Τα 5 καλύτερα επερχόμενα Retreats!

Τα 5 καλύτερα επερχόμενα Retreats!

Τα retreats αποτελούν μια πολύ ωραία ευκαιρία να χαλαρώσουμε και να ξεφύγουμε λίγο από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας. Εκπαιδευτικά, ευεξίας, εορταστικά και πολλά ακόμη retreats διοργανώνονται όλο τον χρόνο με μεγάλη συχνότητα.

Ασκήσεις αυτοβελτίωσης, αυτογνωσίας, επαφή με την φύση, ταξίδια, η επίσκεψη σε τόπους που δεν έχουμε γνωρίσει στο παρελθόν, γνωριμίες με νέους ανθρώπους είναι μερικοί μόνο από τους λόγους που τα retreats είναι τόσο δημοφιλή.

Παρακάτω, συγκεντρώσαμε για εσάς τα 5 επερχόμενα retreats που έχουν καταχωρηθεί:

Body in Balance Weekends Δεκεμβρίου στο Dolce Attica Riviera

Body in Balance Weekends Δεκεμβρίου στο Dolce Riviera

To Body in Balance το διεθνές τηλεοπτικό κανάλι ευεξίας μαζί με το ξενοδοχείο Dolce Attica Riviera, έχουν ξεκινήσει ήδη από τον Δεκέμβριο και μέχρι τον Μάιο, διοργανώνουν Σαββατοκύριακα ευεξίας στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου. Σαββατοκύριακα που έχουν ως σκοπό την ευεξία. Βιωματικές ασκήσεις, spa, yoga, σεμινάρια είναι μερικές μόνο από τις δράσεις τους. Δείτε όλα τα Σαββατοκύριακα εδώ

Θέλω να νιώθω ασφαλής

Θέλω να νιώθω ασφαλής

Στις 15 Δεκεμβρίου, η Νοόσφαιρα, διοργανώνει ένα 2μερο retreat, όπου μέσα από βιωματικές ασκήσεις και ήχους Hemi- Sync, θα μάθουμε να αισθανόμαστε ασφαλείς και να ανακαλύψουμε το ακλόνητο σημείο στήριξης μας.

Γιορτές με Νόημα στη Νοόσφαιρα

Γιορτές με Νόημα στη Νοόσφαιρα

Φέτος έχουμε την επιλογή να ζήσουμε διαφορετικές διακοπές στην Κόρινθο. Από τις 21 Δεκεμβρίου έως και την 1 Ιανουαρίου, το κτήμα Νοόσφαιρα, μας δίνει την δυνατότητα να περάσουμε μερικές ημέρες στις γιορτινά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις του, για γιορτές με…Νόημα!

4ήμερη Γιορτή Πρωτοχρονιάς με την Αγαποκοινότητα

4ήμερη Γιορτή Πρωτοχρονιάς με την Αγαποκοινότητα

Η Αγαποκοινότητα, διοργανώνει από τις 29 Δεκεμβρίου μέχρι την 1 ημέρα του νέου έτος ένα retreat στη Σελιανά Αχαίας, γεμάτο χαρά, ζεστασιά και ομαδικές δραστηριότητες. Ηχοαπελευθέρωση με Gong, περιπάτους Σιωπής στη φύση, διαλογισμούς όπως Theta Healing, εστιασμένους στην αλλαγή του χρόνου είναι μερικές μόνο από αυτές.

Celebrating You: a Soulful Women’s Retreat

Celebrating You: a Soulful Women’s Retreat

19 & 20 Ιανουαρίου η Lalita διοργανώνει ένα 2μερο retreat για γυναίκες στην Στεμνίτσα Αρκαδίας. Ένα retreat ευεξίας, φροντίδας και χαλάρωσης. Μια ευκαιρία για να φροντίσουμε λίγο περισσότερο τον εαυτό μας, να κάνουμε έναν απολογισμό για την χρονιά που πέρασε και να προετοιμαστούμε κατάλληλα για το επόμενο.

 

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα