Απεριόριστη YOGA με 1 Ευρώ την ημέρα από τα NYSY Studios στην Αθήνα

Απεριόριστη YOGA με 1 Ευρώ την ημέρα για 1 μήνα, από τα NYSY Studios στην Αθήνα

Ένα από τα πιο σημαντικά κέντρα άσκησης και εκπαίδευσης δασκάλων του χώρου, το NYSY Studios λειτουργεί από το 2004 στην καρδιά της Αθήνας ως τόπος συνάντησης και πρακτικής μιας μεγάλης θετικής κοινότητας ανθρώπων με αληθινή αγάπη για τη γιόγκα & το πιλάτες. Εμπνευσμένοι από το αρχαίο ρητό «Νους Υγιής Εν Σώματι Υγιεί» δημιουργήσαμε αυτόν τον φωτεινό χώρο, όαση εκτόνωσης από το στρες, εκγύμνασης και χαλάρωσης που προωθεί την σωματική και ψυχική ευεξία και μας προτρέπει να ανακαλύψουμε τον καλύτερο μας εαυτό.

Στα πλαίσια επιθυμίας μας να σας στηρίξουμε για να έλθετε σε μια τέλεια φόρμα εμφάνισης και υγείας, η ομάδα του NYSY Studios προσφέρει σε νέα μέλη την απίθανη προσφορά για

Απεριόριστη YOGA με 1 Ευρώ την ημέρα για 1 ολόκληρο μήνα!

*Επιπλέον μπόνους: Mε το πακέτο αυτό εξασφαλίζετε 10% έκπτωση για το επόμενο πακέτο που θα συμμετάσχετε!

Ελάτε να γνωρίσετε το χώρο μας και να νοιώσετε τα πολλαπλά οφέλη της σωστής άσκησης.

Βασικές αρχές μας στο NYSY Studios είναι:

– Μικρά ολιγομελή τμήματα μέχρι 5 ατόμων στα όργανα πιλάτες και μέχρι 10 ατόμων στις τάξεις μας πιλάτες εδάφους και γιόγκα.

– Άριστα καταρτισμένοι δάσκαλοι, με διεθνή πτυχία και συνεχής ενημέρωση και εκπαίδευση.

– Μεγάλη γκάμα επιλογής δάσκαλων και ποικιλία των τάξεων δίνοντας τη δυνατότητα να βρούμε τη κατάλληλη λύση για το κάθε μαθητή μας σύμφωνα με τις ανάγκες τους και τις δυνατότητες τους.

– Ύπαρξη φυσικοθεραπευτή στο χώρο μας σας βοηθάει να αντιμετωπίσετε σωματικές ιδιαιτερότητες και τραυματισμούς ολιστικά και υπεύθυνα. Ο φυσιοθεραπευτής μας σε συνεννόηση με το δάσκαλο ετοιμάζουν ασκησολόγιο που να προσαρμόζεται στην ιδιαίτερη φυσική κατάσταση του ασκούμενου όπου χρειάζεται.

Στο NYSY Studios διδάσκουμε αποκλειστικά Abhaya Yoga & BASI Pilates, δύο από τα κορυφαία συστήματα στον κόσμο.

Abhaya Yoga: δημιουργήθηκε από τη Βιβή Λέτσου και είναι μια μέθοδος σωματικής άσκησης που αποτελεί το απόσταγμα της ουσίας παραδοσιακών και σύγχρονων σχολών Γιόγκα. Συνδυάζει δυνατές Αρχές Ευθυγράμμισης του Σώματος, της Καρδιάς και του Νου, Θεραπευτικές Αρχές, και ένα δυναμικό ρυθμό άσκησης (vinyasa), για να απελευθερώσει το σώμα, να καταπραΰνει το νευρικό σύστημα, και να συγκεντρώσει το νου.

BASI Pilates: Η διεθνής μέθοδος της BASI Pilates™ προσφέρει ένα πλήρες workout για ολόκληρο το σώμα, με μοναδική ακρίβεια και δυναμική ροή. Ονομάζεται BLOCK SYSTEM και έχει σχεδιαστεί από τον Rael Isacowitz. Επιστρατεύει όλα τα μέρη του σώματος, αρχίζοντας από ζέσταμα, ασκήσεις ποδιών, κοιλιακών, γοφών, σπονδυλικής στήλης, διατάσεις και περιλαμβάνει ασκήσεις για χέρια, πλαϊνά, άνοιγμα του στήθους κλπ. προσφέροντας μία πραγματικά ολοκληρωμένη άσκηση στην κάθε συνεδρία.

Στο χώρο μας προσφέρονται:

 Περισσότερες από 30 τάξεις Γιόγκα και Pilates (Εδάφους & με Μηχανήματα) την εβδομάδα

 Ιδιαίτερα και ημι-ιδιαίτερα εξατομικευμένα μαθήματα

 Δυνατότητα να προσφέρουμε ομαδικά ή ιδιαίτερα μαθήματα στο χώρο σας με δάσκαλο μας

 Θεματικά σεμινάρια γύρω από το χώρο της ευεξίας και του mindfulness

 Συνεδρίες θεραπευτικού ή χαλαρωτικού μασάζ

Δείτε περισσότερα εδώ: http://nysystudios.gr/en/offers-2/

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα