Η πανέμορφη Άνδρος μέσα από το φακό Ελλήνων Instagramers

Η πανέμορφη Άνδρος μέσα από το φακό Ελλήνων Instagramers

Φθινοπωρινή αυτή τη φορά είναι η έκθεση των φωτογράφων-instagramers, με θέμα την ‘Ανδρο, τα τοπία και τους ανθρώπους της.

Η έκθεση τους με τίτλο “#Μy_Andros” εγκαινιάζεται στις 18/11 στον Πολυχώρο Πολιτισμού Αθηναΐς (Καστοριάς 34-36 στον Βοτανικό) και παρουσιάζει ολοκληρωμένο το φωτογραφικό πρότζεκτ τους, το οποίο αξίζει να σημειωθεί ότι ξεκίνησε την περασμένη άνοιξη.

 

 

Πρόκειται για φωτογραφίες 116 φωτογράφων, επαγγελματιών αλλά και ερασιτεχνών, οι οποίοι φιλοξενήθηκαν και ξεναγήθηκαν στο νησί προκειμένου να καταγράψουν με δημιουργική ματιά όλες τις ομορφιές της ‘Ανδρου.

 

 

Το Project “#My_Andros” διοργάνωσε η ομάδα Greek Instagramers Events, σε συνεργασία με το Κυκλαδικό Τουριστικό Δίκτυο ‘Ανδρου CTN ANDROS (andros.travel) και την φωτογραφική λέσχη Ανδρου, υπό την αιγίδα του Δήμου της ‘Ανδρο.

 

 

Μέχρι στιγμής η έκθεση έχει τμηματικά παρουσιαστεί σε πολιτιστικούς χώρους της ‘Ανδρου και ένα μέρος της παρουσιάζεται αυτές τις μέρες και στην 34η διεθνή έκθεση τουρισμού Philoxenia 2018, στην Θεσσαλονίκη.

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα