Συναυλία αλληλεγγύης για τους πυρόπληκτους μαθητές από το Δ. Σαρωνικού

Συναυλία αλληλεγγύης για τους πυρόπληκτους μαθητές από το Δ. Σαρωνικού

Συναυλία αλληλεγγύης για τους μαθητές των πυρόπληκτων περιοχών των Δήμων Ραφήνας και Μαραθώνα θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου, στις 6 μ.μ. στο αμφιθέατρο του δημαρχιακού μεγάρου στα Καλύβια, με άμεσο σκοπό τη συγκέντρωση χαρτιού τύπου Α4 (σε πακέτα) για τις ανάγκες των μαθητών και των εκπαιδευτικών στα σχολεία των πληγεισών περιοχών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εν λόγω εκδήλωση διοργανώνεται από το Δήμο Σαρωνικού και την Ένωση Γονέων μαθητών του αντίστοιχου δήμου, ενώ συντελεστές της συναυλίας θα είναι οι φιλαρμονικές των Δήμων Σαρωνικού και Ραφήνας, καθώς και η σχολική χορωδία του εκπαιδευτηρίου «Θεομήτωρ».

Στον απόηχο των δολοφονικών πυρκαγιών στην Ανατολική Αττική, που άφησαν πίσω τους καμένα σπίτια, εκτάσεις, ζωές ολόκληρες… το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να συμπαρασταθούμε σε αυτούς τους ανθρώπους, αλλά και να τους βοηθήσουμε έμπρακτα στη νέα αρχή που κάνουν ξανά. Μη ξεχνάμε άλλωστε πως πάνω απ’ όλα είμαστε άνθρωποι και οφείλουμε αυτό να βάζουμε μπροστά, πόσο μάλλον σε τέτοιες περιστάσεις.

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα