3 απίθανα εκπαιδευτικά προγράμματα του ΚΕΘΕΣΥ που σχετίζονται με τα παιδιά

5 απίθανα εκπαιδευτικά προγράμματα από το ΚΕΘΕΣΥ

Το ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ μετρά πάνω από 15 χρόνια σημαντικής παρουσίας στον χώρο της εξέλιξης και της εκπαίδευσης ενηλίκων και μη. Μαζί με την δημιουργό του κέντρου κυρία Ανδριάννα Γεροντή πολλοί ακόμη ειδικά εκπαιδευμένοι επιστήμονες όπως Ψυχολόγοι και Παιδοψυχολόγοι, Εργοθεραπευτές, Βελονιστές και Ομοιοπαθητικοί, έχουν συμβάλλει στην σωστή ενημέρωση και εκπαίδευση παιδιών και ενηλίκων.

Το ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ. διοργανώνει συνεχώς διάφορα εκπαιδευτικά προγράμματα που απευθύνονται σε όλους όσους θέλουν να ενισχύσουν τις γνώσεις τους και έχουν ως σκοπό την αυτοβελτίωση.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε για εσάς τα επερχόμενα σεμινάρια που διοργανώνει το ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ. που σχετίζονται με τα παιδιά. Με τις φοβίες, το άγχος, τις μαθησιακές δυσκολίες που μπορεί να εμφανίζουν αλλά και τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να τα βοηθήσουμε να τις ξεπεράσουν.

Παιδικές φοβίες-Αγχώδεις διαταραχές σε παιδιάΠαιδικές φοβίες-Αγχώδεις διαταραχές σε παιδιά

Ένα 2ωρο σεμινάριο στις 11 Δεκεμβρίου που θα μας βοηθήσει να ανακαλύψουμε πότε οι φόβοι των παιδιών μετρατρέπονται σε φοβίες και ποιές είναι οι αγχώδεις διαταραχές που εμφανίζουν και με ποιον τρόπο εκδηλώνονται. Δείτε περισσότερα εδώ.

*Το ίδιο σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί και διαδικτυακά.

 

Μαραθώνιος Παιδαγωγικών σεμιναρίων

Διαδικτυακός Μαραθώνιος Παιδαγωγικών σεμιναρίων

Στις 15 Δεκεμβρίου ξεκινά ένας διαδικτυακός μαραθώνιος που αφορά τις μαθησιακές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα παιδιά και τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να παρέμβουμε.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

 

Διαδικτυακό Σεμινάριο: Αντιμετωπίζοντας δυσκολία ύπνου στα παιδιά

Διαδικτυακό Σεμινάριο: Αντιμετωπίζοντας δυσκολία ύπνου στα παιδιά

Ένα 2ωρο σεμινάριο, στο οποίο θα γίνει μία πλήρης ανάλυση αναφορικά με τον ύπνο των παιδιών.

Πρέπει τα παιδιά να κοιμούνται με τους γονείς τους; Τι γίνεται με τις φοβίες τους και γιατί εμφανίζονται; Πως πρέπει να διαχειριστούμε την άρνηση του παιδιού μας να κοιμηθεί; Στις 18 Δεκεμβρίου. Δείτε περισσότερα εδώ

 

 

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα