Access Bars Consciousness: Συνέντευξη με την θεραπεύτρια Marin Markuze για το σύστημα που διαδίδεται ταχύτατα σε όλο τον κόσμο

Access Bars Consciousness: Συνέντευξη με την θεραπεύτρια Marin Markuze για το σύστημα που διαδίδεται ταχύτατα σε όλο τον κόσμο

Εσείς γνωρίζετε το Access Bars Consciousness; Είναι ένα σύστημα που διαδίδεται ταχύτατα σε όλο τον κόσμο και σε λίγες εβδομάδες θα έχουμε την ευκαιρία να το μάθουμε και στην Ελλάδα.  Από την απογοήτευση και την κατάθλιψη που αντιμετωπίζουμε μέσα στην πραγματικότητα που ζούμε, στη χαλαρή επιλογή δυνατοτήτων δημιουργίας μιας διαφορετικής πραγματικότητας. Διαβάστε τη συνέντευξη της Marin Markuze, θεραπεύτριας της ενεργειακής μεθόδου Access Consciousness (μέθοδος Πρόσβασης Συνείδησης) λίγο πριν από την πραγματοποίηση των σεμιναρίων Access Consciousness στην Αθήνα. (Διαβάστε περισσότερα εδώ )

Κα Markuze, τι είναι η τεχνική Access Consciousness Bars;

Η τεχνική Access Bars είναι το πρώτο πράγμα που συναντά κανείς όταν ασχολείται με τη μέθοδο Access Consciousness.

Η πρόσβαση στη Συνείδηση, γενικά, είναι ένα σύνολο εργαλείων, τεχνικών, πληροφοριών και οπτικής απέναντι στον κόσμο, τα οποία θα σας επιτρέψουν να κάνετε οποιαδήποτε αλλαγή.

Η αλλαγή μπορεί να αφορά το σώμα σας, τη συναισθηματική σας υγεία, την ψυχική σας υγεία, τις σχέσεις σας, τη σεξουαλική σας ζωή, την οικονομική σας κατάσταση, τη σχέση σας με όλα αυτά.

Τα Access Bars είναι 32 σημεία στο κεφάλι που σχετίζονται με διαφορετικούς τομείς της ζωής μας, όπως: το σώμα, τον έλεγχο, τα χρήματα, τη δημιουργικότητα, τη σεξουαλικότητα, τη θεραπεία, την ενσυναίσθηση, την επικοινωνία και πολλά άλλα.

Κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας Access Bars, ένας εκπαιδευμένος επαγγελματίας αγγίζει ελαφρά 32 σημεία στο κεφάλι διαχέοντας έτσι το ηλεκτρομαγνητικό φορτίο που είναι μπλοκαρισμένο στο μυαλό μας από σκέψεις και συναισθήματα που μας κρατούν στάσιμους με αποτέλεσμα να επαναλαμβάνουμε τα ίδια μοτίβα στη ζωή μας ξανά και ξανά. Είναι σαν να πατάμε το κουμπί επιλογής διαγραφής στον υπολογιστή.

Όταν η μέθοδος Access Consciousness ξεκίνησε για πρώτη φορά το 1990, τα «The Bars» ήταν η μοναδική τεχνική που εφαρμοζόταν. Μέχρι σήμερα παραμένει το θεμέλιο της Access Consciousness. Ακόμα κι αν εξασκείτε μόνο αυτή την τεχνική, είναι υπέρ αρκετό για να δημιουργηθεί μια καινούρια αίσθηση χώρου στη ζωή σας και να αρχίσετε να δημιουργείτε μια διαφορετική πραγματικότητα.

Για μένα πραγματικά ήταν κάτι σαν μαγεία. Ταξίδευα σε όλο τον κόσμο για χρόνια προσπαθώντας να βρω οποιαδήποτε διαθέσιμη μέθοδο. Ψάχνοντας για μια μέθοδο αυτοθεραπείας, για έναν διαφορετικό τρόπο ύπαρξης στον κόσμο, γνώριζα ότι κάτι τέτοιο ήταν δυνατό αλλά δεν έβρισκα τίποτα που θα επέφερε μια πραγματική αλλαγή που θα διαρκούσε.

Ένιωθα να φτάνω ψηλά με τον Σαμανισμό, τη Γιόγκα και κάθε είδους μέθοδο της Νέας Εποχής, έπειτα όμως έπεφτα ξανά. Κάθε φορά η πτώση γινόταν ολοένα και πιο οδυνηρή. Ακολουθούσε η απογοήτευση, ο θυμός, ακόμη και η κατάθλιψη.

Όλα αυτά μέχρι που βρέθηκα σε ένα εισαγωγικό σεμινάριο «Access Bars». Η γυναίκα που το εφάρμοζε είχε τόση ηρεμία και θετική ενέργεια, που αμέσως με έλκυσε τόσο η ίδια όσο και αυτά που είχε να μου προσφέρει.

Μας χώρισε σε ζευγάρια και μας προέτρεψε να αγγίξουμε ο ένας το κεφάλι του άλλου σε κάποια περίεργα σημεία που ονομάζονται: θλίψη, χαρά, σώμα, σεξουαλικότητα, θεραπεία, ευγένεια, ευγνωμοσύνη, γαλήνη και ηρεμία. Ήμουν η πρώτη που έκανα αυτή τη δοκιμή των 20 λεπτών και κυριολεκτικά διαλύθηκα. Δεν είχα ιδέα πού βρισκόμουν, αλλά όταν άνοιξα ξανά τα μάτια μου η αίσθηση της ηρεμίας που ακολούθησε ήταν αρκετή για να καταλάβω ότι ήθελα να το επαναλάβω.

Περίπου έναν μήνα αργότερα, είδα μια δική της διαφήμιση σχετικά με ένα σεμινάριο της τεχνικής Access Bars. Την πήρα λοιπόν τηλέφωνο και της είπα: «Ακούστε, αυτή τη στιγμή δεν έχω χρήματα, αλλά βρίσκομαι και πάλι σε αυτή την άθλια κατάσταση, νιώθω ότι μια πολύ βαθιά κατάθλιψη πλησιάζει και ότι θα ήθελα πραγματικά να κάνω μια επαναφορά».

Μου απάντησε ότι μπορούσα να συμμετάσχω στο σεμινάριο ούτως ή άλλως κι ότι θα μπορέσω σύντομα να την πληρώσω.

Και τότε συνέβη το θαύμα! Λένε ότι στην τεχνική Access Bars το ξεμπλοκάρισμα των ενεργειακών σημείων στη χειρότερη περίπτωση θα σας κάνει να νιώθετε ότι κάνατε ένα καλό μασάζ, και στην καλύτερη θα αλλάξει ολόκληρη τη ζωή σας. Η δική μου ζωή κυριολεκτικά άρχισε να αλλάζει από εκείνη την ημέρα. Μέσα σε 1 μήνα της έστειλα τα χρήματα για το σεμινάριο και στους επόμενους 2 μήνες έβγαλα περισσότερα χρήματα από τον μικρό ξενώνα και την επιχείρησή μασάζ που διαθέτω απ’ όσα έβγαζα όλο τον χρόνο. Από εκείνη την ημέρα άρχισε να υπάρχει στη ζωή μου τόση ηρεμία και χαρά που ποτέ δεν έπεσα ξανά ψυχολογικά.

Μου είχε γίνει σχεδόν έμμονη ιδέα να ακουμπώ το κεφάλι των άλλων

Πως λειτούργησε για εσάς η εκπαίδευση;

Παρακολούθησα το πρώτο μου σεμινάριο Access Bars περίπου πριν από κάποια χρόνια. Μου είχε γίνει σχεδόν έμμονη ιδέα να ακουμπώ το κεφάλι των ανθρώπων γύρω μου, γιατί στην περιοχή που ζούσα εκείνη την εποχή δεν υπήρχε κανείς για να εφαρμόσει σε εμένα την τεχνική. Έμαθα ότι κάθε φορά που δίνω μια συνεδρία Access Bars σε κάποιον άλλο, λαμβάνω κι εγώ μία αντίστοιχα, κι αυτό αποτελεί ένα από τα πιο ενδιαφέροντα πράγματα που ανακάλυψα στη συγκεκριμένη τεχνική.

Έτσι λοιπόν, έδινα συνεδρίες σε περίπου 40 άτομα μέσα στις πρώτες 2 εβδομάδες! Ύστερα από περίπου 500 συνεδρίες και βλέποντας τα οφέλη σε εμένα και στους άλλους ανθρώπους, αποφάσισα να γίνω κι εγώ θεραπεύτρια Access Bars.

Τα αποτελέσματα είναι διαφορετικά για κάθε άνθρωπο

Τι αλλαγές έχετε παρατηρήσει στους πελάτες σας όλα αυτά τα χρόνια;

Δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω! Βασικά τα αποτελέσματα είναι πολύ διαφορετικά για κάθε άτομο, ανάλογα με τις επιλογές και τη θέλησή του να αλλάξει ό,τι χρειάζεται αλλαγή.

Αναφέρω μόνο μερικά οφέλη: σωματικοί πόνοι και ασθένειες εξαφανίζονται συχνά ακόμα και μετά από μία μόνο συνεδρία, όπως ημικρανίες, αϋπνία και κάθε είδους πόνος στο σώμα. Βελτιώνει την ψυχική υγεία, αφού είχα πελάτες που μείωσαν ή σταμάτησαν να λαμβάνουν φάρμακα για το άγχος, την κατάθλιψη, την Ιδεοψυχαναγκαστική Διαταραχή κτλ. Υπάρχουν άνθρωποι που ξαφνικά βρήκαν καινούρια εργασία, βελτίωσαν την οικονομική τους κατάσταση, έφυγαν από μια δουλειά που μισούσαν και τελικά τους δόθηκαν νέες ευκαιρίες και περισσότερα χρήματα. Άλλοι διέκοψαν σχέσεις που δεν λειτουργούσαν άλλο και γνώρισαν καινούριους και πιο κατάλληλους συντρόφους. Η τεχνική βοήθησε παιδιά με Σύνδρομο Ελλειμματικής Προσοχής και Σύνδρομο Ελλειμματικής Προσοχής και Υπερκινητικότητας. Και υπάρχουν πολλά άλλα οφέλη που προέκυψαν με εκπληκτική ευκολία!

Παρεμπιπτόντως, τα παιδιά λατρεύουν την τεχνική Access Bars και φαίνεται να την εφαρμόζουν με μεγάλη φυσικότητα! Το να έχω παιδιά στα σεμινάριά μου αποτελεί μεγάλη ευλογία και χαρά, και επιτρέπεται να συμμετέχουν δωρεάν. Έτσι, υπάρχουν απίστευτα πλεονεκτήματα σε αυτά και τους γονείς τους, αλλά και στον κόσμο γενικότερα.

Κα Markuze, όλα αυτά που λέτε ακούγονται πολύ ενδιαφέροντα. Ίσως θα λέγαμε ότι ακούγονται υπερβολικά καλά. Μήπως όμως πρόκειται για θεραπεία πλασέμπο;

Κατά την άποψή μου όχι. Παρ’ όλο που μπορεί όλο αυτό να φαίνεται σαν μαγικό ραβδί, πρέπει να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τις τεχνικές και να είστε διατεθειμένοι να αλλάξετε ό,τι δεν λειτουργεί για σας προκειμένου να δείτε καλύτερα αποτελέσματα.

Ωστόσο, το εκπληκτικό είναι ότι βλέπω αλλαγές ακόμα και στους πιο σκεπτικιστικές, οι οποίοι δεν πιστεύουν καν ότι τέτοιες αλλαγές είναι πιθανές.

Σύμφωνα με την επιστήμη, υπάρχουν νευρολογικές επιδράσεις από τον βαθύ διαλογισμό

Υπάρχουν επιστημονικές αποδείξεις όσον αφορά τα οφέλη της τεχνικής Access Bars;

Διάφορες έρευνες συνεχίζονται αυτή τη στιγμή που μιλάμε.

Το 2015 πραγματοποιήθηκε έρευνα από τον κορυφαίο νευροεπιστήμονα δρα Jeffrey Fannin, ο οποίος ασχολείται πάνω από 15 χρόνια με τον τομέα της νευροεπιστήμης και είναι ο δημιουργός του Κέντρου Γνωστικής Ενίσχυσης.

Σε 60 συμμετέχοντες έγιναν εξετάσεις σχετικά με τις νευρολογικές επιπτώσεις της τεχνικής Access Bars. Μετρώντας τα εγκεφαλικά κύματα πριν και μετά από μια συνεδρία Access Bars, η έρευνα αποκάλυψε τις επιπτώσεις στη συνοχή του εγκεφάλου, όπου το 85% των συμμετεχόντων ανέφερε αύξηση.

Επιπλέον, ο δρ. Fannin ανακάλυψε ότι η τεχνική έχει θετικό νευρολογικό αποτέλεσμα σε όσους την υφίστανται και μάλιστα παρόμοιο με εκείνο που βιώνουν οι προχωρημένοι διαλογιστές και προσφέρει τα συγκεκριμένα οφέλη άμεσα.

Μια άλλη επιστημονική έρευνα της δρος Terrie Hope (διδακτορικό δίπλωμα PhD, δίπλωμα DNM, CFMW) που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Journal of Energy Psychology: Theory, Research, and Treatment τον Νοέμβριο του 2017 αποκάλυψε τα οφέλη μιας συνεδρίας διάρκειας 90 λεπτών.

Έδειξε λοιπόν σημαντική μείωση στη βαρύτητα της κατάθλιψης και του άγχους. Από τα αποτελέσματα 4 επιστημονικά έγκυρων τυποποιημένων ερωτηματολογίων και μέσω της μέτρησης των εγκεφαλικών κυμάτων με τη χρήση χαρτογράφησης εγκεφάλου (QEEG), η δρ Hope ανακάλυψε στη μελέτη της ότι η τεχνική Access Bars μείωσε τη σοβαρότητα των συμπτωμάτων άγχους σε ποσοστό 84,7% (μέσος όρος). Οι συμμετέχοντες παρουσίασαν μείωση της βαρύτητας των συμπτωμάτων κατάθλιψης κατά 82,7% (μέσος όρος).

Τα αποτελέσματα των μετρήσεων των εγκεφαλικών κυμάτων πριν και μετά από τη χρήση της Access Bars έδειξαν αύξηση της συνοχής του εγκεφάλου σε όλους τους συμμετέχοντες, υποδεικνύοντας έτσι μια μεταβολή προς τη φυσιολογική κατάσταση ύστερα από τη συνεδρία. Η συνοχή των εγκεφαλικών κυμάτων συνδέεται με την επικοινωνία μεταξύ των περιοχών του εγκεφάλου και οι ερευνητές έχουν διαπιστώσει ότι η βέλτιστη συνοχή του εγκεφάλου συσχετίζεται με πολλά πράγματα όπως τη νοημοσύνη, την ικανότητα μάθησης, την εγρήγορση, τον χρόνο αντίδρασης και τη δημιουργικότητα.

Οι σημαντικές μειώσεις στη σοβαρότητα των συμπτωμάτων κατάθλιψης και άγχους που παρουσιάζονται σε αυτή την έρευνα δείχνουν ότι η τεχνική Access Bars είναι αποτελεσματική θεραπεία για το άγχος και την κατάθλιψη. Η δρ Hope σχεδιάζει μια πιο εκτεταμένη έρευνα στο εγγύς μέλλον.

Οι Έλληνες διαθέτουν μια πρωτοφανή ικανότητα να χαίρονται τη ζωή

Έχετε επισκεφθεί την Ελλάδα πολλές φορές. Τι σας αρέσει περισσότερο και τι λιγότερο στη χώρα μας;

Ναι, επιστρέφω συνεχώς μετά την πρώτη μου επίσκεψη το 2012! Η Ελλάδα είναι πανέμορφη οπουδήποτε κι αν πάει κανείς, η φύση και οι παραλίες είναι εκπληκτικές. Έχω και πολλούς Έλληνες φίλους, λατρεύω τη ζεστασιά και την ανοιχτή καρδιά σας, το χαμόγελο και τη γενναιοδωρία σας! Νομίζω ότι ο λαός σας έχει αυτή την πρωτοφανή ικανότητα να απολαμβάνει τη ζωή ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει στη ζωή του, τη δουλειά ή τις διαπροσωπικές του σχέσεις.

Τον τελευταίο καιρό ακούω όλο και περισσότερους φίλους μου να μιλούν για οικονομικά προβλήματα και για το αυξανόμενο στρες που προκαλούν οι οικονομική και πολιτική κατάσταση.

Βλέπω πόσες αλλαγές επιφέρει και δημιουργεί η Access Consciousness σε πάρα πολλούς ανθρώπους σε πολλές χώρες στον κόσμο, βασικά σε 173 χώρες. Μήπως έφτασε η κατάλληλη στιγμή να διαπιστώσουμε ποιά θα είναι η συμβολή της για την Ελλάδα;

Ο μυστικός μου εθισμός

Ποιά είναι η «εσωτερική σιωπή» για την οποία μιλάτε στο βιογραφικό σας; Πώς είναι να παραμένει κανείς σιωπηλός;

Οι πρώτες συνειδητές αναμνήσεις που έχω γι’ αυτή τη γλυκιά αίσθηση ξεκινούν από τότε που ήμουν 7 χρονών.

Σε αυτές τις σπάνιες, εξαιρετικές στιγμές, έπαυα να αντιλαμβάνομαι τον εαυτό μου ως μέρος αυτής της πραγματικότητας και παρατηρούσα τον κόσμο και τους ανθρώπους γύρω μου από μια εξωτερική οπτική αντίληψη.

Ξαφνικά όλα φαίνονταν σαν να μην είναι αληθινά, σαν τα πράγματα να μην είναι όπως τα βλέπουμε και ο κόσμος δεν είναι όπως θα έπρεπε να είναι.

Για κάποιο λόγο, αντί να τρομάξω από αυτές τις περίεργες σκέψεις, ανακάλυψα μια παράξενη και απίστευτη αίσθηση βαθιάς εσωτερικής γαλήνης, ένα είδος σιωπής που έμοιαζε ιδιαίτερα εθιστική εκείνες τις στιγμές.

Σήμερα, έχω πλέον συνειδητοποιήσει ότι, ανεξάρτητα από το πόσο φυσιολογική ή σούπερ περιπετειώδη προσπαθούσα να κάνω τη ζωή μου, πάντα αναζητούσα κρυφά εκείνη την αίσθηση της εσωτερικής σιωπής, εκείνης της γαλήνης που εκτεινόταν πέρα από αυτή την πραγματικότητα.

Πώς μπορεί κανείς να αποκτήσει εσωτερική σιωπή;

Υπάρχουν πολλοί τρόποι, αλλά εγώ μπορώ να μιλήσω μόνο για τη δική μου εμπειρία και για ό,τι άλλο ανακάλυψα δουλεύοντας με τους πελάτες, τους μαθητές μου και τον εαυτό μου.

Κατά την άποψή μου, υπάρχουν σκέψεις που όλοι μας κάνουμε με το μυαλό μας και που κυριολεκτικά μας τρελαίνουν και μετατρέπουν την πραγματικότητά μας σε κάτι συμπαγές και αμετάβλητο, γεμάτο από θλίψεις του παρελθόντος και απογοητεύσεις, καθώς και ανησυχίες και φόβους για το μέλλον.

Για παράδειγμα, αν ξεκινήσουμε να απομακρύνουμε όλες αυτές τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τις έγνοιες που έχουμε αγγίζοντας τα ενεργειακά μας σημεία, έχουμε κάνει μια καλή αρχή. Έτσι, δημιουργείται χώρος στην ύπαρξή μας για καινούριες δυνατότητες και για τις αληθινές επιλογές που πρέπει να κάνουμε. Όλα τα παραπάνω γίνονται από ένα σημείο επίγνωσης, το οποίο δεν υπάρχει όταν έχουμε όλες αυτές τις στερεότυπες απόψεις που κυβερνούν τη ζωή μας.

Έχοντας εξερευνήσει τόσες πρακτικές και μεθόδους, συμπεριλαμβανομένων όλων των ειδών διαλογισμού που εξακολουθώ βέβαια να αγαπώ και να απολαμβάνω, τα πρακτικά και ρεαλιστικά εργαλεία της Access Consciousness ήταν εκείνα που μου δημιούργησαν τον χώρο όπου αφήνω την εσωτερική σιωπή να με συνδέσει με την επίγνωση της άπειρης ύπαρξης που πραγματικά είμαι, που όλοι είμαστε τελικά.

Η γαλήνη είναι η απείρως δημιουργική πηγή ολόκληρης της ύπαρξης και της μεγαλύτερης δύναμης του κάθε ανθρώπου.

Σύμφωνα με την Access Consciousness, ένας ορισμός της συνειδητότητας είναι ότι όλα υπάρχουν και τίποτα δεν κατακρίνεται. Και αν δεν χρειαστεί ποτέ να κατακρίνετε τίποτα ή κάποιον, συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού σας, και καταφέρετε να αναιρέσετε όλες τις φορές που κατακρίνατε στο παρελθόν, η ζωή σας θα γίνει ένα θαύμα με απεριόριστες δυνατότητες και ευγνωμοσύνη για όλα όσα υπάρχουν. Αυτό δεν είναι κάτι που θα σας επιφέρει εσωτερική σιωπή και γαλήνη;

Επιλέξτε οτιδήποτε είναι άνετο για σας

Θα θέλατε να μοιραστείτε με τους αναγνώστες μας ορισμένα εργαλεία της μεθόδου Access Consciousness που σας έκαναν να δείτε αλλαγές;

Ευχαρίστως! Υπάρχουν τόσα πολλά!

Ένα από τα πρώτα εργαλεία που μαθαίνετε είναι να κάνετε ερωτήσεις. Λένε ότι μια ερώτηση πάντα ενδυναμώνει και μια απάντηση αποδυναμώνει. Μια ερώτηση ανοίγει δυνατότητες. Μια απάντηση σας κρατά δέσμιους σε αυτή την απάντηση.

Μια ερώτηση μπορεί να είναι πολύ απλή: «Τι άλλο είναι δυνατό να γίνει;», «Τι χρειάζεται για να αλλάξω κάτι;» ή «Πώς μπορεί κάτι να βελτιωθεί;». Και αντί να ψάχνουμε για απαντήσεις, αφήνουμε το Σύμπαν να μας δώσει την επίγνωση του πώς μπορεί να γίνει.

Μας έχουν μάθει να βρίσκουμε τη σωστή απάντηση και να καταλήγουμε σε ένα συμπέρασμα, και στη συνέχεια προσπαθούμε με το ζόρι να το ενσωματώσουμε στην πραγματικότητα και να το κάνουμε να συμβεί, πράγμα το οποίο πάντα εμποδίζει αυτό που είναι πραγματικά δυνατό να συμβεί.

Αν αποφασίζαμε απλώς να αρχίσουμε να θέτουμε ερωτήσεις σε κάθε τομέα, τότε θα άλλαζαν μεγάλες πτυχές της ζωής μας και μάλιστα χωρίς μεγάλη προσπάθεια.

Τι θα γινόταν αν, αντί να προσπαθούμε να υπολογίσουμε τα πάντα με τον νου μας όταν πρέπει να κάνουμε κάποιες επιλογές, απλώς ρωτήσουμε το εξής: «Αν επιλέξω αυτό, τι θα γινόταν;». Και στη συνέχεια να επιλέξουμε μόνο εκείνο που θεωρούμε άνετο και χαλαρό.

Ό,τι είναι αληθινό για εμάς, θα μας κάνει πάντα να νιώθουμε άνετα, ενώ ό,τι είναι ψεύτικο για εμάς θα μας κάνει πάντα να το νιώθουμε σαν βάρος. Είναι σαν να έχουμε στο σώμα μας όλοι μια εσωτερική πυξίδα. Τι θα συμβεί αν αρχίσουμε να τη χρησιμοποιούμε για κάθε απόφαση που θέλουμε να πάρουμε και επιλέξουμε μόνο αυτό που θα μας κάνει να νιώσουμε άνετοι; Θα μπορούσε αυτό να μας ανοίξει χώρο για γαλήνη στη ζωή μας;

Σας προσκαλώ να το δοκιμάσετε. Προσπαθήστε να αναρωτηθείτε: «Ένα σεμινάριο Access Consciousness θα αποτελέσει δώρο στη ζωή μου και την πραγματικότητά μου;». Στη συνέχεια περιμένετε να νιώσετε την αίσθηση της επίγνωσης στο σώμα σας. Αν νιώσετε άνετοι και χαλαροί, είστε ευπρόσδεκτοι να συμμετάσχετε στο σεμινάριο μαζί μας, αν νιώσετε κάπως σφιγμένοι, τότε ίσως δεν είναι η σωστή επιλογή ή η κατάλληλη στιγμή για εσάς.

Πάντα να επιλέγετε εκείνο που σας κάνει να νιώθετε εσείς πιο άνετοι και ποτέ δεν θα ξαναμετανιώσετε για τίποτα στη ζωή σας!


Access Consciousness® Body ProcessesΗ εκπαίδευση στο Access Consciousness Bars θα πραγματοποιηθεί στις 2 Ιουνίου στην Αθήνα. Για να μάθετε περισσότερα ή/και να κλείστε τη θέση σας, πατήστε εδώ.

Στις 25 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση της μεθόδου με ελεύθερη είσοδο. Μάθετε περισσότερα

Προσοχή, λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετοχών στο εκπαιδευτικό σεμινάριο, χρειάζεται η κατάθεση προκαταβολής προκειμένου να εξασφαλίσετε τη θέση σας.

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα