Εμπειρίες

Οι εμπειρίες είναι υπηρεσίες που προσφέρουν επαγγελματίες και μη απευθείας σε εσάς on demand., τις περισσότερες φορές κατόπιν ραντεβού. Η υπηρεσία δηλαδή δεν παραδίδεται σε συγκεκριμένο χώρο και χρόνο απαραίτητα αλλά είναι διαθέσιμη κατόπιν συνεννόησης. Επίσης, οι εμπειρίες μπορεί να αφορούν ζευγάρια ή ομάδες.

Άρθρα

Οποιοσδήποτε μπορεί να γράψει ένα άρθρο στην Εναλλακτική Ατζέντα εφόσον στρέφεται γύρω από τη θεματολογία της. Τα άρθρα αυτά μπορεί να συνδέονται με άλλες υπηρεσίες. Για παράδειγμα ένας Yoga Instructor μπορεί να ενημερώσει για τους κινδύνους της Γιόγκα όταν δεν κάνουμε προσεκτικά τις ασκήσεις της και στο τέλος μπορεί να προτείνει στους αναγνώστες να ενημερωθούν για το επερχόμενο σεμινάριο ή μια εμπειρία που παρέχουν.

Επαγγελματικά προφίλ

Όλοι οι επαγγελματίες μπορούν να καταχωρούν επαγγελματικά προφίλ. Πρόκειται για έναν τρόπο να συνδέουν οι επαγγελματίες τις εκδηλώσεις, τις εμπειρίες και τις συνδρομές τους με το κατάλληλο βιογραφικό. Υποθέστε για παράδειγμα ότι ένας επαγγελματίας προσφέρει μαθήματα πληροφορικής και ζωγραφικής. Πιθανόν θα θέλει να διαχωρίσει το βιογραφικό του σε δύο ώστε οι αναγνώστες να μαθαίνουν περισσότερα μόνο για αυτό που τους ενδιαφέρει.

Υπηρεσίες B2B

Οι υπηρεσίες B2B είναι υπηρεσίες που προσφέρουν επαγγελματίες σε επαγγελματίες. Κάθε επαγγελματίας μπορεί να προσφέρει τις γνώσεις, την εμπειρία και τις υπηρεσίες που πιστεύει ότι είναι πολύτιμες για άλλους επαγγελματίες. Το εύρος των υπηρεσιών αυτών μπορεί να είναι πάρα πολύ μεγάλο, ενδεικτικά αναφέρουμε το μάρκετινγκ, την κατασκευή ιστοσελίδων, τα γραφιστικά, την εκπαίδευση στη διοργάνωση σεμιναρίων, το branding, τις υπηρεσίες hosting  σε online σεμινάρια και πολλά πολλά άλλα.

Δεν έχετε καλυφθεί ακόμα;

Τότε, επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσουμε ένα τηλεφωνικό ή online ραντεβού με έναν σύμβουλό μας.

Επικοινωνία:

info@enallaktikiagenda.gr

T: 211 1821655