Η Εναλλακτική Ατζέντα αποτελεί μέρος της Alternative Media και δραστηριοποιείται από το 2013 στον τομέα της προώθησης σεμιναρίων, εργαστηρίων, εκδηλώσεων, φεστιβάλ και εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Η πλατφόρμα μας έχει προβάλλει μέχρι σήμερα πάνω από 5.000 εκδηλώσεις και συνεργάζεται μόνιμα με πάνω από 65 διοργανωτές. Η Εναλλακτική Ατζέντα είναι ένας χώρος διάδοσης ιδεών και γι αυτό προσφέρει διαφημιστικές προβολές που ξεκινούν από πολύ οικονομικές τιμές.

Οι υπηρεσίες μας

Πλατφόρμα προώθησης σεμιναρίων και εκδηλώσεων

Κάθε εισηγητής ή διοργανωτής του χώρου του Coaching, της Ψυχολογίας, των Εναλλακτικών Θεραπειών και γενικότερα του χώρου της Αυτοβελτίωσης  μπορεί να προβάλλει και να προωθήσει το σεμινάριό του σε χιλιάδες ενδιαφερόμενους. Η Εναλλακτική Ατζέντα προσφέρει πληθώρα τρόπων προβολής.

Πώληση και διάθεση εισιτηρίων

Η Εναλλακτική Ατζέντα μπορεί να αναλάβει την απευθείας πώληση εισιτηρίων, διατηρώντας πλήρη στατιστικά για τον εισηγητή, να προσφέρει εκπτωτικά κουπόνια ή/και προσφορές ανάλογα με την στρατηγική της προβολής που θα επιλέξει ο εισηγητής.

Directory

H Εναλλακτική Ατζέντα προσφέρει τη δυνατότητα εγγραφής σε έναν από τους πιο σύγχρονους οδηγούς του χώρου. Η εγγραφή στον οδηγό επιτρέπει τη στατιστική επίβλεψη των καταχωρήσεων. Ο οδηγός προσφέρει αρκετούς τύπους καταχωρήσεων ξεκινώντας από την απλή και δωρεάν καταχώρηση και καταλήγοντας στην εταιρική καταχώρηση.

Συνδιοργάνωση Σεμιναρίων

Η Εναλλακτική Ατζέντα, σε κάποιες περιπτώσεις, μπορεί να αναλάβει την συνδιοργάνωση μεγάλων events υπό συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις.

Χορηγίες

Η Εναλλακτική Ατζέντα στηρίζει σταθερά δράσεις με Πανελλαδική εμβέλεια που έχουν κοινωνικό, φιλανθρωπικό ή άλλο σκοπό που εμπίπτει στη θεματολογία της πλατφόρμας.