Κερδίστε δύο Υποτροφίες για το εργαστήριο: Αυτογνωσία και Εννεάγραμμα | Οι 9 Τρόποι που Βλέπουμε τον Κόσμο

Αυτογνωσία και Εννεάγραμμα

Το επερχόμενο εργαστήριο του Ενναγράμματος με τίτλο:

Αυτογνωσία και Εννεάγραμμα | Οι 9 Τρόποι που Βλέπουμε τον Κόσμο με εισηγήτρια την Leadership and Creativity Coach, Enneagram Practitioner, Trainer, Facilitator, Speaker, Niki Anandi Koulouri προσφέρει την δυνατότητα σε δύο συμμετέχοντες να κερδίσουν από μία υποτροφία με αμοιβή συμμετοχής 50 ευρώ με τους φόρους, σε άτομα που επιθυμούν να συμμετέχουν και δε δύναται να πληρώσουν όλο το ποσό.

Το Εννεάγραμμα είναι ένα εργαλείο αυτογνωσίας και προσωπικής ανάπτυξης, το οποίο μπορεί σύμφωνα με την εισηγήτρια του εργαστηρίου Niki Anadi Koulouri να μας οδηγήσει στην προσωπική μας μεταμόρφωση. Κατά την διάρκεια του διήμερου εργαστηρίου του Εννεαγράμματος, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το Εννεάγραμμα, αλλά και πως μπορούν να το χρησιμοποιούν ως εργαλείο αυτιβελτιώσης και αυτογνωσίας.

Σε ποιους θα δοθούν οι υποτροφίες

Οι υποτροφίες θα δοθούν σε άτομα που δεν έχουν τη δυνατότητα να καταβάλλουν την αμοιβή συμμετοχής. Όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να υποβάλλουν το αίτημά του στέλνοντας email στο: info@4peoplematters.com

*Τα αιτήματα για τις υποτροφίες θα αξιολογηθούν μέχρι τις 22 Φεβρουαρίου, και θα ενημερωθούν προσωπικά οι δύο ενδιαφερόμενοι.

Για περισσότερες πληροφορίες για το εργαστήριο “Αυτογνωσία και Εννεάγραμμα | Οι 9 Τρόποι που Βλέπουμε τον Κόσμο” επισκεφτείτε τον παρακάτω σύνδεσμο.

Αυτογνωσία και Εννεάγραμμα | Οι 9 Τρόποι που Βλέπουμε τον Κόσμο

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα