5ο Los Almiros Festival – Δωρεάν εκδήλώσεις και ελεύθερο κάμπινγκ

5o-los-almyros-festival-dorean-ekdiloseis-kai-elefthero-camping

Για για πέμπτη συνεχή χρονιά το Los Almiros Festival, που στηρίζεται στην αυτοοργάνωση υπόσχεται ένα διήμερο με πολλές δραστηριότητες, ελεύθερο κάμπινγκ και πολλή μουσική.

Στο δρυόδασος Κουρί, που απέχει μόλις 1 χιλιόμετρο από τον Αλμυρό Μαγνησίας, θα φιλοξενηθεί το 5ο Los Almiros Festival στις 5 και 6 του Αυγούστου. Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, οι επισκέπτες θα μπορούν πέραν του κάμπινγκ να απολαύσουν εντελώς δωρεάν μουσικά δρώμενα και να πάρουν μέρος σε διάφορες δραστηριότητες .


5o-los-almyros-festival-dorean-ekdiloseis-kai-elefthero-camping

Πεζοπορία και ποδηλασία στη φύση, ανάμεσα στους δρυς και τις βελανιδιές που ευδοκιμούν σε αυτό το σπάνιο και προστατευόμενο οικοσύστημα της Ελλάδας, βόλτες δίπλα σε τεχνητές λίμνες και ελεύθερο κάμπινγκ κάτω από τον ίσκιο των αιωνόβιων δέντρων, είναι μερικές από τις δραστηριότητες που μπορούν να απολαύσουν οι επισκέπτες.

Το δάσος είναι έτσι διαμορφωμένο ώστε να προσελκύει επισκέπτες καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Οι μουσικές εκδηλώσεις υπόσχονται να καλύψουν τις μουσικές αναζητήσεις και των πιο απαιτητικών επισκεπτών, περιλαμβάνοντας εμφανίσεις συγκροτημάτων της ξένης αλλά και της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Την Παρασκευή 5 Αυγούστου θα εμφανιστούν οι Truckfighters,ροκ συγκρότημα από τη Σουηδία, οι Vic (Villagers of Ioannina City), συγκρότημα που συνδυάζει ψυχεδελική ροκ διάθεση με την παραδοσιακή μουσική της Ηπείρου, οι Lionize από τις Ηνωμένες Πολιτείες, η αθηναϊκή heavy rock μπάντα Godsleep και οι Birthday Kicks από την Λάρισα που συνδυάζουν την rock n roll με νότες ψυχεδελικής ροκ μουσικής.

Το Σάββατο 6 Αυγούστου στη μουσική σκηνή του φεστιβάλ θα παίξουν οι Rumjacks με πανκ και κέλτικο ήχο, το ροκ συγκρότημα The Flying Eyes, οι Baildsa από τη Θεσσαλονίκη με reggae- gypsy μουσικές, το πειραματικό συγκρότημα Fundracar από την Αθήνα και το μουσικό σχήμα Xatzifrageta με τον χιουμοριστικό, ειρωνικό πολλές φορές στίχο τους που ξεσηκώνει τους ακροατές και επιζητά τη συμμετοχή τους.

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα