5 λόγοι που αξίζει να επισκεφτείτε τον Πολυχώρο Αλόραμα

5 λόγοι που αξίζει να επισκεφτείτε τον Πολυχώρο Αλόραμα

Μια ειδικά διαμορφωμένη και χαλαρωτική έκταση, μεγάλοι, φωτεινοί χώροι, με πολύ όμορφη ενέργεια και προσεκτική διακόσμηση. Ένας πανέμορφος κήπος που δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά και όχι μόνο να παίξουν και να διασκεδάσουν, σε έναν ασφαλή χώρο κοντά στο φυσικό περιβάλλον, είναι μερικοί μόνο από τους λόγους που αξίζει να επισκεφθείτε τον Πολυχώρο Αλόραμα, καθώς είναι ένα καταφύγιο μέσα στην πόλη!

1. Φιλόξενοι άνθρωποι, ειδικοί σε αυτό που κάνουν

Στον υπέροχο αυτό χώρο, που έχει ως κύριο στόχο την ενίσχυση της έκφρασης, της δημιουργίας και της σωματικής και ψυχικής βελτίωσης, ευγενικοί και φιλόξενοι άνθρωποι σας περιμένουν για να σας καλωσορίσουν και να σας βοηθήσουν στη δημιουργία ενός υγιούς και ισορροπημένου τρόπου ζωής.

2. Φροντίζει τις ανάγκες όλως των ηλικιών

Ο Πολυχώρος Αλόραμα είναι ιδανικός προορισμός για όλη την οικογένεια. Δημιουργεί συνεχώς, επιμορφωτικά και βιωματικά σεμινάρια για όλες τις ηλικίες, κάτι που τον έχει καθιερώσει ως έναν από τους πιο σημαντικούς χώρους που βοηθούν στην εσωτερική εξέλιξη και κατ’ επέκταση στην εξέλιξη του κοινωνικού συνόλου.

3. Παρέχει προγράμματα και υπηρεσίες που έχουν ως σκοπό την σωματική και ψυχική βελτίωση

Το Αλόραμα παρέχει ολιστικές υπηρεσίες, που έχουν ως σκοπό την εκπαίδευση του ατόμου στην εναρμόνιση του σώματός και του πνεύματός του ώστε να επιτύχει την εσωτερική ισορροπία, δημιουργώντας έτσι, μια αίσθηση ασφάλειας και εμπιστοσύνης στον επισκέπτη.

Πιο συγκεκριμένα κάθε Δευτέρα και Τετάρτη έχουν σταθερά μαθήματα clinical Pilates και Hatha Yoga, ενώ τις Πέμπτες πραγματοποιείται και ένα μάθημα εξειδικευμένου αθλητισμού το λεγόμενο “bodyART” που είναι ένας συνδυασμός χορού μαζί με yoga και pilates! Και η έκπληξη του χώρου: πρωτοποριακή εξατομικευμένη άσκηση με μαθήματα ορθοσωμίας ή αλλιώς Holistic Physical Fitness Training!

4. Έχει ειδικές υπηρεσίες για εγκύους

Ο Πολυχώρος Αλόραμα, προσφέρει και ολοκληρωμένα πακέτα περιποίησης για εγκύους όπως, yoga, συμβουλευτική, ρέικι και μασάζ καθώς γνωρίζει το πόσο σημαντικό είναι να διατηρούνται σε αρμονία τόσο το σώμα όσο και η ψυχολογίων των εγκύων.

5. Διοργανώνει ειδικά σεμινάρια

Πέρα από όλα αυτά, ο Πολυχώρος Αλόραμα, ανά τακτά χρονικά διαστήματα διοργανώνει πολύ ενδιαφέροντα επιμορφωτικά και βιωματικά σεμινάρια με πιστοποιημένους και έμπειρους εισηγητές ποικίλων θεματικών ενοτήτων, ενώ, διατίθεται για διοργάνωση εκδηλώσεων, σεμιναρίων κ.λ.π.!

Με αυτό τον τρόπο καλύπτει ένα ευρύ φάσμα των ενδιαφερόντων του επισκέπτη, παρέχοντάς του ένα ολοκληρωμένο πακέτο με στόχο την εξέλιξη και την αυτοβελτίωσή του.

Ο ποιοτικός χρόνος είναι ένα από τα σημαντικότερα πράγματα που μπορούμε να προσφέρουμε στον εαυτό μας. Υπάρχει άλλωστε κανείς που να μην χρειάζεται ένα διάλειμμα από την καθημερινή πίεση και ρουτίνα;

Εδώ, μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά για τα προσεχή σεμινάρια του Πολυχώρου.

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα