Δείτε τα 6 καλύτερα retreats του Φθινοπώρου με κόστος από 50€

Δείτε τα 6 καλύτερα retreats του Φθινοπώρου με κόστος από 50€

Το φθινόπωρο μπήκε για τα καλά και ήδη μας έχουν επισκεφθεί οι πρώτες βροχές. Για άλλη μια χρονιά, τα φθινοπωρινά retreats αποτελούν μια από τις καλύτερες διεξόδους της εποχής προσφέροντάς μας ξεκούραση, ευεξία, αποτοξίνωση και πνευματική ανάταση. Παρακάτω επιλέξαμε 7 προορισμούς που αξίζει να επισκεφθείτε.

Νεραΐδοχώρι Αργολίδας

2ήμερο retreat με την Αγαποκοινότητα

Ημερομηνία: 12 Οκτωβρίου

Κόστος: 50€ – 100€

Η Αγαποκοινότητα προσφέρει για άλλη μια φορά ένα εξαιρετικά οικονομικό διήμερο σε ένα πανέμορφο μέρος. Αυτή τη φορά, το retreat θα λάβει χώρα στο Νεραϊδοχώρι Αργολίδας, ένα μαγικό μέρος το οποίο αξίζει να επισκεφθείτε. Στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται διατροφή, διαμονή, Yoga και εκδρομή στο Ναύπλιο, ενώ προαιρετικά μπορεί να επιλέξει την Ιππασία ή άλλες ενασχολήσεις. Περισσότερα εδώ https://enallaktikiagenda.gr/event/gnwrizontas-neraides-mageia-fusis/

 

Ορεινή Κορινθία στο Κτήμα Νοόσφαιρα wellness & retreat center

2ήμερο retreat με θέμα τον εσωτερικό οδηγό

Ημερομηνία: 12 & 13 Οκτωβρίου

Κόστος  93€ – 145€

Το Κτήμα Νοόσφαιρα είναι ένα από τα κορυφαία retreat centers στην Ελλάδα το οποίο διοργανώνει κάθε χρόνο δεκάδες εργαστήρια. Εάν δεν το έχετε επισκεφθεί αξίζει να το κάνετε. Το θέμα του συγκεκριμένου retreat αφορά τον εσωτερικό οδηγό.

Περισσότερα εδώ https://enallaktikiagenda.gr/event/sunantisi-eswteriko-odigo/

3ήμερο retreat σιωπής και συνειδητού ονειρέματος

Ημερομηνία: 18 – 20 Οκτωβρίου

Κόστος 160€

Απολαύστε ένα τριήμερο retreat σιωπής και συνειδητού Ονειρέματος με θέα τα βουνά και το ιδιαίτερο τοπίο της ορεινής Κορινθίας, υπό την καθοδήγηση της Ιουλίας Πιτσούλη και της Μαρίας Ξιφαρά.

Περισσότερα εδώ https://enallaktikiagenda.gr/event/retreat-siwpis-sineiditou-oneirematos/

Yoga Retreat στο μαγικό Zen Rocks στη Μάνη

4ήμερο Αshtanga Yoga & Meditation Retreat

Ημερομηνία: 25 – 28 Οκτωβρίου

Κόστος: 240€ – 360€

Το μαγικό Zen Rocks Mani φιλοξενεί άλλο ένα Yoga and Meditation retreat με δύο κορυφαίους εκπαιδευτές, τον Θανάση Σαραμούρτση και τη Νάνσυ Χιτζανίδου.  Η Ashtanga Vinyasa Yoga είναι ένα σύστημα φυσικών ασκήσεων της Hatha Yoga, συνδεδεμένων με την αναπνοή, που συνδυάζει διαδοχικές ασκήσεις (asana) σε συγχρονισμένη ροή με την αναπνοή (vinyasa) και την εσωτερική εστίαση της προσοχής.

Περισσότερα εδώ https://enallaktikiagenda.gr/event/ashtanga-pranayama-retreat-dialogismou/

Ιαματικά Λουτρά Φθιώτιδας

4 ήμερο Art & Soul Retreat Autumn Στις Ιαματικές πήγες της Φθιώτιδας

Ημερομηνία: 25 – 28 Οκτωβρίου

Κόστος: 250€

Το Κέντρο Έντεχνης Δράσης διοργανώνει άλλο ένα εξαιρετικό θεραπευτικό, εκφραστικό retreat εστιασμένο στη θεραπεία μέσω τέχνης.  Η εκφραστική θεραπεία (Expressive arts therapy) είναι ένα πολύτιμο ψυχοθεραπευτικό εργαλείο, μια ψυχοδυναμική προσέγγιση που χρησιμοποιεί την τέχνη με σκοπό την επίγνωση του εαυτού.

Περισσότερα εδώ https://enallaktikiagenda.gr/event/art-soul-retreat-autumn-iamatikes-piges-fthiotidas/

Αρκαδία – Στεμνίτσα- Δημητσάνα- Βυτίνα- Βλαχέρνα

Απόδραση στα “Πέτρινα Κοσμήματα” της Αρκδίας με Coaching και Δημιουργική Γραφή

Ημερομηνία: 16 – 17 Νοεμβρίου

Κόστος: 118€ – 142€

Η Σχολή Δημιουργικής Γραφής και Coaching, Harmony and Creativity διοργανώνει άλλο ένα retreat στην πανέμορφη Αρκαδία. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν μαθήματα δημιουργικής γραφής ή coaching. Στο κόστος συμπεριλαμβάνεται  η διαμονή στο Koustenis Village Resort, ο φόρος διαμονής, πρωινό την Κυριακή, η μετάβαση και επιστροφή με πούλμαν, οι εκδρομές και η παρακολούθηση σεμιναρίων.

Περισσότερα εδώ https://enallaktikiagenda.gr/event/apodrasi-petrina-kosmimata-oreinis-arkadias/


Δείτε όλα τα retreats

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα