Alan & Barbara Pease: Εστιάστε στο τι θέλετε κι όχι στον τρόπο που θα το αποκτήσετε.

Alan & Barbara Pease

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Αν η ζωή σου είναι γεμάτη ερωτηματικά, σου χρειάζεται η «Απάντηση».

Όταν η ζωή του Allan και της Barbara καταστράφηκε, αυτοί στράφηκαν στην επιστήμη για να μάθουν πώς θα μετατρέψουν την αποτυχία τους σε επιτυχία.

Ανακάλυψαν νέες μελέτες για τον εγκέφαλο, που δείχνουν πώς μπορούμε να αναμορφώσουμε τον τρόπο σκέψης μας, ώστε να εστιάζουμε σωστά στα πράγματα, να αξιοποιούμε το μέγιστο του δυναμικού μας και να αρπάζουμε πάντα τη μεγάλη ευκαιρία που βρίσκεται πίσω από κάθε δυσκολία!

Στην Απάντηση, οι Pease μοιράζονται τις εμπειρίες τους με ειλικρίνεια και χιούμορ και μας δείχνουν πώς να αποκτήσουμε τη ζωή που θέλουμε.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
• Παρουσιάζει τις νέες επιστημονικές μελέτες για την απίστευτη ικανότητα του εγκεφάλου να μας οδηγεί στην επιτυχία
• Μας δίνει αυτοπεποίθηση και μας βοηθά να πάρουμε την πρωτοβουλία να αλλάξουμε και να αποφασίσουμε τι πραγματικά θέλουμε
• Μας προσφέρει τη γνώση και τα «κλειδιά», για να θέσουμε σωστούς στόχους, να αλλάξουμε δουλειά, σχέσεις και τρόπο ζωής, ώστε να χαράξουμε το δρόμο που αληθινά επιθυμούμε στη ζωή μας

Αν θέλεις να βελτιώσεις τη ζωή σου, αλλά χρειάζεσαι βοήθεια για να κάνεις το πρώτο βήμα, η Απάντηση θα σου δείξει πώς να ανακαλύψεις τι θέλεις στη ζωή και πώς να το πετύχεις.

Βιογραφικό συγγραφέων

Ο Allan και η Barbara Pease είναι παγκοσμίως οι πιο επιτυχημένοι συγγραφείς σε θέματα σχέσεων. Έχουν γράψει συνολικά 18 μπεστ σέλερ –μεταξύ των οποίων 10 που έφτασαν στην πρώτη θέση των πωλήσεων– και οργανώνουν σεμινάρια σε περισσότερες από τριάντα χώρες κάθε χρόνο. Τα βιβλία τους κυκλοφορούν σε περισσότερες από 100 χώρες, μεταφράζονται σε 55 γλώσσες και έχουν πουλήσει περισσότερα από 27 εκατομμύρια αντίτυπα.

 

Οι Pease εμφανίζονται τακτικά στα ΜΜΕ και στο έργο τους βασίστηκαν 9 τηλεοπτικές σειρές, 4 θεατρικές παραστάσεις και 1 κινηματογραφική ταινία που έκανε ρεκόρ εισιτηρίων.

Η εταιρεία τους, η Pease International Ltd, δραστηριοποιείται παγκοσμίως με βίντεο, εκπαιδευτικά τμήματα και σεμινάρια για επιχειρήσεις και τη Δημόσια Διοίκηση. Tη μηνιαία τους στήλη για τις Σχέσεις διαβάζουν περισσότεροι από 20 εκατομμύρια αναγνώστες σε 25 χώρες.

Άλλα βιβλία τους που κυκλοφορούν στην Ελλάδα από τις εκδόσεις Ιβίσκος είναι: Το Απόλυτο Βιβλίο για τη Γλώσσα του Σώματος, Γιατί οι Άντρες θέλουν Σεξ και οι Γυναίκες Αγάπη, Η Γλώσσα του Σώματος στον Έρωτα και τις Σχέσεις, Η Γλώσσα του Σώματος στην Εργασία και την Καριέρα και Χαρισματική Προσωπικότητα.

Απόσπασμα από το βιβλίο

Το σημείο εκκίνησης είναι να καταγράψετε οτιδήποτε σκεφτείτε ότι θέλετε να κάνετε ή να πετύχετε, ανεξαρτήτως από το πόσο επουσιώδες μπορεί να φαίνεται στους άλλους. Στη λίστα σας συμπληρώστε και τα όνειρα που κάνατε σαν παιδιά κι είναι ακόμη σημαντικά για σας.

Επίσης, καταγράψτε ό,τι ακούσετε κι αγγίξει την ευαίσθητη χορδή σας. Οποιαδήποτε ιδέα. Το να συμπληρώσετε κάτι στη λίστα σας δεν σας δεσμεύει. Είναι απλώς μια ιδέα, που σας κάνει αίσθηση τώρα ή σας ενδιέφερε κάποια στιγμή στο παρελθόν.

Όταν αρχίσετε να συμπληρώνετε τη λίστα σας, κρατήστε τη για τον εαυτό σας ή μοιραστείτε τη μόνο με κάποιον της εμπιστοσύνης σας. Μην συζητήσετε τη λίστα σας με κάποιον που ίσως θελήσει να σας χειραγωγήσει ή που μπορεί να σας πει ότι κάτι στη λίστα σας είναι ανοησία ή δεν γίνεται.

Αυτή η λίστα είναι αυστηρώς προσωπική. Μην την δείξετε σε ονειροκάπηλους και μην επιτρέψετε τον αυτοκαθορισμό σας, σύμφωνα με τη γνώμη των άλλων.

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν καταφέρνουν όσα θέλουν στη ζωή τους, γιατί εστιάζουν στον τρόπο που θα μπορούσαν να τα πετύχουν. Κοιτούν τα επιτεύγματα των άλλων και σκέφτονται ότι οι ίδιοι δεν ξέρουν τον τρόπο για να το κάνουν.

Κι έτσι παραμένουν άπραγοι. Αντί γι’ αυτό, θα έπρεπε να αποφασίσουν τι θέλουν να πετύχουν. Η πρώτη και πλέον σημαντική αρχή, για να πετύχετε οποιονδήποτε στόχο, είναι να αποφασίσετε τι θέλετε.

Μην σκέφτεστε πώς μπορείτε να τον πετύχετε. Το ενεργοποιητικό σύστημα δικτυωτού σχηματισμού (RAS) θα βρει τον τρόπο για σας…

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα