Πως το Access Consciousness® άλλαξε την ζωή μου (βιωματική εμπειρία)

Πως το Access Consciousness® άλλαξε την ζωή μου (βιωματική εμπειρία)

Από τους Marin Markuze και Prem Arpan

“Περίπου μια ώρα μετά το τέλος της πρώτης τάξης που παρακολούθησα, είχα αυτή την πλήρη επίγνωση ότι ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ. Δεν είχα ιδέα πώς ή πότε. Απλά ήξερα ότι όλα θα ήταν πολύ διαφορετικά ξεκινώντας από εκείνη τη στιγμή.

Η πρώτη αλλαγή που εμφανίστηκε ήταν, προς έκπληξη μου, με τα χρήματα.

Γιατί μου έκανε εντύπωση; Επειδή αυτή η περίοδος της ζωής μου ήταν ως επί το πλείστον για αυτό που αποκαλούν “πνευματικότητα” και περίμενα να “πετάω ψηλά” και να γίνω περισσότερο διαισθητική ίσως, πιο ήρεμη στο μυαλό μου… Μόνο χρήματα δεν περίμενα.

Όμως έβγαλα περισσότερα χρήματα σε ενάμιση μήνα, μετά από αυτήν την τάξη, από ό, τι είχα βγάλει όλο το χρόνο! Δεν έκανα κάτι ιδιαίτερο. Απλώς οι πελάτες για τον μικρό ξενώνα που τρέχαμε, άρχισαν να πολλαπλασιάζονται κάπως μαγικά. Μόνο ένα βράδυ δεν είχα κράτηση σε ενάμιση μήνα!

Τα χρήματα που έβγαλα μου επέτρεψαν να ταξιδέψω πάλι. Για να μάθω περισσότερα, να ζήσω περισσότερα, να γνωρίσω νέους ανθρώπους, να αρχίσω πιο συναρπαστικές συνεργασίες σε διαφορετικές γωνιές του κόσμου, να εξερευνήσω περισσότερο την αληθινή συνεισφορά που είμαι σε άλλους, να αρχίσω να δουλεύω περισσότερο με τους ανθρώπους, να κάνω συνεδρίες και αργότερα να διδάσκω, για να ανακαλύψω ότι έχω μια πολύ διαφορετική επιχείρηση τώρα! Και εντελώς διαφορετική ζωή! Άφησα τη μικρή επιχείρηση του ξενώνα μου στο φίλο μου και συνέχισα να ταξιδεύω και να δημιουργώ περισσότερα παντού όπου πήγα.

Οι ιδρυτές του Access Consciousness®, ο Gary M. Douglas και ο Δρ Dain Heer, λένε ότι με το Access Bars® θα αισθανθείτε, στην χειρότερη, σαν να έχετε κάνει ένα καλό μασάζ, στην καλύτερη περίπτωση ολόκληρη η ζωή σας θα αλλάξει! Φαίνεται ότι επέλεξα το καλύτερο!

Όσο περισσότερο ασκούσα, κάνοντας συνεδρίες και εισάγοντας τάξεις αυτής της περίεργης, απίστευτα απλής και πρακτικής τεχνικής, τόσο πιο ήρεμη στο μυαλό μου γινόμουν, και πιο διαισθητική, πιο συνειδητή.

Θεωρώντας τη ζωή μου πριν από την Access Consciousness® , βλέπω πως δεν έχει τίποτα κοινό με τη ζωή μου σήμερα. ΟΛΑ ΑΛΛΑΞΑΝ! Το σώμα, η σεξουαλικότητα, οι σχέσεις, οι επιχειρήσεις, τα χρήματα, η ευαισθητοποίηση και το επίπεδο χαράς. Είμαι περισσότερο ΕΓΩ από ότι θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ δυνατό, και να γνωρίζω. Είμαι πολύ περισσότερο από την εικόνα του «τέλειου» που προσπαθούσα να γίνω στο παρελθόν, ενώ συνεχώς κατέκρινα κάθε πτυχή μου και την ζωή μου.

«Το θαύμα είναι η ενέργεια που αλλάζει τα πάντα», άκουσα τον Gary Douglas να λέει σε μία από τις τάξεις του μία φορά. Και η Access μου δίνει τα πρακτικά εργαλεία για να είμαι αυτό το Θαύμα. Τόσο, μα τόσο ευγνώμων! ”

~ Marin Markuze
Access Consciousness® Bars, Facelift & Body Processes Facilitator


“Προερχόμενος από ένα πολύ φιλελεύθερο υπόβαθρο, μεγάλωσα έχοντας καλή σχέση με τον ενεργειακό κόσμο. Ο πατέρας μου συνήθιζε να κάνει με μαγικό τρόπο νομίσματα και μπαλόνια να εμφανίζονται από το πουθενά. Η μητέρα μου με έμαθε να είμαι εκεί για τους άλλους. Είχα πλήρη ελευθερία να φαντάζομαι και να ονειρεύομαι.

Συμμετείχα σοβαρά στη μάθηση τρόπων για να βοηθήσω τους άλλους και να φέρω τη μαγεία στις ζωές τους, γιατί αυτό έκανε και εμένα και τους γύρω μου πιο ευτυχισμένους. Έτσι έγινα ολιστικός θεραπευτής. Και ήμουν αποτελεσματικός. Αλλά οι άνθρωποι ήταν απόλυτα εξαρτημένοι από τη βοήθειά μου, κάτι που δεν ήθελα για τους άλλους, αφού πάντα πίστευα ότι όλοι έχουμε τη δύναμη να αλλάξουμε τον εαυτό μας από μόνοι μας. Αναζητώντας τρόπους για να το επιτύχω αυτό έμεινα σε ένα παραδοσιακό άσραμ για τρία χρόνια. Πέρασα άλλο χρόνο σε ορθόδοξο μοναστήρι. Πέρασα αμέτρητες ώρες προσπαθώντας να καταλάβω την αλληλεξάρτηση και την ενότητα όλων. Η κβαντική φυσική βοήθησε. Μέσα από τις έννοιές της άρχισα να κατανοώ τις άπειρες δυνατότητες της Συνειδητότητας ως μοναδική ΠΗΓΗ. Το μόνο που χρειάζονταν τώρα ήταν το κλειδί για να ξεκλειδώσω την πόρτα. Το μαγικό “άνοιξε σουσάμι”, για να αποκτήσω πρόσβαση.

Κατάλαβες που το πάω, έτσι;

Και βέβαια κατάλαβες!

Βρήκα την Access Consciousness® (Πρόσβαση στην Συνειδητότητα). Ή με βρήκε εκείνη. Όμως. Χρειάστηκαν τρία χρόνια να το εξετάσω. Απόρριψη, άρνηση, μελέτη και διαλογή. Μου φάνηκε πως παρά ήταν καλό και απλό για να είναι αληθινό.

Να μην ζητάς απαντήσεις; Απλά ερωτήσεις; Και τι γίνεται με όλα αυτά τα χρόνια σπουδών και εμένα τον σούπερ θεραπευτή;

Αλλά η αλήθεια επικρατεί στο τέλος. Τελικά πήρα τη στροφή. Κυριολεκτικά από την μια μέρα στην άλλη!

Η ζωή μου άλλαξε, σε κάθε επίπεδο. Έγινα αποτελεσματικός, εστιασμένος, δεκτικός. Η σχέση μου απλά άνθισε. Χρησιμοποιώντας εργαλεία πρόσβασης όπως η ενεργειακή διαδικασία “MTVSS”, η “Τρελή Φράση”, η “Ακυρωτική Δήλωση” και οι ερωτήσεις, άλλαξε κυριολεκτικά τη φυσική μου κατάσταση. Έχασα βάρος, έγινα πολύ πιο ενεργός, απαλλάχτηκα από τον χρόνιο πόνο του ισχίου, έριξα κάποιες περιοριστικές συνήθειες και άρχισα να φροντίζω για την ευημερία μου περισσότερο από ποτέ. Επιπλέον, ένας σωρός νέες επιλογές και δυνατότητες έχουν εμφανιστεί μαγικά. Ακριβώς όπως αυτά τα μπαλόνια χρόνια πριν.

Και μπορώ να είμαι εκεί για τόσους περισσότερους ανθρώπους αφού η σωματική μου παρουσία δεν απαιτείται καν!

Το βράδυ πέφτω για ύπνο συνδεδεμένος.

Έτσι, “Τι άλλο είναι δυνατό; ”

~ Πρεμ Άρπαν
Access Consciousness® Bars, Facelift & Body Processes Practitioner


Επίσημη Ιστοσελίδα της Access Consciousness®: www.accessconsciousness.com

Επίσημη σελίδα Facebook της Access Consciousness® για την Ελλάδα – “Access Consciousness® Greece – Official group”:

https://www.facebook.com/groups/330417047487442/

Επόμενα Διεθνή δρώμενα της Αccess Consciousness® στην Ελλάδα: https://enallaktikiagenda.gr/event/accessplayground-festival-kriti/

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα