“Το άγχος της χαμηλής μπαταρίας” χτυπά το 90% των ανθρώπων

Το άγχος της χαμηλής μπαταρίας χτυπά το 90% των ανθρώπων

Εννέα στους δέκα ανθρώπους “πάσχουν” πλέον από το “άγχος της χαμηλής μπαταρίας” όπως το έχουν αποκαλέσει, σύμφωνα μάλιστα με πρόσφατη μελέτη που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της LG.

Ίσως το βιώνετε και εσείς… Αν ανήκετε στη γκάμα των ανθρώπων που το κινητό, είναι η προέκταση του χεριού σας, καταλαβαίνετε ακριβώς για τι μιλάμε.
Αυτό που ξαφνικά η μπαταρία φτάνει στο 16% και σας πιάνει σχεδόν πανικός; Αυτό!

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία ρώτησε 2.000 Αμερικανούς χρήστες smartphone και κατέληξε στο συμπέρασμα πως το 1/3 αυτών «εγκαταλείπει ό,τι κάνει» για να βρει πρίζα για το κινητό του. Έστω κι αν αυτό σημαίνει να γυρίσει στο σπίτι.

Στους νεότερους της υπόθεσης μάλιστα το ποσοστό αυτό ανέβηκε στο καταπληκτικό 42%.
Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη μελέτη, ένα 46% θα ζητήσει φορτιστή από κάποιον άγνωστο, παρά το γεγονός ότι κάτι τέτοιο τους φέρνει ντροπή.

Το άγχος της χαμηλής μπαταρίας συνδέεται για τους περισσότερους (60%) με τον φόβο ότι μπορούν να χάσουν την κλήση από κάποιο αγαπημένο τους πρόσωπο.

Ένα 33% δήλωσε πως το κλειστό από μπαταρία κινητό τους στοίχισε έναν γενναίο καυγά με το άλλο τους μισό, καθώς μοιάζει ύποπτο στις μέρες μας να μην απαντάς σε μηνύματα και κλήσεις…

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα