Οι 17 καλύτερες πλατφόρμες για Webinar

Οι 17 καλύτερες πλατφόρμες για Webinar

Η πανδημία του κορονοϊού οδήγησε στην ματαίωση χιλιάδων εκδηλώσεων και events, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο. Παρόλο που πολλοί διοργανωτές έχουν ξεκινήσει τη διοργάνωση των εκδηλώσεων μέσα από webinars ή meetings, πολλοί είναι ακόμα εκείνοι που δεν γνωρίζουν από που να πρωτοαρχίσουν. Αυτός είναι ο λόγος που η Εναλλακτική Ατζέντα προσφέρει μαθήματα για χρήση του ZOOM για σεμινάρια και συνεδρίες. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν δεκάδες πλατφόρμες εκεί έξω και η έρευνα ώστε να επιλέξει κανείς την κατάλληλη είναι δύσκολη. Η ουσία είναι ότι κάθε πλατφόρμα είναι καλή υπό προϋποθέσεις και ανάλογα με τις συγκεκριμένες ανάγκες του διοργανωτή. Σε προηγούμενο άρθρο είχαμε γράψει για τις καλύτερες δωρεάν πλατφόρμες για επικοινωνία μεταξύ φίλων, συναδέλφων και πελατών. Σε αυτό το άρθρο θα αναφερθούμε στις καλύτερες πλατφόρμες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για webinars.

Οι καλύτερες πλατφόρμες για webinars

LIVESTORM

Webinars: Αυτές είναι οι καλύτερες πλατφόρμες για ομαδικές συνεδρίες και σεμινάρια στο διαδίκτυο

Το Livestorm είναι ένα ισχυρό εργαλείο που δημιουργήθηκε με σκοπό την αποτελεσματικότητα και τις δυνατές επικοινωνίες βίντεο. Αποτελεί μία από τις δύο προτεινόμενες πλατφόρμες της Εναλλακτικής Ατζέντας. Μπορεί εύκολα να προσεγγιστεί από οποιαδήποτε συσκευή, συμπεριλαμβανομένων υπολογιστών, φορητών υπολογιστών, tablet και κινητών τηλεφώνων. Το λογισμικό του λειτουργεί επίσης σε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης χωρίς περιορισμούς στο μέγεθος του webinar.

Με το εργαλείο αυτό, μπορείτε να εκτελέσετε ζωντανά, κατ ‘απαίτηση ή αυτοματοποιημένα webinars.

Τα σεμινάρια Webinars είναι ιδανικά για ζωντανές εκδηλώσεις, όπως επίδειξη προϊόντων, εκπαίδευση, σεμινάρια αλλά και μάρκετινγκ. Τα on-demand και αυτοματοποιημένα webinars λειτουργούν καλύτερα για διαδικτυακά μαθήματα, επιβραβεύσεις υπαλλήλων και συνεντεύξεις βίντεο podcast.

Μια περιοχή όπου ξεχωρίζει είναι η διαδικασία αποστολής e-mails όπου μπορείτε να στείλετε προωθητικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, να αυτοματοποιήσετε αυτά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, να ελέγξετε την κατάσταση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να τα εξατομικεύσετε όπως θέλετε. Και ένα εξαιρετικά σημαντικό στοιχείο αποτελεί το γεγονός ότι υποστηρίζει την Ελληνική Γλώσσα, σε αντίθεση με τις περισσότερες πλατφόρμες. Αυτό το εργαλείο webinar λαμβάνει επίσης την ασφάλεια των δεδομένων σας πολύ σοβαρά και είναι 100% συμβατό με το GDPR.

Το Livestorm επικεντρώνεται επίσης στην εμπλοκή των πελατών με δραστηριότητες όπως ψηφοφορίες, συνεδρίες Q & A και χρήση ψηφοφοριών. Επίσης, οι συμμετέχοντες εισέρχονται στο webinar κυριολεκτικά με ένα κλικ. Χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσουν κάποιο λογισμικό ή να εγγραφούν οπουδήποτε.

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

 • – Παρέχει πρόσβαση σε εξαιρετικά προσαρμόσιμα θέματα webinar με μια εύκολη διαδικασία ρύθμισης
 • – Προσφέρει διαδραστικές συνομιλίες με δημοσκοπήσεις, ερωτήσεις, συνομιλία και πολλά άλλα για καλύτερη εμπειρία πελατών
 • – Παρέχει πολλά βίντεο καθοδήγησης
 • – Μπορείτε να ενσωματώσετε στη σελίδα σας τα βίντεο ή τη φόρμα εγγραφής
 • – Παρέχει υψηλό επίπεδο αυτοματοποίησης με ακολουθίες webinar
 • – Προσφέρει ολοκληρωμένη, πολυγλωσσική υποστήριξη πελατών
 • – Έρχεται με λειτουργίες όπως μια πρόσκληση με ένα κλικ, κοινή χρήση οθόνης, η δυνατότητα ενσωμάτωσης εντύπων εγγραφής και πολλά άλλα
 • – Προσφέρει ένα σχέδιο freemium με βασικά χαρακτηριστικά
 • – Παρέχει λεπτομερή στοιχεία παρακολούθησης, αναμετάδοσης, παρακολούθηση προέλευσης και αναφορά συμμετοχής
 • – Απεριόριστη αποθήκευση εγγραφής
 • – Σας επιτρέπει να εξάγετε τα δεδομένα σας ως CSV ή XLS
 • – Σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε το Zapier και να ενσωματώσετε περισσότερες από 1.000 εφαρμογές
 • – Εμφάνιση CTAs σε webinar για να επηρεάσετε τους θεατές να δράσουν.

ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΚΟΣΤΗ

Το Livestorm προσφέρει τρία σχέδια τιμολόγησης.

– Webinar & Meet Basic: Το πρώτο πακέτο είναι μια υπηρεσία freemium και έρχεται με βασικά χαρακτηριστικά όπως απεριόριστα webinars κατά παραγγελία, συναντήσεις κλπ.

– Premium: Το σχέδιο ‘Meet Premium’ κοστίζει €31 / Host ανά μήνα και επιτρέπει έως και 8 συμμετέχοντες.

– Webinar Premium: Το πακέτο ‘Webinar Premium’ κοστίζει €99 / host ανά μήνα και έχει ένα όριο 4 ωρών ανά webinar.

Επιχειρήσεις: Υπάρχει επίσης το σχέδιο “Επιχειρήσεις”. Προσφέρει χαρακτηριστικά όπως διαχείριση πολλαπλών χώρων εργασίας με ενοποιημένη χρέωση, εκπαίδευση υψηλής ποιότητας και διαθεσιμότητα SLA. Εδώ, λαμβάνετε ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα με βάση τις απαιτήσεις σας.

Συνολικά, είναι ένα εργαλείο υψηλής ποιότητας και αποτελεί μία από τις καλύτερες επιλογές. Μπορείτε να ξεκινήσετε δωρεάν το Livestorm και να αναβαθμίσετε σε ένα πρόγραμμα premium για περισσότερους συμμετέχοντες.

Δοκιμάστε το δωρεάν

WEBINAR JAM

Webinars: Αυτές είναι οι καλύτερες πλατφόρμες για ομαδικές συνεδρίες και σεμινάρια στο διαδίκτυο

Το WebinarJam είναι ένα πολύ αξιόλογο λογισμικό. Αν δεν έχετε καθόλου χρόνο και καμία τεχνική γνώση σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας ενός διαδικτυακού σεμιναρίου, τότε αυτή η εύχρηστη πλατφόρμα webinar θα σας καλύψει. Είναι μια καλή επιλογή αν θέλετε να φιλοξενήσετε webinars με αυτοματοποιημένο τρόπο σε ένα μεγάλο κοινό.

Επιπλέον, σας επιτρέπει να μεταφέρετε το webinar απευθείας σε μια σελίδα του YouTube και να έχετε μια ασφαλή, προστατευμένη με συνθηματικό συνάντηση. Προσφέρει επίσης κάποια ξεχωριστά πλεονεκτήματα σε σχέση με άλλα εργαλεία, όπως:

Παροχή αναδυόμενου παραθύρου στο κοινό σας κατά τη διάρκεια της ίδιας της συνεδρίας, το οποίο τους επιτρέπει να αγοράσουν το προϊόν ή την υπηρεσία σας απευθείας από το webinar Προσφέρει εξαιρετική αμφίδρομη επικοινωνία μέσω της προηγμένης λειτουργίας Live Chat, η οποία τραβάει ένα βίντεο του συμμετέχοντα για επικοινωνία βίντεο 1: 1

Το WebinarJam χρησιμοποιεί μια μοναδική και ξεχωριστή τεχνολογία Broadcast Distribution, η οποία δημιουργεί ένα παγκόσμιο σήμα. Εκτός αυτού, χρησιμοποιεί όλη την τελευταία τεχνολογία, όπως το RTMP, το WebRTC, το HLS και το Flash, το οποίο το καθιστά συμβατό με σχεδόν όλα τα προγράμματα περιήγησης ιστού και συσκευών.

Παίρνετε επίσης και άλλα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, όπως το βίντεο HD, φιλικά προς το χρήστη πίνακες ελέγχου και τη δυνατότητα πολλαπλών παρουσιαστών. Κάθε εγγραφή καταγράφεται αυτόματα έτσι ώστε η επανάληψη να μπορεί να σταλεί στο κοινό σας. Επιπλέον, τα εργαλεία είναι εξαιρετικά εύκολα στη χρήση και υπάρχουν εκπαιδευτικά βίντεο που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε.

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

 • – Αυτόματη εγγραφή
 • – Προσφέρει εξαιρετική υποστήριξη πελατών
 • – Ενσωματωμένη αυτόματη απάντηση
 • – Σύνδεση με Social Media
 • – Έχει την ικανότητα να χειρίζεται εύκολα πολλαπλούς συμμετέχοντες
 • – Συμβατότητα με διάφορα προγράμματα περιήγησης και λειτουργικά συστήματα
 • – Σας επιτρέπει να ενσωματώσετε δημοσκοπήσεις και έρευνες με το webinar σας
 • – Εύκολο στη χρήση, με φιλικά προς το χρήστη πίνακες ελέγχου και διεπαφές
 • – Γρήγορη διαδικασία ρύθμισης. Χρειάζονται περίπου 60 δευτερόλεπτα για να ξεκινήσετε

ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΚΟΣΤΗ

 • – Βασικό πακέτο: $ 499 / έτος. Αυτό το πακέτο σας δίνει έως και 500 συμμετέχοντες ανά webinar, έως και 3 παρουσιαστές και υποστήριξη 24/7.
 • – Επαγγελματικό πακέτο: $ 699 / έτος . Με το πρόγραμμα αυτό, οι συμμετέχοντες αυξάνονται σε 1.000 και τα παρουσιαστές φτάνουν τους 4.
 • – Πακέτο Premium: $ 999 / έτος. Αυτό το πακέτο απευθύνεται σε επιχειρήσεις που εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από εκπαιδευτικά σεμινάρια για το ηλεκτρονικό τους μάρκετινγκ. Διαθέτει έως και 6 παρουσιαστές και 5000 συμμετέχοντες.

ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • Δέχεται μόνο ετήσιες, εφάπαξ πληρωμές
 • Δεν υποστηρίζει ελληνικά

Δοκιμάστε το με $1

CLICKMEETING

Webinars: Αυτές είναι οι καλύτερες πλατφόρμες για ομαδικές συνεδρίες και σεμινάρια στο διαδίκτυο

Το ClickMeeting είναι μια από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες λογισμικού webinar σε αυτή τη λίστα, με ένα εντυπωσιακό και φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον. Το ClickMeeting σας διευκολύνει να απευθυνθείτε στους πελάτες σας για εκπαίδευση, πωλήσεις προϊόντων και μάρκετινγκ προϊόντων και άλλα. Συνολικά, είναι μια καλά δομημένη, λειτουργική πλατφόρμα που παρέχει επιλογές για αυτοματοποιημένα σεμινάρια και προσαρμοσμένες προσκλήσεις.

Κατάλληλο για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, το ClickMeeting παρέχει σαφείς οδηγίες για την εύκολη οργάνωση του event, χωρίς να ανησυχείτε για τεχνικά θέματα. Προσφέρει επίσης αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τα προηγούμενα webinars και το κοινό του επερχόμενου webinar.

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

 • – Προσφέρει δημοσκοπήσεις και έρευνες για ανατροφοδότηση
 • – Επιλογές συνομιλίας και διαδραστικές περιόδους σύνδεσης
 • – Μπορεί να συνδεθεί με το Facebook και το YouTube για να ενισχύσει την προώθηση του event σας
 • – Μπορείτε να καταγράψετε ολόκληρο τον ήχο και το βίντεο των ζωντανών περιόδων σύνδεσης, οι οποίες στη συνέχεια αποθηκεύονται σε clouds και μπορούν να μεταφορτωθούν εύκολα
 • – Πολλαπλοί παρουσιαστές μπορούν να μεταδώσουν βίντεο HD

ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΚΟΣΤΗ

Οι χρεώσεις του ClickMeeting ξεκινούν από 22€/ μήνα (χρεώνονται ετησίως) για 25 συμμετέχοντες ή 35€ (χρεώνονται ετησίως) ανά μήνα για μέχρι 50 θεατές. Υπάρχει επίσης μια επιλογή για προσαρμοσμένη τιμολόγηση που ταιριάζει καλύτερα στους εταιρικούς πελάτες. Το ClickMeeting διαθέτει επίσης δωρεάν δοκιμή 30 ημερών.

ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

– Για ομαλή και απρόσκοπτη απεικόνιση του βίντεο, είναι απαραίτητη η πρόσβαση σε υψηλού εύρους ζώνης Internet. η απόδοση μετριάζει εάν δεν είναι διαθέσιμη μια γρήγορη σύνδεση

– Τα πακέτα τιμολόγησης προσφέρουν ελαφρώς χαμηλό όριο κοινού

Δοκιμάστε το δωρεάν

DEMIO

Webinars: Αυτές είναι οι καλύτερες πλατφόρμες για ομαδικές συνεδρίες και σεμινάρια στο διαδίκτυο

Το Demio είναι επίσης ένα από τα αξιόλογα εργαλεία τηλεδιάσκεψης στην αγορά. Είναι πολύ εύκολο να καταγράψετε αυτόματα το webinar σας στο cloud. Όταν πρόκειται για οπτική αισθητική, προσφέρει πραγματικό χρόνο, HD streaming και σχεδιασμό πλατφόρμας με εξαιρετική εμφάνιση.

Όλα τα πακέτα τιμολόγησης προσφέρουν στάνταρ χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένης της προηγμένης ρύθμισης webinar, Chat 24/7. Υποστήριξη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, απεριόριστα webinars, αποθήκευση για 100 εγγραφές, ισχυρή ανάλυση και ούτω καθεξής.

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

 • – Προσφέρει καλή εμπειρία χρήστη με την αυτόματη καταγραφή περιόδων σύνδεσης στο cloud για μελλοντική χρήση. Αυτά μπορούν να προσπελαστούν και να μεταφορτωθούν ανά πάσα στιγμή από το χρήστη
 • – Επιτρέπει εκτεταμένες επιλογές προσαρμογής στον χρήστη
 • – Προσφέρει ενσωματωμένα στοιχεία ανάλυσης
 • – Μπορεί εύκολα να ενσωματωθεί με οποιοδήποτε εργαλείο μάρκετινγκ
 • – Προσφέρει δυνατότητες παρακολούθησης
 • – Παρέχει εκτεταμένη αυτοματοποίηση

ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΚΟΣΤΗ

Το demo παρέχει μια δωρεάν δοκιμή 14 ημερών, η οποία σας επιτρέπει να δοκιμάσετε όλες τις δυνατότητές του. Το πρόγραμμα εκκίνησης ξεκινά από $ 34 το μήνα για ένα webinar δωμάτιο 50 ατόμων, $ 69 για ένα δωμάτιο 150 ατόμων και $ 163 μηνιαίως για ένα δωμάτιο 500 ατόμων. Αυτές οι μηνιαίες τιμές ισχύουν για ετήσιες συνδρομές.

Δοκιμάστε το δωρεάν

GOTOWEBINAR

Webinars: Αυτές είναι οι καλύτερες πλατφόρμες για ομαδικές συνεδρίες και σεμινάρια στο διαδίκτυο

Με το GoToWebinar, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την ακαταστασία και τη σύγχυση που έρχεται με τη διοργάνωση ενός webinar και μπορείτε απλά να επικεντρωθείτε στην προσέλκυση περισσότερων ανθρώπων και στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Το μόνο που κάνετε είναι να επιλέξετε την ημερομηνία που θέλετε να φιλοξενήσετε το webinar και αυτό φροντίζει μόνο του όλα τα υπόλοιπα.
Επίσης, σας προσφέρει μια ποικιλία χαρακτηριστικών για να βελτιώσετε την εμπειρία σας στο webinar, που κυμαίνεται από τον ευέλικτο προγραμματισμό μέχρι τη διαδικασία διαχείρισης συμβάντων. Έχετε επίσης πρόσβαση σε πολλά ενσωματωμένα πρότυπα webinar που παρέχουν το απόλυτο επιχειρηματικό περιβάλλον.

Επιπλέον, με εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, όπως αυτοματοποιημένες υπενθυμίσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, προσαρμόσιμες προσκλήσεις σε webinar και μια σελίδα μετατροπής υψηλής μετατροπής, μπορείτε πλέον να προωθήσετε την επερχόμενη εκδήλωση σας αποτελεσματικά. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν ενσωματωμένες δημοσκοπήσεις και έρευνες, αυτόματες εγγραφές webinar και πολλά άλλα.

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

• Προηγούμενα συμβάντα
• Στιβαρή ανάλυση
• Ποιότητα βίντεο HD
• 24/7 υποστήριξη πελατών
• Ενσωμάτωση με το GoToMeeting
• Ενσωματωμένες δημοσκοπήσεις και έρευνες για τη συμμετοχή του κοινού σας
• Αυτόματη εγγραφή, η οποία στη συνέχεια μπορεί να μοιραστεί online
• Απρόσκοπτη ενσωμάτωση με εργαλεία όπως τα Zapier, Salesforce, Unbounce κ.λπ.
• Παρακολούθηση προέλευσης για να ανακαλύψετε ποιο κανάλι είχε ως αποτέλεσμα τη μέγιστη εγγραφή στο webinar

ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΚΟΣΤΗ

Το πρόγραμμα εκκίνησης κοστίζει 109€  ανά μήνα για 100 συμμετέχοντες, 299€ ανά μήνα για 500 συμμετέχοντες και 499€ το μήνα για 1.000 άτομα. Μπορείτε επίσης να ξεκινήσετε μια δωρεάν δοκιμή με έως και 100 άτομα. δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα.

ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:

 • Ξεπερασμένο λογισμικό
 • Το πρόγραμμα εκκίνησης περιορίζει τον αριθμό συμμετοχής στα 100
 • Πανάκριβο!

Δοκιμάστε το δωρεάν

 

BIGMARKER

Webinars: Αυτές είναι οι καλύτερες πλατφόρμες για ομαδικές συνεδρίες και σεμινάρια στο διαδίκτυο

Το BigMarker είναι γνωστό ως η νούμερο 1 πλατφόρμα βίντεο για webinars, εικονικά φεστιβάλ και εικονικά συνέδρια.

Οι δυνατότητες ζωντανής ροής του είναι εκεί που πραγματικά υπερέχει. Μπορείτε να εμπλέξετε έως και 10.000 άτομα ταυτόχρονα και να δημιουργήσετε μια διαδραστική εμπειρία με λειτουργίες όπως δημοσκοπήσεις, ενημερωτικά δελτία και live Q&As.

Δεν υπάρχουν επίσης όρια για τον αριθμό των παρουσιαστών στο webinar – κυριολεκτικά ο καθένας μπορεί να εμπλακεί και να συμμετάσχει στη συζήτηση στην οθόνη.

Για να φιλοξενήσετε αυτά τα ζωντανά γεγονότα, σας παρέχεται μια σουίτα εργαλείων μάρκετινγκ, συμπεριλαμβανομένων των προσαρμοσμένων προσκλήσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, των καταληκτικών σελίδων καταχώρισης και των χρήσιμων υπενθυμίσεων.

Με τα αυτοματοποιημένα webinars τους, μπορείτε να ενσωματώσετε το BigMarker στο λογισμικό CRM για να δημιουργήσετε και να προωθήσετε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας.

Εδώ είναι μερικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να προωθήσετε πωλήσεις με το BigMarker:

 • Δημιουργήστε αυτοματοποιημένα διαδικτυακά σεμινάρια.
 • Αποτυπώστε τα δεδομένα των πελατών σας με ενσωματωμένες φόρμες, έρευνες και δημοσκοπήσεις.
 • Με το BigMarker, έχετε επίσης εκτεταμένες ενοποιήσεις τρίτων με εφαρμογές όπως το MailChimp, το Calendly, το Marketo και πολλά άλλα.
 • Και οι ενοποιήσεις με παρόχους πληρωμών, όπως το Stripe, σας διευκολύνουν στη διαχείριση των συναλλαγών.

Δεδομένου ότι πρόκειται για πλατφόρμα που βασίζεται σε προγράμματα περιήγησης, δεν χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα για να μπείτε σε ένα webinar. Επιπλέον, είναι συμβατό με υπολογιστές, φορητούς υπολογιστές, tablet και κινητές συσκευές.

Ένας άλλος τομέας στον οποίο υπερέχει είναι το branding. Μπορείτε να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες εμπειρίες βίντεο και να τις ενσωματώσετε στον ιστότοπό σας χωρίς να απαιτείται κωδικοποίηση. Αυτές οι σελίδες προορισμού, τα σεμινάρια και τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ενσωματώνονται στο δικό σας domain. Επίσης, υποστηρίζει επίσης την ελληνική γλώσσα.

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

• Προσφέρει μοναδικά χαρακτηριστικά ζωντανής ροής, όπως συνεδριάσεις με ένα κλικ, συνεδρίες Q & A, συζητήσεις, δημοσκοπήσεις, ενημερωτικά δελτία κ.λπ.
• Έρχεται με εκτεταμένες εγγενείς ενοποιήσεις με εφαρμογές όπως Salesforce, Hubspot, Zapier
• Παρέχει δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 7 ημερών
• HD βίντεο και κοινή χρήση οθόνης
• Μπορείτε να προβάλλετε ροές πολλαπλών καμερών σε Facebook και YouTube Live
• Μπορείτε να δημιουργήστε προσαρμοσμένες εμπειρίες ζωντανών βίντεο για διαδικτυακές εκδηλώσεις
• Προσφέρει αίθουσες σεμιναρίων με λευκή σήμανση και σελίδες προορισμού
• Παρέχει πάνω από 15 διαφορετικούς τύπους σελίδων προορισμού
• Προσφορές σε 135+ νομίσματα
• Έρχεται με κρυπτογράφηση SSL και HTTPS για την προστασία δεδομένων

ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΚΟΣΤΗ:

Το BigMarker προσφέρει τέσσερα σχέδια τιμολόγησης, όπως το Starter, Elite, Summit και White Label.
Τα τρία πρώτα σχέδια κοστίζουν €79, €159 και €299 ανά μήνα αντίστοιχα. Το σχέδιο White Label είναι ένα σχέδιο σε επίπεδο επιχείρησης, στο οποίο λαμβάνετε ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα που βασίζεται στις απαιτήσεις σας.

Τα πρώτα τρία πακέτα επιτρέπουν διαδοχικά 100 συμμετέχοντες και μία άδεια υποδοχής, 500 και δύο άδειες υποδοχής και 1.000 και τέσσερις άδειες υποδοχής.

Κάθε σχέδιο περιλαμβάνει λειτουργίες όπως εργαλεία παρακολούθησης, αναδυόμενα παράθυρα, πρότυπα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, διαχείριση επαφών και λιστών, ενσωματωμένα webinars, προσαρμοσμένες διευθύνσεις URL και πολλά άλλα.

Αν ψάχνετε για ένα εργαλείο webinar για να εκτελείτε ζωντανές εκδηλώσεις, εργαστήρια, αίθουσες πόλεων και κεντρικές παρουσιάσεις, το BigMarker είναι μια εξαιρετική επιλογή λόγω των διαδραστικών χαρακτηριστικών τους βίντεο και της απρόσκοπτης απόδοσης.

ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Υπερβολικά ακριβό για μικρές επιχειρήσεις.

Δοκιμάστε το δωρεάν

 

EASYWEBINAR

Webinars: Αυτές είναι οι καλύτερες πλατφόρμες για ομαδικές συνεδρίες και σεμινάρια στο διαδίκτυο

Η EasyWebinar είναι η μόνη ηλεκτρονική πλατφόρμα λογισμικού που κατάφερε με επιτυχία και άνεση να ενσωματώσει την τεχνολογία webinar με τη στρατηγική μάρκετινγκ.

Επιπλέον, παρέχει μια λύση – όλα σε ένα – τόσο για live όσο και για αυτοματοποιημένα webinars. Το λογισμικό webinar προσφέρει τόνους άλλων χαρακτηριστικών, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής πολλαπλών παρουσιαστών, ενσωμάτωση με το δημοφιλές λογισμικό μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, καλάθι αγορών και εργαλεία παραγωγής δεδομένων.

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

• Επιλογές κοινής χρήσης οθόνης, βίντεο υψηλής ευκρίνειας και διαδραστική ζωντανή συνομιλία
• Επιτρέπει μέχρι και 100 συμμετέχοντες ακόμη και στο βασικό σχέδιο
• Απεριόριστοι ζωντανοί θεατές που χρησιμοποιούν το YouTube Live Integration
• Οι δυνατές λειτουργίες συνομιλίας και μια διαθέσιμη εφαρμογή για κινητά
• Ενσωμάτωση για πλατφόρμες WordPress
• Ενσωματωμένη σουίτα αναλυτικών δεδομένων
• Επιτρέπει την ενσωμάτωση με δημοφιλή εργαλεία όπως το MailChimp, το GetResponse κ.λπ.

ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΚΟΣΤΗ:

Το πακέτο Standard κοστίζει 78 δολάρια το μήνα, το πρόγραμμα Pro είναι $ 129 το μήνα και το σχέδιο Enterprise ανέρχεται στα $499 το μήνα. Εάν έχετε περισσότερους από 10.000 συμμετέχοντες, τότε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους για τιμολόγηση βάσει συμμετοχών.

Δοκιμάστε το δωρεάν

 

WEBINARNINJA

Το WebinarNinja είναι μια ισχυρή, – όλα σε ένα – λύση που εμπιστεύονται μεγάλες μάρκες όπως οι AppSumo, Podia, Printful και πολλές άλλες. Είναι γνωστή ως ένα από τα ευκολότερα εργαλεία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε ένα webinar σε λιγότερο από ένα λεπτό.

Το WebinarNinja σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τέσσερις διαφορετικούς τύπους webinars:

• Ζωντανά – μεταδίδεται με ζωντανό οικοδεσπότη για αλληλεπίδραση κοινού
• Αυτοματοποιημένα – καταγεγραμμένα διαδικτυακά σεμινάρια που εκτελούνται σε συγκεκριμένες ώρες ή κατ ‘απαίτηση
• Σειρά – μια ομάδα διαφόρων webinars
• Υβριδικά – ένας συνδυασμός ζωντανών και εγγεγραμμένων βίντεο

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

• Γρήγορη ζωντανή συνομιλία
• Άμεση κοινή χρήση οθόνης
• Εκτελέστε πολλαπλές δημοσκοπήσεις πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το webinar
• Οι χρονομετρημένες προσφορές για προβολή σε οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια του webinar σας
• Αυτοματοποίηση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και καμπάνιες στάγδην
• Υψηλής μετατροπής, προσαρμοσμένες σελίδες προορισμού καταχώρισης
• Πίνακας ελέγχου Analytics με δυνατότητα εξαγωγής δεδομένων
• Ενσωμάτωση με 1.000+ εφαρμογές με τον Zapier

ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΚΟΣΤΗ:

Το WebinarNinja έρχεται με μια δωρεάν δοκιμή 14 ημερών για να δοκιμάσετε τα χαρακτηριστικά του. Το πακέτο εκκίνησης του κοστίζει $49 / μήνα και λειτουργεί καλά για τους χρήστες που έχουν περιορισμένες απαιτήσεις και χρειάζονται μέχρι 100 θεατές.

Στη συνέχεια, το δημοφιλέστερο Pro Plan κοστίζει $95 / μήνα και προσθέτει άλλους 200 συμμετέχοντες και τη δυνατότητα δημιουργίας μιας σειράς webinars. Έχουν επίσης ένα Σχέδιο Plus στα $159 / μήνα και Power Plan στα $249 / μήνα. Αυτά τα σχέδια ανώτερης βαθμίδας επιτρέπουν τη δημιουργία υβριδικών διαδικτυακών σεμιναρίων (μια σειρά ζωντανών και εγγεγραμμένων διαδικτυακών σεμιναρίων) και περισσότερους ζωντανούς θεατές ταυτόχρονα.

Συνολικά, το WebinarNinja είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για όσους αναζητούν τόσο προηγμένα χαρακτηριστικά όσο και τη δυνατότητα δημιουργίας ιστοσελίδων γρήγορα.

Δοκιμάστε το δωρεάν

 

GETRESPONSE

Το GetResponse είναι κυρίως μια πλατφόρμα ηλεκτρονικού μάρκετινγκ που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα λύσεων μάρκετινγκ, συμπεριλαμβανομένης μιας ολοκληρωμένης λύσης μάρκετινγκ webinar. Σας επιτρέπει να ρυθμίσετε το webinar σας μέσα σε τρία λεπτά, μερικές φορές ακόμα συντομότερα. Άλλα εργαλεία μάρκετινγκ περιλαμβάνουν autoresponders, αυτοματοποιημένο μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, σελίδες προορισμού, κατάτμηση λίστας και πολλά άλλα.

Η διαθεσιμότητα της λίστας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και της λύσης webinar υπό την ίδια στέγη είναι χρήσιμη καθώς σας επιτρέπει να παρακολουθείτε μηνύματα αμέσως μετά το webinar. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να στείλετε υπενθυμίσεις και ευχαριστήρια μηνύματα στους συμμετέχοντες.

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

 • Σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τη διεύθυνση URL του webinar
 • Πρότυπες προσκλήσεις σε webinar και πρότυπα υπενθύμισης με τις λεπτομέρειες του διαδικτυακού σεναρίου
 • Είσοδος στο webinar με ένα κλικ
 • Λειτουργία μετατροπής ομιλίας σε κείμενο
 • Επιλογές κοινής χρήσης με ένα κλικ
 • Σας επιτρέπει να ρυθμίσετε autoresponders
 • Παρακολουθεί τα στατιστικά στοιχεία μετατροπών και παρέχει λεπτομερή στατιστικά στοιχεία κοινού

ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΚΟΣΤΗ

Το GetResponse έχει δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ένα βασικό σχέδιο που δεν περιλαμβάνει λειτουργίες webinar. Το σχέδιο Plus τους είναι το πρώτο που παρέχει λύσεις webinar και ξεκινά από $ 49 ανά μήνα για μέχρι 100 συμμετέχοντες.
Το επαγγελματικό σχέδιο κοστίζει $ 99 το μήνα για έως 300 άτομα και το πακέτο Enterprise κοστίζει $ 1.199 για έως 500 άτομα. Ωστόσο, περιλαμβάνει καθοδήγηση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και έναν ειδικό διαχειριστή λογαριασμού.

ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • Η δωρεάν δοκιμή παρέχει χώρο για έως και 1.000 επαφές μόνο
 • Η υποστήριξη πελατών δεν περιλαμβάνει τηλεφωνική υποστήριξη
 • Η δομή των τιμών είναι κάπως περίπλοκη. Οι τιμές αυξάνονται εκθετικά μαζί με το μέγεθος της λίστας σας

Δοκιμάστε το δωρεάν

ADOBE CONNECT


Πρωτοπόρος στην καινοτομία και την τεχνολογία, η Adobe έχει εισήλθε στον χώρο των υπηρεσιών webinars με το Webinars Adobe Connect.
Εκτός από τη δημιουργία webinars, σας επιτρέπει να φιλοξενείτε βίντεο, να μοιράζεστε έγγραφα και να φιλοξενείτε συναντήσεις για αυξημένη αλληλεπίδραση με τους πελάτες. Επιπλέον, θα σας επιτρέψει να προσαρμόσετε το δωμάτιό σας και να το βελτιστοποιήσετε σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Το Adobe Connect βοηθά τις εταιρίες μάρκετινγκ και τις επιχειρήσεις να προβάλλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους με εύκολο τρόπο.

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

• Παρέχει μια ποικιλία προτύπων για να προσαρμόσετε το περιβάλλον σας σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας
• Σας βοηθά να δημιουργήσετε μοναδικές σελίδες εγγραφής
• Δυνατότητα να επηρεάσετε και να προσεγγίσετε το κοινό με βίντεο, blogs, έρευνες και δημοσκοπήσεις
• Προσφέρει ισχυρή ανάλυση για καλύτερα στατιστικά
• Ενσωματώνεται εύκολα με το λογισμικό CRM όπως το Eloqua και το Salesforce

ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΚΟΣΤΗ

Το Adobe Connect έρχεται με μέτρια τιμή. Για 100 θέσεις, κοστίζει $ 130 το μήνα, $ 470 το μήνα για 500 θέσεις και $ 580 το μήνα για 1.000 θέσεις. Κάθε σχέδιο σας επιτρέπει να φιλοξενείτε απεριόριστα events. Επιπλέον, λαμβάνετε μια δωρεάν δοκιμή 30 ημερών για να δοκιμάσετε το προϊόν.

ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

• Έχουν υπάρξει κάποιες περιπτώσεις εμφάνισης ασυμβατότητας βίντεο και ήχου σε κινητές συσκευές
• Μια από τις υψηλότερες τιμές για λογισμικό webinar

Δοκιμάστε το δωρεάν

 

WEBINARSONAIR

Εάν η προσιτή τιμή είναι η κύρια ανησυχία σας, τότε το WebinarsOnAir είναι η τέλεια πλατφόρμα για εσάς. Εκτός από αυτό, έρχεται με όλα τα φανταστικά χαρακτηριστικά που απαιτούνται για να φιλοξενήσει ένα εξαιρετικό webinar.

Είναι επίσης εξαιρετικά φιλικό προς το χρήστη, τόσο για τον οικοδεσπότη όσο και για τους θεατές. Προσφέρεται από το G Suite, σας επιτρέπει να ρυθμίσετε το δικό σας δωμάτιο. Επιπλέον, σας προσφέρει μια ποικιλία συναρπαστικών χαρακτηριστικών, συμπεριλαμβανομένων των επαναλαμβανόμενων επιλογών webinar, των δημοσκοπήσεων και των ερευνών που έχουν ενσωματωθεί στο ίδιο το διαδικτυακό σεμινάριο, Q&A κ.ο.κ.

Είναι πλήρως φιλοξενούμενο σε cloud, προσφέροντας έτσι εκτεταμένη ισχύ κλιμάκωσης. Με το WebinarsOnAir, μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε τον αριθμό του ακροατηρίου σας, τον ρυθμό μετατροπής και άλλες σημαντικές μετρήσεις.

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Μπορείτε να προγραμματίσετε ένα webinar για μέχρι 50.000 συμμετέχοντες σε λιγότερο από ένα λεπτό
 • Προσφέρει “εικονοστοιχεία παρακολούθησης”, τα οποία σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε “ακροατήρια με στόχο το remarketing”.
 • Ζωντανές συνεδρίες Q & A μαζί με ζωντανές συνομιλίες
 • Επιτρέπει έως 10 συντονιστές / ομιλητές ταυτόχρονα
 • Εγγραφή με ένα κλικ
 • Προσφέρει ενσωματωμένες φόρμες συμμετοχής
 • Cloud hosting
 • Δυνατότητα προπληρωμής webinar

ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΚΟΣΤΗ

Επιστροφή χρημάτων σε 30 μέρες. Το πακέτο για 25 θεατές κοστίζει 19,97 δολάρια το μήνα. Για απεριόριστους συμμετέχοντες, το σχέδιο κοστίζει 99 δολάρια το μήνα.

ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • Πολύ φτωχό περιβάλλον
 • Παρωχημένα γραφικά

Δοκιμάστε το δωρεάν

GOOGLE HANGOUTS

Ένα από τα πιο αναγνωρισμένα ονόματα αυτής της λίστας, το Google Hangouts είναι μια εντελώς δωρεάν λύση που ενσωματώνεται εύκολα με το Chrome Browser και το Gmail. Μπορείτε είτε να φιλοξενήσετε ένα webinar για έως και 30 θέσεις, είτε να κάνετε stream στο YouTube για να προσκαλέσετε μια ευρύτερη βάση κοινού.

Το Hangouts είναι ένα σταθερό εργαλείο επειδή εξυπηρετεί κάθε μέγεθος επιχείρησης, είτε πρόκειται για μια μικρή ή μεσαία επιχείρηση είτε για μια μεγάλη εταιρία. Επιτρέπει επίσης σε πολλά άτομα να μιλούν και να μοιράζονται την οθόνη τους κατά τη διάρκεια του webinar και να καταγράφουν τις συναντήσεις.

Δεδομένου ότι είναι δωρεάν, υπάρχουν κάποιες βασικές υποβαθμίσεις σε σύγκριση με άλλα εργαλεία σε αυτήν τη λίστα. Για παράδειγμα, ενώ είναι καλό για σύντομες συναντήσεις 1: 1, δεν έχετε καμία δυνατότητα αυτοματοποίησης ή μάρκετινγκ.

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Επιτρέπει μέχρι 30 άτομα στη συνομιλία
 • Διάφοροι ομιλητές μπορούν να μιλήσουν κατά τη διάρκεια του webinar
 • Εντελώς δωρεάν
 • Η εγγραφή γίνεται αυτόματα και μεταφορτώνεται αμέσως στο κανάλι σας στο YouTube
 • Μπορεί να δημιουργήσει ένα webinar σε 10 δευτερόλεπτα
 • Ενσωματώνεται με το YouTube και το Chrome
 • Δεν απαιτείται επιπλέον λήψη λογισμικού

ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΚΟΣΤΗ:

Δωρεάν, αλλά περιοριστικό για όσους θέλουν να προωθήσουν τις υπηρεσίες τους.

ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

 • Ο λογαριασμός Google αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση.
 • Σε αντίθεση με άλλα εργαλεία αυτής της λίστας, το Google Hangouts δεν προσφέρει άλλες πρόσθετες λειτουργίες μάρκετινγκ, όπως analytics, πληρωμένες συνεδρίες, μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κ.λπ.

Δοκιμάστε το δωρεάν

 

LIVESTREAM

Το Livestream είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα λογισμικού webinar. Ωστόσο, εξυπηρετεί κυρίως τις μεγάλες επιχειρήσεις και τα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Είναι ιδανικό για οργανισμούς που έχουν ήδη εμπλακεί και έχουν δημιουργήσει μια σχέση με το κοινό τους.

Δεν υπάρχει μέγιστο όριο για τον αριθμό των συμμετεχόντων. ένας απεριόριστος αριθμός συμμετεχόντων μπορεί να δει το webinar σας.

Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του Livestream είναι ότι προσφέρει απεριόριστη αποθήκευση και αυτόματα καταγράφει και αποθηκεύει όλα τα webinars στο cloud. Άλλα σημαντικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν τα απεριόριστα στατιστικά ροής, τη δυνατότητα ροής στο Facebook Live ή το YouTube, τα live Q & A και τις δημοσκοπήσεις, τη συζήτηση κοινού κ.ο.κ.

Παίρνετε επίσης ειδική τηλεφωνική υποστήριξη για τις εκδηλώσεις webinar και μπορείτε ακόμη να περιορίσετε την πρόσβαση της εκδήλωσής σας.

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

• Απεριόριστη αποθήκευση και απεριόριστοι τηλεθεατές
• Εντυπωσιακή υποστήριξη πελατών
• Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ιδιωτικές εκδηλώσεις
• Ιδιωτική κοινή χρήση συνδέσμων
• Εκτεταμένες ενσωματωμένες αναλύσεις
• Ροή στο Facebook Live ή στο YouTube
• Μπορείτε να ενσωματώσετε το webinar στον ιστότοπό σας

ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΚΟΣΤΗ

Κοστίζει 70€ το μήνα αν χρεώνεται ετησίως. Το Livestream προσφέρει επίσης ένα πακέτο Enterprise που βασίζεται σε προσφορές και προσφέρει πρόσθετες λειτουργίες όπως, αποκλειστικός διαχειριστής λογαριασμών, αυτόματη αρχειοθέτηση, επιλογή pay-per-view και πολλά άλλα.

ΜΕΙΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

• Ορισμένες κριτικές δείχνουν ότι υπάρχουν μερικές σπάνιες περιπτώσεις καθυστέρησης συνδεσιμότητας
• Δεν προσφέρει δωρεάν δοκιμή

Επισκεφθείτε το

 

ZOOM

Το Zoom είναι μία από τις καλύτερες πλατφόρμες λογισμικού webinar που διατίθενται σήμερα στην αγορά. Είναι λειτουργικό, εξ ολοκλήρου βασισμένο σε cloud και έχει φιλική προς το χρήστη διεπαφή που κάνει τα πράγματα απλούστερα για τους χρήστες του. Είναι το δεύτερο προτεινόμενο λογισμικό της Εναλλακτικής Ατζέντας. Εκτελεί ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων που τo καθιστούν πλεονέκτημα για κάθε εταιρεία. Το ZOOM προσφέρει επιλογές βίντεο και ήχου HD, κοινή χρήση οθόνης, επιφάνεια εργασίας και επιλογές κοινής χρήσης εφαρμογών.

Επιπλέον, σας επιτρέπει να φιλοξενήσετε την προγραμματισμένη και μη προγραμματισμένη συνάντηση και διατηρεί ένα αντίγραφο ασφαλείας για κάθε συνεδρία στο cloud για εύκολη και άμεση πρόσβαση αργότερα.

Το καλύτερο μέρος είναι ότι επιτρέπει ιδιωτικές και δημόσιες συνομιλίες, ώστε το κοινό να μην χρειάζεται αναγκαστικά να διακόπτει τον ομιλητή ενώ αυτός ή αυτή μιλάει.

Επίσης, ενσωματώνεται στο Ημερολόγιο Google και το Microsoft Outlook, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες του να προγραμματίζουν συναντήσεις και να στέλνουν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου απρόσκοπτα. Το ZOOM είναι ένα πολυκατάστημα που έχει τα πάντα, όταν πρόκειται για τη διοργάνωση ενός webinar.

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

• Εξαιρετικό βίντεο και ήχο HD, μαζί με την εγκατάσταση κοινής χρήσης οθονών
• Επιλογές ανταλλαγής επιφάνειας εργασίας και εφαρμογών
• Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας κάθε συνάντησης στο cloud
• Επιτρέπει ιδιωτικές και δημόσιες συνομιλίες, οι οποίες επιτρέπουν στους θεατές σας να επικοινωνούν κατά τη διάρκεια του event χωρίς διακοπή
• Παρέχει δωρεάν πρόσβαση σε μέχρι 100 συμμετέχοντες και 40 λεπτά σε συνεδριάσεις ομάδας
• Αποτελεσματικά χειριστήρια κεντρικού υπολογιστή και εικονικοί λευκοί πίνακες
• Εύχρηστος και εύκολος στην πλοήγηση πίνακας ελέγχου
• Δεν υπάρχουν χρεώσεις μιας χρήσης και έχει δωρεάν εγγραφή

ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΚΟΣΤΗ

Είναι μια από τις λίγες πλατφόρμες λογισμικού webinar που παρέχουν ένα πακέτο freemium. Το δωρεάν πακέτο προσφέρει 40 λεπτά στο webinar και επιτρέπει έως και 100 συμμετέχοντες. Το βασικό πρόγραμμα πληρωμής προσφέρει όλα τα χαρακτηριστικά μαζί με 1 GB καταγραφής cloud και κοστίζει 14,99 δολάρια το μήνα.
Το επιχειρηματικό πακέτο, ιδανικό για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, είναι 189€ το μήνα. Το πακέτο Enterprise, το οποίο ταιριάζει καλύτερα σε μεγάλες επιχειρήσεις, κοστίζει 949,5€ το μήνα.

ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

• Μερικές κριτικές υποδεικνύουν ότι η ποιότητα ήχου πρέπει να βελτιωθεί
• Ορισμένοι χρήστες έχουν παραπονεθεί ότι οι κλήσεις αποσυνδέονται αυτόματα μερικές φορές
• Δαιδαλώδης τιμολογιακή πολιτική. Μέχρι να φτάσει ο χρήστης στο check out δεν γνωρίζει τι θα πληρώσει

Δοκιμάστε το δωρεάν

ANYMEETING

Ιδανικό για μικρές οργανώσεις, μικρές επιχειρήσεις και εκπαιδευτικά ιδρύματα, το AnyMeeting προσφέρει βασικά εργαλεία για να φιλοξενήσει webinars μαζί με ένα φιλικό προς τον χρήστη και leitoyrgik;o περιβάλλον εργασίας. Τροφοδοτείται με εκπληκτικά χαρακτηριστικά, όπως η μετάδοση βίντεο HD, η κοινή χρήση οθόνης, η κοινή χρήση MP4, οι ενσωματωμένες έρευνες, η αυτόματη εγγραφή σε webinar κ.ο.κ.

Το AnyMeeting προσφέρει ποικίλα πακέτα τιμολόγησης που σας επιτρέπουν να φιλοξενείτε μέχρι 1.000 συμμετέχοντες. Παίρνετε επίσης μια δωρεάν δοκιμή 30 ημερών για να δοκιμάσετε την πλατφόρμα λογισμικού webinar και να ελέγξετε κατά πόσον ευθυγραμμίζεται με τις ανάγκες σας.

Μαζί με τις επιλογές φιλοξενίας Webinar, το AnyMeeting παρέχει επίσης εργαλεία διαδικτυακών διασκέψεων που σας επιτρέπουν να πραγματοποιείτε συναντήσεις συνεργασίας με τους συναδέλφους ή τους πελάτες σας.

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

• Έως 6 ζωντανά ομιλητές και μέχρι 1.000 συμμετέχοντες
• Παρέχοντραι επιλογές για συνομιλία κοινού σε πραγματικό χρόνο
• Προσφέρει ενσωματωμένες συνεδρίες Q & A, ζωντανή συνομιλία, δημοσκοπήσεις, έρευνες για τη συμμετοχή του κοινού σας
• Παρακολουθεί με τους συμμετέχοντες σας μέσω μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
• Διαισθητική και φιλική προς το χρήστη διεπαφή
• Μια δωρεάν δοκιμή 30 ημερών στην αρχή, ώστε να βεβαιωθείτε ότι το περιβάλλον σας ταιριάζει
• Προσφέρει ισχυρή ανάλυση και ενσωματωμένη αναφορά

ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΚΟΣΤΗ

Το βασικό σχέδιο που ονομάζεται Webinar Lite κοστίζει $ 48 το μήνα για 50 θεατές. Το Webinar Pro που επιτρέπει έως και 200 θεατές κοστίζει $ 128 το μήνα και $ 298 ανά μήνα για το πακέτο Webinar Enterprise που επιτρέπει έως και 1.000 άτομα.

ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

• Κάποιοι θα έλεγαν ότι είναι λίγο υπερτιμημένο, αλλά η αξία που φέρνει στο τραπέζι το καθιστά αξιοπρεπές
• Δεν επιτρέπει τη μετάδοση από κινητές συσκευές

Δοκιμάστε το δωρεάν

WEBEX

Ένα προϊόν της Cisco, η Webex ανταποκρίνεται στις προσδοκίες που προκύπτουν από την ύπαρξη μιας τόσο αναγνωρισμένης μητρικής εταιρείας.
Παρέχει μερικά εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, όπως ένα δωμάτιο υποδοχής μαζί με υπηρεσίες βίντεο και ήχου HD που είναι προσβάσιμες σε πολλές συσκευές.

Επιτρέπει στους χρήστες της ένα υψηλό βαθμό προσαρμογής ώστε το περιβάλλον υποδοχής να μπορεί να προσαρμοστεί στις επιχειρηματικές απαιτήσεις.

Μέσα από τα webinars Webex, μπορείτε να πραγματοποιείτε συναντήσεις σε ολόκληρο τον οργανισμό σας, να προσφέρετε σεμινάρια online και εκτός σύνδεσης και να παρέχετε απομακρυσμένη υποστήριξη. Τα βασικά USP της Webex περιλαμβάνουν την κινητικότητα, τη φιλικότητα προς το χρήστη και τη συμβατότητα με όλες τις συσκευές και τα προγράμματα περιήγησης.

Πρόκειται για μια πλατφόρμα που βασίζεται σε cloud, έτσι ώστε μαζί με την ανώτερη ταχύτητα να υπάρχει εγγύηση για την ασφάλεια των δεδομένων.

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

• Πλατφόρμα με βάση το cloud
• Σας επιτρέπει να φιλοξενήσετε έως και 40.000 συμμετέχοντες
• Ενσωματωμένες συνεδρίες Q & A, δημοσκοπήσεις και έρευνες για τη διευκόλυνση της συμμετοχής του κοινού
• Παρέχει μια εφαρμογή για κινητά
• Βοηθά στη συνεργασία και στην ομαδική εργασία
• Η εξαιρετική ποιότητα εικόνας και ήχου HD
• Ενσωματώνεται με δημοφιλή εργαλεία μάρκετινγκ όπως το Salesforce

ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΚΟΣΤΗ

Το βασικό πακέτο κοστίζει 13,5 δολάρια το μήνα για έως και 50 συμμετέχοντες εάν χρεώνεστε ετησίως. Η τιμή αυξάνεται καθώς προχωράτε σε ένα σχέδιο ανώτερης βαθμίδας.

ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Προορίζεται περισσότερο για εσωτερική ομάδα συνεργασίας παρά για webinars

Δοκιμάστε το δωρεάν

DACAST

Το DaCast είναι μια άλλη μεγάλη πλατφόρμα λογισμικού webinar σε αυτήν τη λίστα που σας βοηθά να ρυθμίσετε το περιβάλλον τηλεδιάσκεψης σε απευθείας σύνδεση μέσα σε λίγα λεπτά. Προσφέρει εντυπωσιακές δυνατότητες εκπομπής για να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε, να δημιουργήσετε έσοδα και να αναλύσετε το online βίντεο σας.

Μαζί με την ασφαλή φιλοξενία βίντεο, μπορείτε να λάβετε 24/7 υποστήριξη πελατών εάν κολλήσετε οπουδήποτε στη διαδικασία.

Οι δημοφιλείς λειτουργίες περιλαμβάνουν την ενσωμάτωση ζωντανών βίντεο με API και streaming βίντεο μέσω πλατφόρμων κοινωνικών μέσων όπως το Facebook. Με αυτά τα χαρακτηριστικά, μπορείτε να τραβήξετε ζωντανά σεμινάρια και στη συνέχεια να τα προσφέρετε κατά παραγγελία σε μεταγενέστερη ημερομηνία.
Με απλά λόγια, είναι μια γρήγορη και εύκολη στη χρήση πλατφόρμα.

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

Δεν υπάρχουν όρια θεατών
Επιτρέπει πρόσβαση FTP
Στατιστικά σε πραγματικό χρόνο
Μια λύση on demand video (VOD)
Ζωντανή ροή σε πλατφόρμες κοινωνικών μέσων
Φιλική προς το χρήστη διασύνδεση
Εύκολη ρύθμιση

ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΚΟΣΤΗ

Οι αμειβόμενες υπηρεσίες ξεκινούν από $ 19 το μήνα (τιμολογούνται ετησίως) για έως και 300 θεατές ανά ώρα και κυμαίνονται έως και $ 289 το μήνα (τιμολογούνται ετησίως) για έως και 15.000 θεατές την ώρα. Υπάρχει επίσης ένα προσαρμοσμένο κατά παραγγελία πακέτο, το οποίο σας επιτρέπει να αποκτήσετε τα χαρακτηριστικά που χρειάζεστε.

ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Οι υπηρεσίες webinar βασίζονται στο μέγεθος των δεδομένων που καταναλώνετε. Εάν υπερβείτε το όριο εύρους ζώνης δεδομένων, θα χρεωθείτε επιπλέον.

Τελικά, ποια πλατφόρμα για webinar να επιλέξω;

Εάν είδατε όλα τα παραπάνω αλλά ακόμα δεν νιώθετε σίγουροι για το ποια σας ταιριάζει, τότε, προσπαθήστε απλά να σκεφτείτε πρώτα ποιες είναι οι ανάγκες σας. Για παράδειγμα απευθύνεστε σε χιλιάδες ανθρώπους ή σε μικρές ομάδες των 20 – 30 συμμετεχόντων; Αν δεν έχετε μεγαλεπίβολα σχέδια, τότε, μπορείτε να ξεκινήσετε με οποιοδήποτε από τα παραπάνω για να αρχίσετε να συνηθίζετε το περιβάλλον εργασίας.

Η αλήθεια είναι πως ό,τι και να σας γράψουμε εδώ, θα πρέπει να ξεκινήσετε για να πάρετε την εμπειρία. Γενικά, η πλατφόρμα ZOOM χρησιμοποιείται περισσότερο απ’ όλες αυτή τη στιγμή, αφενός διότι οι τιμές τις ξεκινούν από 15€/μήνα και αφετέρου ήταν ήδη από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες, αρκετά χρόνια τώρα. Επίσης διαθέτει τη δυνατότητα συμμετοχής με βίντεο σε έως και 100 άτομα. Εάν λοιπόν θέλετε να έχετε οπτική επαφή με τους πελάτες, φίλους ή θεατές σας, τότε, είναι μια καλή λύση. Εάν ο στόχος είναι να εμφανίζεστε εσείς κατά βάση και να έχετε πλήρη έλεγχο του χώρου τότε,  LIVESTORM (Η πρώτη στη λίστα αυτή) είναι από τις καλύτερες επιλογές.

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα