4ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Yoga στην καρδιά της Αθήνας!

4-panellinio-festival-yoga

Ένα φεστιβάλ με θέμα « Yoga και Συνειδητότητα», που θα περιλαμβάνει μαθήματα και εργαστήρια διαφορετικών ειδών yoga, διοργανώνει και φέτος ο Σύλλογος Γιόγκα Ελλάδας και το «Light of Yoga».

Στις 15 και 16 Οκτωβρίου 2016, οι πολυχώροι «The Hub events» και «Αλκμήνη», ανοίγουν τις πόρτες τους σε όλους όσοι ενδιαφέρονται

  • να μάθουν για την πρακτική της yoga
  • να διευρύνουν τις γνώσεις τους παίρνοντας μέρος στα εργαστήρια και παρακολουθώντας διάφορες διαλέξεις, όπως επίσης
  • να παρευρεθούν σε συναυλίες παραδοσιακής ινδικής μουσικής και επιδείξεις χορού.

Ένα διήμερο Yoga για ενήλικες, αλλά και για παιδιά με 56 εργαστήρια και μαθήματα που θα μας φέρνουν σε επαφή με τα είδη της yoga, μερικά από τα οποία δεν είναι και τόσο διαδεδομένα στη χώρα μας. Επίσης 14 ομιλίες αφιερωμένες στους εναλλακτικούς δρόμους που μπορεί να μας προσφέρει η yoga για την βελτίωση της καθημερινότητάς μας και 4 μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις πρόκειται να μας βάλουν στο κλίμα για τα καλά! Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη εμπειρία!

Παράλληλα, θα υπάρχει έκθεση με 30 περίπτερα, τα οποία θα προσφέρουν και θα παρουσιάζουν προϊόντα και υπηρεσίες που αφορούν στην Γιόγκα, την υγεία και την ευεξία. Το pure bliss αναλαμβάνει την προσφορά δυναμωτικών- τονωτικών χυμών, αφεψημάτων καθώς και γευμάτων υγιεινής και χορτοφαγικής διατροφής .

Η συμβολική συμμετοχή κάθε ατόμου είναι 8 ευρώ για κάθε μέρα ή 14 ευρώ για το διήμερο.

Για να δηλώσετε συμμετοχή, μπορείτε να εγγραφείτε εδώ

Κάντε κλικ για να δείτε το πρόγραμμα ή να γνωρίσετε τους  δασκάλους και εισηγητές . Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του φεστιβάλ.

 

Πληροφορίες

The Hub Events & πολυχώρος Αλκμήνη

Αλκμήνης 5&8, πλησίον μετρό «Κεραμεικός»

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα