Στους κινηματογράφους ξανά οι μικρού μήκους animation ταινίες…. με Όσκαρ! Βίντεo

Στους κινηματογράφους ξανά οι μικρού μήκους animation ταινίες.... με Όσκαρ!    Βίντεo

O Paperman είναι ένας αθεράπευτα ρομαντικός και μοναχικός νέος, ο οποίος συναντά στον σταθμό του τρένου, το κορίτσι των ονείρων . Πριν προλάβουν όμως ν’ ανταλλάξουν μια κουβέντα, το τρένο έρχεται και παίρνει το κορίτσι. Και έτσι, συνεχίζει τη μονότονη ζωή του η οποία δεν του προσφέρει καμία ευχαρίστηση και είναι αφόρητα πληκτική.

Όμως μια μέρα, βλέπει και πάλι το κορίτσι των ονείρων, στο απέναντι κτίριο από εκείνο που δουλεύει ο ίδιος. Ο έρωτας ζωντανεύει κάθε τρόπο που θα μπορούσε να επινοήσει για την κάνει να τον προσέξει . Και όταν όλες του οι ιδέες και προσπάθειες φτάνουν στο τέλος δίχως να καταφέρει τίποτα τελικά και να την ξαναχάσει, η μαγεία αναλαμβάνει δράση…

Αυτή είναι η ιστορία μιας μικρού μήκους ταινίας της Walt Disney, που επαναφέρει τα μικρού μήκους animation στους κινηματογράφους, με μια ασπρόμαυρη παραγωγή, η οποία εκτός από τις καρδιές των θεατών έκλεψε και το Όσκαρ καλύτερης μικρού μήκους animation ταινίας.

Το Paperman δημιουργήθηκε από τον σκηνοθέτη John Kahrs και της καινοτόμου ομάδας του, στα Studios of Walt Disney Animations.

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα