Ο David Kennet έρχεται στην Αθήνα! Ακούστε δείγμα της φωνητικής και ηχοθεραπευτικής του τέχνης (Βίντεο)

David Kennet

Σε ηλικία 21 ετών ο David Kennet έκανε το ντεμπούτο του στο Lincoln Center της Νέας Υόρκης με το διεθνούς αναγνώρισης συγκρότημα α καπέλα the Star-Scape Singers. Έχει δώσει παραστάσεις σε αίθουσες συναυλιών στην Ευρώπη, τη Ρωσία και την Κίνα. Μοιράζεται πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας, χρησιμοποιώντας την “ανοιχτή φωνή” και είναι προστατευόμενος του αείμνηστου Καναδού μεταφυσικού Kenneth G. Mills. Ο David μελέτησε επίσης κοντά στους ηχοθεραπευτές Tom Kenyon και Jonathan Goldman και είναι μέλος του Συνδέσμου Ηχοθεραπευτών.

Επιπλέον από το επαγγελματικό του γραφείο, ο David προσφέρει ηχοθεραπεία ως εθελοντής για ασθενείς στο Samsung Cancer Center στη Santa Barbara της Καλιφόρνια, καθώς επίσης και στο Davita Dialysis Center του UCLA στο Λος Άντζελες. Ακόμη δίνει διαλέξεις πάνω στην πρακτική εφαρμογή της ηχοθεραπείας στο Πανεπιστήμιο της Santa Barbara California, και στα Πανεπιστήμια Antioch και Bastyr.

Ο David αισθάνεται ότι η φωνή μας είναι η σύνδεσή μας με το Θείο και αποκαλεί την φωνητική και ορχηστρική του έκφραση “Δονητική Αντήχηση”

Η τεχνική που εφαρμόζει αποκαλείται Δονητική Αντήχηση™ η οποία είναι μια ηχητική διαδρομή, ένα αρχέγονο ταξίδι εντός. Χρησιμοποιώντας φωνή, τύμπανο, φλάουτο, θιβετανικά και κρυστάλλινα singing bowls, o David προσφέρει μια ηχητική μετάδοση-εκμπομπή που μας βοηθά να επανασυνδεθούμε με το Κέντρο της Καρδιάς μας και να λιώσουμε τους αντιλαμβανόμενους περιορισμούς και τα εμπόδια. Κατά τη διάρκεια αυτής της ιδιαίτερης τελετής ο κάθε συμμετέχων λαμβάνει σε ατομικό επίπεδο ένα προσαρμοσμένο “ιερό τραγούδι” για να βοηθηθεί ώστε να ισορροπήσει το σώμα, το νου και το πνεύμα.

Ο ίδιος λέει

“Η Δονητική Αντήχηση είναι μια μετάδοση-εκμπομπή ενεργειακών τόνων που βοηθούν εσένα, τον ακροατή, να μετατοπιστείς σε μια βαθύτερη κατάσταση επίγνωσης, επιτρέποντάς σου να ενθυμηθείς το Σπίτι σου. Σπίτι είναι όπου βρίσκεται η Καρδιά, εκεί όπου βρίσκεται η άνευ όρων αγάπη, η απεριόριστη χαρά και η γαλήνη. Αυτή ο προσφορά τόνου έχει την δυνατότητα να επιβραδύνει, αν όχι να σταματήσει πλήρως, τη συγχυστική νοητική φλυαρία, δίνοντάς σου την ευκαιρία να εισέλθεις σε μια άχρονη κατάσταση ισορροπίας και διαύγειας.” David Kennet

Ο David Kennet θα βρίσκεται στην Αθήνα από τις 21 Μαρτίου και θα προσφέρει εργαστήριο και ατομικές συνεδρίες. Δείτε περισσότερα εδώ “Χαλαρώνω τον Νου Ανοίγω την Καρδιά” με τον David Kennet και την Έφη Αδαμίδου στην Αθήνα

Ακούστε δείγμα της τέχνης του

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα