Big Bang School: Το σχολείο της φύσης ζητά την υποστήριξή σας για τη δημιουργία Γυμνασίου

BIG BANG SCHOOL

Φαντάσου ένα σχολείο, όπου τα παιδιά μαθαίνουν μέσα από την φύση, από εξερευνήσεις και περιπέτειες.

Φαντάσου ένα σχολείο όπου τα παιδιά γνωρίζουν πώς να ξεκλειδώσουν τη δημιουργικότητά τους.

Να μάθουν πώς να μαθαίνουν!

Φαντάσου γύρω από ένα σχολείο μια μεγάλη κοινότητα.

Φαντάσου ένα σχολείο που οι γονείς είναι κι αυτοί μαθητές!

Ζητάμε την υποστήριξή σας για να δημιουργήσουμε ένα απαραίτητο σχολείο, το πρώτο φυσικό σχολείο στην Ελλάδα:

Το μη κερδοσκοπικό Big Bang Γυμνάσιο.

Το Δημοτικό Big Bang School ξεκίνησε να χτίζεται τον χειμώνα του 2019 και τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους λειτούργησε. Σήμερα, πιο πολύ από κάθε άλλη στιγμή αντιλαμβανόμαστε την αναγκαιότητα της κοινωνικής προσφοράς μέσω της εκπαίδευσης, η οποία είναι η μόνη απάντηση στα απρόβλεπτα του μέλλοντος, για αυτό και συνεχίζουμε πυρετωδώς προχωρώντας στη δημιουργία του μη κερδοσκοπικού Big Bang Γυμνασίου και στη λειτουργία του τον Σεπτέμβριο του 2021.

Αναζητούμε χώρους, εγκαταλελειμενα κτίρια, κλπ σε όλη την Ελλάδα. Πόλεις όπως η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη ή περιοχές όπως η Κρήτη, που θα μπορεί να είναι βιώσιμο. Θα ήταν μεγάλη χαρά μας να γίνεται μέρος αυτής της προσπάθειας με κάποια χρηματική στήριξη ή οποιαδήποτε άλλη βοήθεια για να υλοποιήσουμε το όραμα του Γυμνασίου.

Το αίτημα αυτό δεν αφορά έναν κλειστό κύκλο ιδιωτικής εκπαίδευσης, αλλά το όραμα ενός καινούριου ελεύθερου κόσμου. Όλα τα έσοδα θα διατίθενται σε εκλεκτούς καθηγητές μυημένους στο όραμα της φυσικής εκπαίδευσης, ενώ το μεγαλύτερο ποσό θα διατίθεται σε υποτροφίες, ώστε η εκπαίδευση των Big Bang Schools να γίνει δημόσιο δικαίωμα κάθε παιδιού. Σε αυτό χρειαζόμαστε την στήριξη και τη βοήθεια σας, ώστε να υπάρξει αυτή η εκπαίδευση στη δευτεροβάθμια μορφή της και να γίνει δώρο ζωής σε όλα τα παιδιά.

Σας καλούμε λοιπόν να γίνετε κι εσείς μέρος αυτής της πρωτοποριακής προσπάθειας να δημιουργήσουμε ένα νέο πρότυπο στην εκπαίδευση, το οποίο εφοδιάζει μέσω της βιωματικής-φυσικής μεθόδου εκμάθησης τους μαθητές του με εκείνες τις καθοριστικές ανθρωποκεντρικές και τεχνολογικές δεξιότητες, οι οποίες είναι πλέον απαραίτητες για την εξέλιξή τους στο δρόμο προς την αυτοπραγμάτωση, την αυτονομία και την επιτυχία σε ένα αβέβαιο και πολυδιάστατο μέλλον.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το όραμα του σχολείου εδώ https://www.thebigbangschool.com/

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα