7+ λόγοι για να επισκεφτείτε το κέντρο της Έντεχνης Δράσης το επόμενο διάστημα

7+ λόγοι για να επισκεφτείτε το κέντρο της Έντεχνης Δράσης το επόμενο διάστημα

Το κέντρο της Έντεχνης Δράσης και θεραπείας δημιουργήθηκε το 2008 και από τότε και ύστερα, πραγματοποιεί με μεγάλη -καθώς φαίνεται από την αποδοχή του κόσμου- επιτυχία, σεμινάρια και δράσεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Ιδρύτρια του κέντρου είναι η Ψυχοθεραπεύτρια, Expressive arts therapist και Shamanic Practitioner Τζέσικα Μαργαρίτη, η οποία έχει ως σκοπό να πραγματοποιήσει το όραμά της, -ο κάθε άνθρωπος να έρθει σε επαφή με τις έννοιες της τέχνης και της ψυχοθεραπείας-.

Παρακάτω, σας παρουσιάζουμε μερικούς από τους λόγους που θα άξιζε να επισκεφτείτε το κέντρο της Έντεχνης Δράσης, στην οδό Ακαμάντος 30 στο Θησείο στο επόμενο διάστημα.

-Βρίσκεται σε ωραία τοποθεσία

Αρχικά, όπως μαρτυρά και η διεύθυνση, το κέντρο της Έντεχνης Δράσης, είναι στην καρδιά της Αθήνας. Είναι εύκολα προσβάσιμο, -ούτε 10 λεπτά με τα πόδια- από τον σταθμό του ηλεκτρικού και έχει θέα τον λόφο του Φιλοπάππου.

-Είναι όμορφος και ζεστός χώρος

Ο χώρος των σεμιναρίων της Έντεχνης Δράσης, αφήνει μια ιδιαίτερα ωραία αίσθηση οικειότητας στον επισκέπτη. Βολικές μαξιλάρες, με ωραία χαλαρωτικά χρώματα στους τοίχους και ένα όμορφο τζάκι στο κέντρο του χώρου.

-Πραγματοποιεί συχνά και ποικίλα βιωματικά σεμινάρια και όχι μόνο

Κύκλοι αυτόνομων ψυχοθεραπευτικών σεμιναρίων, βιωματικά εργαστήρια αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης, εκπαιδευτικά προγράμματα αλλά και retreats απαρτίζουν τις δράσεις που πραγματοποιεί το κέντρο.

Μπορείτε να δείτε μερικά από τα επερχόμενα σεμινάρια που διοργανώνει η Έντεχνη Δράση για το επόμενο διάστημα παρακάτω με χρονολογική σειρά.

 

Κύκλος Αυτόνομων Ψυχοθεραπευτικών σεμιναρίων: Οι Θεές μέσα μας

Κύκλος Αυτόνομων Ψυχοθεραπευτικών σεμιναρίων: Οι Θεές μέσα μας

13 Απριλίου 2019 

Ο συγκεκριμένος κύκλος των βιωματικών σεμιναρίων της Έντεχνης Δράσης, είναι σχεδιασμένος με τέτοιο τρόπο ώστε οι συμμετέχοντες να έχουν την ευκαιρία μέσα από τα αρχέτυπα των θεών της αρχαιότητας να ανακαλύψουν τις ιδιότητες και τα χαρακτηριστικά της κάθε θεάς αλλά και πως μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν για την προσωπική τους ανάπτυξη.

«Ο χορός των αρχετύπων» | Σεμινάριο 6 συναντήσεων

«Ο χορός των αρχετύπων» | Σεμινάριο 6 συναντήσεων

4 Μαΐου 2019

Ένα σεμινάριο βασισμένο στα αρχέτυπα του Γιουνγκ, όπου όσοι το παρακολουθήσουν, θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν την σύνδεση που ενδεχομένως να έχουν με τα αρχέτυπα αλλά και πως μπορούν να τα καλλιεργήσουν με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι ωφέλιμα ως προς την προσωπική τους βελτίωση.

Συστημική αναπαράσταση – Κέντρο Έντεχνης Δράσης και Θεραπείας

Συστημική αναπαράσταση - Κέντρο Έντεχνης Δράσης και Θεραπείας

5 Μαΐου 2019

Ένα αυτοτελές σεμινάριο βραχείας ψυχοθεραπείας. Μέσα από το συγκεκριμένο σεμινάριο, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να βρουν λύση σε θέματα της καθημερινότητας, όπως επαγγελματικά, οικονομικά και συναισθηματικά.

Εργαστήριο: Ενεργειακή Ζωγραφική

Εργαστήριο: Ενεργειακή Ζωγραφική

10 Μαΐου 2019

Μια θεραπευτική μέθοδος ψυχοθεραπείας, εμπνευσμένη από την Τζέσικα Μαργαρίτη με σκοπό την έκφραση της πιο δημιουργικής μας πλευράς. Σε αυτό το σεμινάριο, χρησιμοποιούνται οι απόκρυφες, -σύμφωνα με την εισηγήτρια-, ιδιότητες του νερού και ανακαλύπτουμε το πως το επηρεάζει η ενέργειά μας. Για να παρακολουθήσετε αυτό το σεμινάριο, δεν χρειάζεται να έχετε κάποια ιδιαίτερη καλλιτεχνική γνώση.

Βιωματικό σεμινάριο: Πως να ξεφύγουμε από το τρίγωνο του δράματος

Βιωματικό σεμινάριο: Πως να ξεφύγουμε από τρίγωνο του δράματος

19 Μαΐου 2019 

Σε αυτό το βιωματικό σεμινάριο εξετάζονται οι τρεις βασικοί ρόλοι που υιοθετούμε στην καθημερινότητά μας δίχως να το αντιλαμβανόμαστε. Το «Θύμα», ο «Δράστης», ή ο «Σωτήρας»; Ποιόν ρόλο έχουμε και πως μπορούμε να αποδεσμευτούμε από αυτόν;

Decoupling: Θεραπεύοντας τον μηχανισμό «πάλης, φυγής, παγώματος»

Decoupling: Θεραπεύοντας τον μηχανισμό «πάλης, φυγής, παγώματος»

24 Μαΐου 2019 

Σύμφωνα με την εισηγήτρια του σεμιναρίου, υπάρχει ένας μηχανισμός -της πάλης, της φυγής και του παγώματος- ο οποίος μας κρατά μακριά από την πραγματική απόλαυση της ζωής μας διότι ο τρόμος και ο φόβος μας κυριεύει χωρίς μάλιστα, να τον αντιλαμβανόμαστε πάντα. Σκοπός αυτού του σεμιναρίου λοιπόν, είναι να αποσυνδεθούμε συνειδητά από τον συγκεκριμένο μηχανισμό.

Ενεργειακή Σαμάνικη Ιατρική: Ο Θεραπευτικός Τροχός

Ενεργειακή Σαμάνικη Ιατρική: Ο Θεραπευτικός Τροχός

27 Ιουνίου 2019

Ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο που ολοκληρώνεται σε 4 συναντήσεις. Είναι ένα ταξίδι, όπου σύμφωνα με τους εισηγητές του σεμιναρίου πρέπει να κάνει ο καθένας μας ώστε να βρούμε τον πραγματικό μας εαυτό και να οδηγηθούμε στην αυτογνωσία και στην αυτοβελτίωση.

Δείτε όλα τα σεμινάρια της Έντεχνης Δράσης εδώ

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα