Εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο που αξίζει να παρακολουθήσετε

FREE EVENTS999
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Το Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο, περισσότεροι από 23.000 παρακολούθησαν online και συντνισμένα ένα από τα event που προβλήθηκαν στην Εναλλακτική Ατζέντα. Δείτε παρακάτω εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο. Γνωρίστε μεθόδους, ανθρώπους, ιδέες

HeartMath: Γνωρίστε τη μέθοδο μέσα από 7 κορυφαίους επαγγελματίες | 17 Μαρτίου

Η Alternative Media διοργανώνει ημερίδα γνωριμίας με τη μέθοδο HeartMath. 7 καταξιωμένοι Coaches και Trainers του Ινστιτούτου θα μιλήσουν για την εφαρμογή των τεχνικών στα παιδιά, στην εργασία, στην ιατρική και στην προσωπική ανάπτυξη.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές μεταβείτε εδώ

Δωρεάν Mindfulness: Διαχείριση συναισθηματικού και σωματικού πόνου | 17 Μαρτίου

Ο πόνος συναισθηματικός και σωματικός είναι αναμφισβήτητα μέρος της ανθρώπινης ύπαρξης και δεν μπορούμε να τον αποφύγουμε.

Τι μπορούμε όμως να κάνουμε, όταν νιώθουμε αδύναμοι να τον αντιμετωπίσουμε και όσο και αν τον πολεμάμε, αυτός όχι μόνο δε φεύγει, αλλά χειροτερεύει;
Σε αυτό το ξεχωριστό δωρεάν σεμινάριο θα ξεφύγουμε από τις θεωρίες και δούμε πώς μπορούμε να διαχειριστούμε τις δυσκολίες και τον πόνο και να αναπτύξουμε μια στάση ανθεκτικότητας που θα μας επιτρέψει να ζήσουμε τη ζωή μας με βαθιά ικανοποίηση!

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές μεταβείτε εδώ

Restart – Ανάσα Ψυχής: Ομάδα Coaching με την Αδαμαντία Καζάκου | 24 Μαρτίου

Μια βαθιά ανάσα για να αφήσουμε πίσω το παρελθόν. Μια βαθιά ανάσα ψυχής για να κάνουμε Restart στη ζωή μας, στις σχέσεις μας και προπαντός στη σχέση με τον εαυτό μας.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές μεταβείτε εδώ

Σου χρωστάς ένα ΔΩΡΟ #3 ! Δωρεάν workshop Προσωπικής Ανάπτυξης με τον Θανάση Στεργίου | 2 Απριλίου

Όλοι λίγο ή πολύ περνάμε κάποιες περίεργες, δύσκολες και παράξενες μέρες ενδεχομένως με φόβο, ανησυχία και αβεβαιότητα. Κάποιοι από εμάς δυσκολευόμαστε, κάποιοι από εμάς μπορούμε και προχωράμε. Καμιά φορά σκοντάφτουμε, πέφτουμε, ή και χτυπάμε. Όμως αυτό που έχει σημασία είναι να σηκωνόμαστε ξανά και να συνεχίζουμε.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές μεταβείτε εδώ

Πρώτα Δυνατοί – Μετά Αδύνατοι | Μαγνητοσκοπημενο πρόγραμμα

H ρύθμιση του βάρους δεν ξεκινά από το πιάτο μας αλλά από το μυαλό μας. Στο κεφάλι μας, που κατοικούν οι πεποιθήσεις μας, που οδηγούν σε επιλογές που μας έχουν κάνει αυτό που είμαστε σήμερα.

Γιατί αυτό που είμαστε είναι αποτέλεσμα μικρών καθημερινών χιλιάδων επιλογών που κάνουμε. Άλλες ακούσια ή αυθόρμητα, άλλες μετά από σκέψη.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές μεταβείτε εδώ

 

Δείτε παρακάτω τα σημαντικότερα δρώμενα και events που φιλοξενούνται στην πλατφόρμα της Εναλλακτικής Ατζέντας ή μεταβείτε στην κατηγορία των δωρεάν εκδηλώσεων.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα