3ο Run With Your Dog

3%ce%bf-run-with-your-dog

Αυτή την Κυριακή, 2 Οκτωβρίου, στις 9:00, παίρνουμε μέρος στο «3 ο Run With Your Dog» στην Αθήνα. Εσύ κι οι φίλοι σου, παρέα με τους τετράποδους κολλητούς σας, ελάτε στον Λόφο «Πανί», στον Άλιμο, να τρέξουμε για να στηρίξουμε τη δράση της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρίας !

Δηλώνοντας συμμετοχή και παίρνοντας μέρος στον αγώνα αυτό, θα δημιουργήσεις πιο στενό δεσμό με τον σκύλο σου, θα τον βοηθήσεις να κοινωνικοποιηθεί, ενώ ταυτόχρονα θα βοηθάς και έναν άλλο τετράποδο φίλο που δεν έχεις γνωρίσει… μα που σε έχει ανάγκη.

Με κάθε συμμετοχή, η εταιρεία τροφών Friskies® προσφέρει 20 γεύματα στην Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία, στηρίζοντας έτσι το σημαντικό της έργο. Πέραν της άθλησης και της χαράς που θα πάρουν οι συμμετέχοντες, οι νικητές θα κερδίσουν και πλούσια δώρα. Ο 1 ος νικητής θα κερδίσει την τροφή του σκύλου του για 1 χρόνο, ο 2 ος για 6 μήνες και ο 3 ος για 3 μήνες.

Σε όλους τους συμμετέχοντες, δίποδους και τετράποδους, θα δοθούν αναμνηστικά διπλώματα για να θυμούνται τον αγώνα και την καλή τους πράξη!

Όλοι οι δρομείς θα τρέξουν απόσταση 1,2 χμ, σε ομάδες των 25.

Απαραίτητες προϋποθέσεις

Άνθρωποι

Καλή φυσική κατάσταση

Αθλητικά ρούχα και παπούτσια

Λουρί ασφαλείας για τον σκύλο (έως 1m)

Δέσμευση ότι θα διακόψεις τη συμμετοχή, αν ο σκύλος σου δεν μπορεί να συνεχίσει

Σκύλοι

Ηλεκτρονική ταυτοποίηση (microchip)

Ετήσιο πολλαπλό εμβόλιο

Αντιλυσσικό εμβόλιο

Πρόσφατος αποπαρασιτισμός

Καλή φυσική κατάσταση

Μην ξεχάσετε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας εδώ

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα