ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – Ημερίδα&Συνέντευξη Τύπου Φεστιβάλ Κινηματογράφου “Γέφυρες”- Δημαρχείο Κορίνθου 3/11, 12πμ

festival gia arthro

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου “ΓΕΦΥΡΕΣ” ιδρύθηκε το 2008 και η πέμπτη διοργάνωσή του φέτος, όπως και πρόπερσυ, ήταν υπό την Αιγίδα των Δήμων Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων και Κορινθίων.

Πραγματοποιήσαμε  προβολές και παράλληλες εκδηλώσεις και στους δύο Δήμους.

Ξεκινήσαμε την έναρξη των εργασιών μας στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο στο Λουτράκι στις 24 Σεπτεμβρίου και θεωρούμε ότι είναι δίκαιο να γίνει η λήξη στην Κόρινθο με τον απολογισμό και την τελική συνέντευξη τύπου.

Ο απολογισμός του κινηματογραφικού φεστιβάλ “ΓΕΦΥΡΕΣ” και των παράλληλων εκδηλώσεων “ΑΘΛΟΣ + ΕΝΕΡΓΕΙΑ” θα δοθεί επίσημα στην συνέντευξη τύπου που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 3 Νοεμβρίου, ώρα 12πμ-4μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Κορίνθου.

Θα προβληθούν αποσπάσματα από τις δραστηριότητες του φετινού φεστιβάλ και θα γίνουν ανακοινώσεις για τις επόμενες άμεσες ενέργειες.
Θα τιμηθούν και θα δοθούν τα πιστοποιητικά στους εθελοντές του 1ου ημιμαραθώνιου Σύζευξης Αρχαιολογικών Χώρων “Αρχαίες Θέρμες – Ναός Ακραίας Ήρας”.

Ένας επιπλέον στόχος της συνέντευξης τύπου/ημερίδας αυτής είναι να προσκληθούν όσο περισσότεροι φορείς γίνεται και να ακολουθήσει μια εποικοδομητική συζήτηση μεταξύ μας, καθώς και να κατατεθούν προτάσεις συνεργασίας για την επόμενη διοργάνωση.

Σας περιμένουμε όλους εκεί!

Με απεριόριστη εκτίμηση

Πέτρα Τερζή

Δ/ντρια Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου “Γέφυρες” &

Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής “’Αθλος + Ενέργεια”

Εταιρεία Πολιτισμού CINE@ART
https://www.youtube.com/watch?v=xYLfPp0qorI

 

cineartfestival.eu

 

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα