8 + 2 λόγοι για να επισκεφθείτε το Therapy Planet Festival την Κυριακή 22 Ιανουαρίου

8-therapy

Το Therapy Planet Festival είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα Φεστιβάλ στον χώρο των εναλλακτικών θεραπειών, της ψυχολογίας και της ψυχοθεραπείας. Όσοι μένουν στην Αθήνα θα έχουν την ευκαιρία να το επισκεφθούν την Κυριακή, 22 Ιανουαρίου, στο ξενοδοχείο Divani Caravel.

Ας δούμε λοιπόν κάποιους λόγους που αξίζει να συμμετάσχετε:

1. Είναι το πιο επιτυχημένο Φεστιβάλ του χώρου

Αυτό είναι το 8ο Therapy Planet Festival και διοργανώνεται με επιτυχία τα τελευταία χρόνια. Έχει καθιερωθεί ως ένας σημαντικός θεσμός στην γνωριμία του κοινού με τον κόσμο των Φυσικών και Εναλλακτικών Θεραπειών, της Ψυχοθεραπείας, της Ψυχολογίας των Μεθόδων Προσωπικής Ανάπτυξης και Αυτοβελτίωσης, ενός διαφορετικού, πιο φωτεινού τρόπου ζωής.

2. Θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε πάνω από 75 διακεκριμένους ομιλητές

Η επιτυχία των “Therapy Planet Festival” βασίζεται στην συμμετοχή και παρουσία ειδικών, που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στην έρευνα και την πραγμάτωση του Υγιεινού τρόπου ζωής, την ανακάλυψη Φυσικών προϊόντων για την βελτίωση της καθημερινότητας μας, την ανάταση της ψυχής και του πνεύματος του ανθρώπου και την εξέλιξη των Εναλλακτικών Θεραπειών.

Στο Φεστιβάλ – Συνέδριο θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε, μεταξύ των άλλων, ομιλίες υψηλού επιπέδου, με «φρέσκο», στοχευμένο και δομημένο υλικό, ώστε να είναι απλό και κατανοητό για το ευρύ κοινό, τόσο σε θεωρητικό, όσο και σε πρακτικό επίπεδο. Η τεκμηρίωση των θέσεων που αναπτύσσονται, παραθέτοντας έρευνες, βιβλιογραφικές αναφορές, κλινικές περιπτώσεις, προσωπικές εμπειρίες κ.α.
Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ

3. Θα βρείτε εξαιρετικά ενδιαφέροντα θέματα από το χώρο της ψυχολογίας

“Ψυχοσωματικά ασθένειες: Σωματικές εκδηλώσεις από ψυχολογικά αίτια”, “Μειώνοντας το Χρόνο της Ψυχολογικής Θεραπείας”, “Ξεπερνώντας τα ψυχικά εμπόδια με τη βοήθεια των αλόγων”, “Ψυχολογικό Τραύμα: Προγεννητικές, Περιγεννητικές και Μεταγεννητικές Όψεις”, είναι μόνο μερικές από τις εξαιρετικά ενδιαφέρουσες ομιλίες που θα λάβουν χώρα.

4. Θα δώσουν το παρόν κορυφαίες προσωπικότητες από το χώρο της Προσωπικής Ανάπτυξης

Ο Άκης Αγγελάκης, ο Παναγιώτης Μεταξάτος, ο Δρ. Σταυρόπουλος Δημήτρης και πολλοί άλλοι εισηγητές θα μας βοηθήσουν να ξεπεράσουμε τα προσωπικά μας εμπόδια που μας αποτρέπουν να υλοποιήσουμε όσα θέλουμε και να ανακτήσουμε τη δύναμή μας.

5. Θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε, να βιώσετε και να εφαρμόσετε διάφορες μεθόδους και πρακτικές

Τάι Τσι, Τσι Κονγκ, Βιοσυντονισμός, Ρέικι, Συστημική Αναπαράσταση, είναι κάποιες μόνο από τις μεθόδους που θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε.

6. Θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε βιωματικά σεμινάρια και εργαστήρια με το συμβολικό ποσό των 3€

Θα γίνουν συνολικά 8 βιωματικά εργαστήρια – μίνι – σεμινάρια από το πρωί έως το βράδυ με εξαιρετικά ενδιαφέροντα θέματα όπως ¨Η τεχνική της άδειας καρέκλας στην Gestalt”, “Εισαγωγή στη μη βίαιη επικοινωνία”, τεχνικές EFT κ.λ.π. τις οποίες αξίζει να παρακολουθήσετε.

7. Θα γίνουν κληρώσεις και θα μοιραστούν πολλά δώρα

Στον χώρο της έκθεσης θα κληρωθούν συνεδρίες, θέσεις σε σεμινάρια έκπληξη για τους παρευρισκομένους.

8. Θα δείτε πάνω από 70 εκθέτες

Στο Φεστιβάλ θα βρείτε μια τεράστια γκάμα προϊόντων, ενεργειακά αντικείμενα, συμπληρώματα διατροφής, βότανα, μηχανήματα βιοσυντονισμού, φυσικά καλλυντικά – όπως πάντα – πολλά πολλά βιβλία και άλλα.

9. Θα έχει καλό καιρό και καλή θερμοκρασία

Για όσους υπολογίζουν τον καιρό στις μετακινήσεις τους, ο ουρανός στις 22 Ιανουαρίου προβλέπεται καθαρός, με λίγα σύννεφα και καλή θερμοκρασία!

10. Με τη συμμετοχή σας συμβάλλετε στην εξέλιξη του φεστιβάλ

Το φεστιβάλ είναι συνδετικός κρίκος και ο τόπος διαδραστικής συνάντησης των θεραπευτών, των εισηγητών, των επαγγελματιών με το ευρύ κοινό όπου διαμορφώνονται οι τάσεις και οι εξελίξεις του χώρου. Σ΄αυτό προάγεται η ανταλλαγή απόψεων, θέσεων και εμπειριών, ενώ καλλιεργείται ο δημιουργικός διάλογος μεταξύ όλων των συμμετεχόντων.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το φεστιβάλ εδώ

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα