5 πράγματα που είναι καλό να γνωρίζουμε προτού αρχίσουμε να ακολουθούμε την καρδιά μας

5 πράγματα που είναι καλό να γνωρίζουμε προτού αρχίσουμε να ακολουθούμε την καρδιά μας

Ακολούθησε την καρδιά σου. Αυτή είναι μια συμβουλή που ακούτε ή διαβάζετε σχεδόν παντού. Αλλά σπάνια κάποιος θα σας εξηγήσει, τι πραγματικά σημαίνει να ακολουθείς την καρδιά σου.

Όλοι μπορούμε να δημιουργήσουμε, έναν παράδεισο της δικής μας πραγματικότητας και να τον διοχετεύσουμε στον κόσμο. Δεν έχει σημασία ποιος είστε. Το σίγουρο είναι πως έχετε μια αίσθηση της ιδανικής πραγματικότητάς σας. Τα πράγματα που αγαπάτε αντηχούν στην ατμόσφαιρα, αυτήν την ιδανική πραγματικότητα που μπορείτε να δημιουργήσετε.

Τα πράγματα που αγαπάτε, τα πάθη σας, ο σκοπός σας, οι άνθρωποι με τους οποίους σχετίζεστε, όλα αυτά, είναι στιγμιότυπα της πραγματικότητας του δικού σας παραδείσου.

Όταν ακολουθείτε την καρδιά σας επενδύετε πραγματικά στην ιδανική αυτή πραγματικότητα και όσο περισσότερο επενδύετε σε αυτήν, τόσο περισσότερο εκδηλώνεται στον κόσμο.

Θα σας βοηθήσει, όταν αποφασίσετε να ακολουθείτε την καρδιά σας, να έχετε στο μυαλό σας μερικά πράγματα:

1. Θα υπάρχει συνήθως μια πραγματικά ομαλή εκκίνηση

Κάθε φορά που αποφασίζετε να αρχίσετε να βαδίζετε μετά από την καρδιά σας, θα φανεί πως όλα συνωμοτούν για να σας βοηθήσουν. Οι ευκαιρίες και τα σημεία θα παρουσιαστούν για να σας καθοδηγήσουν.

2. Θα υπάρξουν δύσκολες στιγμές

Ωστόσο, καθώς αρχίζετε να ακολουθείτε την καρδιά σας, τα πράγματα θα αρχίσουν να φαίνονται ολοένα και σκληρότερα. Σε μερικές στιγμές θα νομίζετε ότι είναι αδύνατο να επιτύχετε αυτό που θέλετε. Εσείς, όμως, συνεχίστε.

Διαβάστε επίσης: Πώς τα μαγνητικά πεδία της Γης και η «ανθρώπινη αύρα» μεταφέρουν βιολογικές πληροφορίες που συνδέουν όλες τις μορφές ζωής

3. Θα υπάρξει κάποια στιγμή που θα αισθανθείτε απάθεια

Κάποιες στιγμές, θα νιώσετε ότι έχετε χαθεί εντελώς. Θα μπερδευτείτε, μη γνωρίζοντας τι είναι αυτό που πραγματικά θέλετε, αν ακολουθείτε το δρόμο της καρδιάς σας και τότε, θα νιώσετε απάθεια.

4. Θα υπάρξει μια στιγμή που θα είστε μόνοι

Σε άλλες στιγμές, θα φανεί πως κανένας άλλος δεν πιστεύει στο όραμα της καρδιάς σας εκτός από εσάς. Τότε, θα νιώσετε μόνοι, θα αμφιβάλλετε για τον εαυτό σας και την απόφασή σας, να ακολουθήσετε την καρδιά σας.

5. Θα υπάρξει πολύ μεγαλύτερη ανταμοιβή

Αν ακολουθήσετε αυτά τα μονοπάτια, όμως, θα πάρετε μια ανταμοιβή πολύ μεγαλύτερη από ό,τι φανταστήκατε. Κάνοντας αυτό που αγαπάτε, ακολουθώντας την καρδιά σας,το αποτέλεσμα θα είναι να δημιουργηθεί μια πραγματικότητα, σύμφωνη με τη δόνηση αυτών ακριβώς που αγαπάτε.

Πηγή

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα