1ο Φεστιβάλ Ανοιχτού Κινηματογράφου με δωρεάν προβολές

1ο Φεστιβάλ Ανοιχτού Κινηματογράφου με δωρεάν προβολές

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι στην Αρτέμιδα», που διοργανώνει ο Δήμος Σπατών- Αρτέμιδας , θα διεξαχθεί και το 1 ο Φεστιβάλ Ανοικτού Κινηματογράφου που ξεκινά την Τετάρτη 27 Ιουλίου και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 31 Ιουλίου.

1ο Φεστιβάλ Ανοιχτού Κινηματογράφου με δωρεάν προβολές

Το πρόγραμμα των κινηματογραφικών προβολών του Φεστιβάλ είναι το εξής:

Τετάρτη 27/7, El Greco: ελληνική ταινία, διεθνούς παραγωγής, που προσεγγίζει τη ζωή του Δομίνικου Θεοτοκόπουλου, σε σκηνοθεσία Γιάννη Σμαραγδή.

Ώρα προβολής: 21:00

Πέμπτη 28/7, Bandits: αμερικανική ταινία δράσης, με κωμικά στοιχεία. Πρωταγωνιστούν οι Μπρους Γουίλις, Μπίλι Μπομπ Θόρτον, Κέιτ Μπλάνσετ.

Ώρα προβολής: 21:00

Παρασκευή 29/7, Ξαναπαντρεύομαι τη Γυναίκα μου: αμερικανική κωμωδία σε σκηνοθεσία Χάουαρντ Χοκς. Η ταινία αυτή βασίζεται στο θεατρικό έργο των Μπεν Χεχτ &Τσαρλς Μακ Άρθουρ με τίτλο Πρώτη σελίδα.

Σάββατο 30/7, Σκυλάκια στο Διάστημα: ταινία κινουμένων σχεδίων, που βασίζεται στις πρώτες διαστημικές αποστολές που έγιναν με επιβάτες έμβια όντα και για να είμαστε ακριβείς με επιβάτες «σκύλους αστροναύτες»!

Ώρα προβολής: 20:30

Σάββατο 30/7, August Rush: κοινωνική ταινία με έντονο παραμυθικό στοιχείο. Ένα μουσικό ταλέντο αποφασίζει να αναζητήσει τους γονείς του, τις ρίζες του και τον ίδιο του τον εαυτό χρησιμοποιώντας το μόνο χάρισμα που διαθέτει.

Ώρα προβολής: 22:30

Κυριακή 31/7, Ασανσέρ για Δολοφόνους: γαλλική ταινία σταθμός, που σε συνεπαίρνει με το μυστηριακό της κλίμα και με την αιθέρια μουσική συνοδεία του Miles Davis.

Ώρα προβολής: 21:00

Οι προβολές των ταινιών θα πραγματοποιηθούν στο Λιμάνι της Αρτέμιδας και η είσοδος θα είναι δωρεάν για το κοινό.

 

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα