6 καταπληκτικά retreats για ανάταση σώματος και πνεύματος (σε εξαιρετικά οικονομικές τιμές)

6 καταπληκτικά retreats για ανάταση σώματος και πνεύματος (σε εξαιρετικά οικονομικές τιμές)

Εάν επιθυμείτε μια αληθινή διακοπή από τους φρενήρεις ρυθμούς της καθημερινότητας, τότε τα retreats αποτελούν την ιδανική επιλογή για εσάς. Μακριά από τις πολύβουες παραλίες και τους πολυσύχναστους δρόμους, έχετε τη μοναδική ευκαιρία να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας και να συγκεντρώσετε τις πνευματικές και ψυχικές δυνάμεις που θα συντελέσουν στην ολοκληρωτική αναγέννησή σας.

Σε ένα retreat αποκτάτε μια διαφορετική αίσθηση του χρόνου καθώς πια δε χρειάζεται να τρέχετε για να προλάβετε τις αναρίθμητες υποχρεώσεις ή τα κοσμικά καλέσματα. Αναπνέετε βαθιά, στην απόλυτη γαλήνη της στιγμής, και εντοπίζετε εκείνο το σταθερό σημείο μέσα σας που δεν εγκλωβίζεται σε ταυτότητες και που σας παρέχει απόλυτη υποστήριξη και αγάπη.

Στα retreats τα μοναδικά πακέτα διακοπών, που περιλαμβάνουν φαγητό, καθαριότητα και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες, σας παρέχουν μια ξεχωριστή ευκαιρία να αφουγκραστείτε τις αληθινές ανάγκες σας, να απολαύσετε την αίσθηση του αέρα στο πρόσωπό σας και το κύμα της θάλασσας που σκάει ακριβώς δίπλα σας , ενθαρρύνοντάς σας να αφεθείτε στην ροή της ζωής.

Σε ένα απόλυτα φυσικό περιβάλλον, αποτοξινώνεστε και επαναπροσδιορίζετε τις αληθινές σας ανάγκες, εμπνέεστε και επιτυγχάνετε τη βαθιά σύνδεσή σας με ενδιαφέροντες ανθρώπους. Μαθαίνετε να διαχειρίζεστε αποτελεσματικά το στρες, μέσα από καινοτόμες στρατηγικές που σας διδάσκονται, και εγκαθιδρύετε τις νέες, ευεργετικές σας συνήθειες.

Στο τέλος του ταξιδιού, ο νέος εαυτός σας, απαλλαγμένος από φόβους και περιοριστικές πεποιθήσεις, σας ευχαριστεί για το ξεχωριστό δώρο που του προσφέρατε.

Retreats για ξεχωριστές διακοπές

Καλοκαιρινό retreat "Φρόντισε με"Καλοκαιρινό retreat «Φρόντισε με» στην Αίγινα

Πότε: 26 με 28 Ιουνίου

Κόστος για 3 μέρες: 190€ (Συμπεριλαμβάνονται σεμινάρια, διατροφή και διαμονή)

Πώς θα υποδεχτείτε το καλοκαίρι εάν δεν καθαρίσετε τα ενεργειακά σας μπλοκαρίσματα, επιτρέποντας στον εαυτό σας να σας φροντίσει και να σας αγαπήσει; Ένα ξεχωριστό σεμινάριο, ξυπνάει τις αισθήσεις σας με γεύσεις, μυρωδιές και χρώματα, σας μαθαίνει να υποστηρίζετε τα αδύναμα κομμάτια σας και να ξεφορτώνεστε όσα φορτία κουβαλάτε μέσα σας για καιρό. Μεταμορφωθείτε, συμφιλιωθείτε με τις σκιές σας, μάθετε να βάζετε όρια και απολαύστε υγιείς και άκρως υποστηρικτικές διαπροσωπικές σχέσεις. Στο καλοκαιρινό retreat «Φρόντισε με» εκπαιδεύεστε να βάζετε σε προτεραιότητα τον εαυτό σας, να κατανοείτε και να θεραπεύετε τα ανικανοποίητα κομμάτια σας, να αφήνετε πίσω σας όσες αρνητικές σκέψεις νοθεύουν τη χαρά. Απολαύστε χειροποίητες πίτες και γλυκά, περιπάτους στη φύση της Αίγινας και βραδινή διασκέδαση με ζωντανή μουσική και τραγούδι. Η ψυχοθεραπεύτρια και σύμβουλος σχέσεων Διονυσία Γιαννοπούλου συντονίζει το τριήμερο βιωματικό σεμινάριο που αποτελεί την απαρχή μιας νέας ζωής για εσάς.

Για περισσότερες πληροφορίες μεταβείτε εδώ

4 μέρες στα Ουράνια!

4 μέρες στα Ουράνια στο Κτήμα Νοόσφαιρα

Πότε: 2 με 5 Ιουλίου

Κόστος για 4 μέρες: Από 270€ έως 440€ (Συμπεριλαμβάνονται σεμινάρια, διατροφή και διαμονή)

Πιστεύετε στα θαύματα; Θα θέλατε να μάθετε τεχνικές ώστε να βιώνετε κάθε στιγμή της καθημερινότητάς σας ως θαύμα; Ένα εντατικό τετραήμερο στις ομάδες Μαθημάτων Θαυμάτων σας υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία θεραπείας και αναζωογόνησης. Κατανοήστε τις ιδέες που μεταμορφώνουν την πραγματικότητα και βιώστε μια διερεύνηση της συνειδητότητάς σας. Τα Μαθήματα Θαυμάτων αποτελούν ένα θεμελιώδες βήμα στην πνευματική σας εξέλιξη, μια ευκαιρία να αποτινάξετε τις περιοριστικές πεποιθήσεις και να αισθανθείτε βαθιά μέσα σας τη μαγεία της ύπαρξης. Στο σεμινάριο περιλαμβάνονται 3 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο, πρωινό και δείπνο καθημερινά.

Για περισσότερες πληροφορίες μεταβείτε εδώ

1ο Φεστιβάλ Γιόγκα της Αγαποκοινότητας (Yoga Unity in Lovecommunity)

Yoga Unity in Lovecommunity στο Νεραΐδοχώρι

Πότε: 4 – 5 Ιουλίου

Κόστος για 5 μέρες: Από 175€ έως 245€ (Συμπεριλαμβάνονται μαθήματα, διατροφή και διαμονή)

Εάν είστε λάτρης της φύσης και επιθυμείτε να βιώσετε την απόλυτη γαλήνη, τότε το 1ο Φεστιβάλ Γιόγκα της Αγαποκοινότητας, στο Νεραϊδοχωριό στο Δρέπανο Ναυπλίου, θα σας ενθουσιάσει. 6 ημέρες γεμάτες βαθιά χαλάρωση και μια μοναδική ευκαιρία να εντρυφήσετε στην πρακτική της γιόγκα, μέσα από τη διδασκαλία 6 εμπνευσμένων δασκάλων. Κάθε μέρα εκπαιδεύεστε σε 6 διαφορετικές πρακτικές της γιόγκα και έρχεστε σε απόλυτη σύνδεση με το κέντρο της ύπαρξης σας, νιώθοντας την αγάπη και την ευγνωμοσύνη να σας πλημμυρίζουν. Μια πλήρης χορτοφαγική διατροφή σας εξασφαλίζει τα υγιεινά γεύματα που σας παρέχουν ενέργεια και ευεξία. Διαμονή σε ξύλινα Νεραϊδόσπιτα, καθημερινό μεσημεριανό Smoothies με Super foods από την Health Coach Αλεξάνδρα Κύρκου, ξεκούραση, πρακτική γιόγκα μέσα στο παραμυθένιο σκηνικό της φύσης, κινηματογράφος, μουσικές, διαλογιστικός χορός συνθέτουν τις ιδανικές σας διακοπές, σας αναζωογονούν και σας καλούν να βιώσετε βαθιά μέσα σας τον σκοπό και την ετυμολογική σημασία της γιόγκα, που είναι η Ένωση. Ο Αργύρης Μουτσιόπουλος, η Ειρήνη Τσιρίδου και η Αγαποκοινότητα συντονίζουν και συνδημιουργούν αυτό το ξεχωριστό ταξίδι επιστροφής στον αληθινό σας εαυτό.

Για περισσότερες πληροφορίες μεταβείτε εδώ 

Discovering your Soul Whispers: an Intuitive Women’s Retreat | Από τη Lalita

 

Διήμερο Retreat με διαισθητική ζωγραφική, διαλογισμό και χορό στην Ορεινή Αρκαδία

Πότε: 11 και 12 Ιουλίου

Κόστος για δύο μέρες: Από 152€ (Συμπεριλαμβάνονται βιωματικά μαθήματα, διατροφή και διαμονή)

Eκεί, στην ορεινή Αρκαδία, μέσα στην απόλυτη ομορφιά της φύσης, εκπαιδεύεστε να έρχεστε σε αληθινή επαφή με εκείνη την άγρια γυναικεία πλευρά σας, που σας έμαθαν να φοβάστε. Ένα διήμερο σεμινάριο που σας καλεί να ενταχθείτε σε μια υποστηρικτική γυναικεία ομάδα και να συνδεθείτε με τη δημιουργική σας ενέργεια, με τον αυθεντικό σας εαυτό ο οποίος αναβλύζει ευτυχία και αστείρευτο πάθος. Σε μια μικρή κοιλάδα στην καρδιά του δάσους του Μαινάλου, το Vitina House Forest Resort σας μυεί στη γυναικεία σοφία, σας διδάσκει να αφήνετε στην άκρη τις περιοριστικές σας πεποιθήσεις και να απολαμβάνετε τη χαρά που απορρέει από τη βαθιά σύνδεση με την πηγή σας. Γεύματα με φρέσκιες βιολογικές ύλες, βιωματικά εργαστήρια και τελετουργικοί κύκλοι σύνδεσης υπόσχονται να μεταμορφώσουν όχι μόνο το διήμερο αλλά και την ίδια σας τη ζωή Συντονίστρια του σεμιναρίου είναι η Βασιλική Τσαντίλα.

Για περισσότερες πληροφορίες μεταβείτε εδώ

12o Summer Camp 2020 | Ακαδημία Κβαντικών Θαυμάτων με τη Μαίρη Ζαπίτη

12o Summer Camp 2020 | Ακαδημία Κβαντικών Θαυμάτων με τη Μαίρη Ζαπίτη

Πότε: 10 – 15 Ιουλίου

Κόστος για 6 ημέρες: 400€ έως 450€ (Συμπεριλαμβάνονται σεμινάρια, διατροφή και διαμονή)

Μεταμορφώστε τη ζωή σας, κάνοντας απλώς διακοπές. Ένα σεμινάριο 6 ημερών σε μια ιδανική τοποθεσία, στην Ισθμία Κορινθίας, δίπλα ακριβώς στη θάλασσα, σας συστήνει μια παγκοσμίως πρωτοποριακή κβαντική μέθοδο με Αγγελικές Σπείρες, που παρουσιάζεται μόνο μια φορά τον χρόνο. Κάθε ημέρα περιλαμβάνει ένα διαφορετικό μάθημα και συνιστά μια ευκαιρία για εσάς να συνδεθείτε με τον ανώτερο εαυτό σας, να ξεπεράσετε τα ενεργειακά μπλοκαρίσματα και να αποκτήσετε πρόσβαση στην πηγή των απεριορίστων δυνατοτήτων σας. Μέσα από βιωματικές ασκήσεις, μαθαίνετε να επικοινωνείτε με τον ανώτερο εαυτό σας, αναγνωρίζετε τον αληθινό στόχο της ψυχή σας και βιώνετε αγάπη, αρμονία και πληρότητα. Εξερευνήστε τις απεριόριστες δυνατότητες του σύμπαντος και δημιουργήστε εκείνη ακριβώς τη ζωή που επιθυμείτε.

Για περισσότερες πληροφορίες μεταβείτε εδώ

Πέντε ημέρες στη ¨Νύμφη των Κυκλάδων" με Life Coaching και Δημιουργική Γραφή!

Πέντε ημέρες στη ¨Νύμφη των Κυκλάδων” με Life Coaching και Δημιουργική Γραφή!

Πότε: 15 με 19 Ιουλίου

Κόστος για 5 μέρες: 280€ (Συμπεριλαμβάνονται ακτοπλϊκά, σεμινάρια, διατροφή και διαμονή)

Ποιο είναι το αντίδοτο για την ψυχική κούραση από την καραντίνα και τον κορωνοιό; Άπλετο κυκλαδίτικο φως, απέραντο γαλάζιο, θετική ενέργεια, ανθρώπινη επαφή, ήλιος και σμαραγδένια νερά, χρυσές αμμουδιές, μοναδική γαλήνη, ποιοτική διασκέδαση, ταβερνάκια με καλομαγειρεμένο φαγητό και μεζεδάκια από φρέσκες πρώτες ύλες του τόπου, θαλασσινές σπηλιές, τροπικά ηλιοβασιλέματα, μοναδική αισθητική χωρίς τίποτα παράταιρο και κακόγουστο, μοναδικές βόλτες, πανέμορφο ξενοδοχείο πάνω στη θάλασσα με καταπληκτική θέα, δροσερό αεράκι να γεμίζει ενέργεια κάθε κύτταρο του σώματος και να σε χαϊδεύει, το κόκκινο και το φούξια από τις αμέτρητες βοκαμβίλιες να αγκαλιάζουν το λευκό, το γέλιο και η επικοινωνία να ξαλαφρώνουν την ψυχή, να νιώθεις ότι προχωράς μπροστά σαν άνθρωπος πνευματικά και ψυχικά και παράλληλα να λες “Θεέ μου, δεν θέλω να φύγω από αυτόν τον Παράδεισο”! Απολαύστε πέντε μέρες με Life Coaching και Δημιουργική Γραφή!

Για περισσότερες πληροφορίες μεταβείτε εδώ

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα