Τα κύματα Θήτα και η επιρροή τους στον ανθρώπινο εγκέφαλο – Βίντεο

Τα κύματα Θήτα και η επιρροή τους στον ανθρώπινο εγκέφαλο

Τα κύματα θήτα, συσχετίζονται με εύκολη ανάκληση της μνήμης, εφευρετικότητα, δημιουργικότητα, οραματισμό, μεγαλύτερη έμπνευση και ήρεμες σκέψεις.Συνδέονται επίσης με τη βαθιά χαλάρωση, όπου το υποσυνείδητο είναι πιο εύκολα προσβάσιμο. Είναι η κατάλληλη κατάσταση του μυαλού μας, για να επιτύχει την αστρική προβολή.

Είναι σημαντικό να προσθέσουμε, ότι όντως είναι εύκολο να θυμηθείς πράγματα. Μπορούμε έτσι να έχουμε βαθύτερο ύπνο αλλά και διαλογισμό! Υπάρχει μείωση της ανάγκης για ύπνο. Έχει διαπιστωθεί ότι μισή ώρα την ημέρα σε επίπεδο θήτα, μπορεί να αντικαταστήσει μέχρι και 4 ώρες ύπνου!!

Η κατάσταση Θήτα είναι μια από τις πιο ασαφείς και έκτακτες καταστάσεις του εγκεφάλου που μπορείτε να εξερευνήσετε. Είναι η κατάσταση εκείνη του εγκεφάλου, όπου συμβαίνει η μαγεία μέσα στις νευρολογικές σας δραστηριότητες.

Η Brainwave θεραπεία, καθιστά ευκολότερο το να πέσετε σε βαθύ διαλογισμό, ακόμα και αν δεν έχετε σκεφτεί πιο πριν. 
Ενισχύει την έμπνευση αλλά και τη διορατικότητα. Στο επίπεδο θήτα, είστε σε εγρήγορση ονείρου, όπου η δεκτικότητα σας είναι αυξημένη και θα μπορέσετε να έχετε πρόσβαση στη γνώση και τις πληροφορίες που συνήθως βρίσκονται πέρα από τις αισθήσεις σας.

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα