Πέντε τρόποι για να αποτοξινώσετε το σώμα σας από το φθόριο

5 Τρόποι για να αποτοξινώσετε το σώμα σας από το φθόριο

Όπως πολλοί γνωρίζουν, η χρήση του φθοριούχου νατρίου είναι εξαιρετικά τοξική. Ενώ οι περισσότεροι ιατροί συνιστούν προϊόντα με φθόριο, δεν είναι καλό για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Αν όμως έχετε αλλάξει τη συνείδηση σας ως προς τα θέματα υγείας και σταματήσετε να πίνετε νερό με φθόριο, θα είστε εντάξει; Η απάντηση είναι και ναι, και όχι.

Αν έχετε μεγαλώσει σε μια κοινότητα όπου το νερό περιέχει φθόριο, τότε αυτό έχει ενσωματωθεί στο σύστημα σας. Πρόκειται για ένα συσσωρευτικό δηλητήριο.

Αν είστε σαν εμένα, που γεννήθηκα και μεγάλωσα σε μια “φθοριωμένη” πόλη, τότε αυτό το δηλητήριο έχει εισχωρήσει και έχει “πειράξει” τη δομή του σώματός σας! Κυρίως τα οστά σας, τον θυρεοειδή αδένα αλλά και την επίφυση.

Πώς βγάζετε όμως το φθόριο από το σύστημά σας;

Αυτό είναι ένα πολύ περίπλοκο ζήτημα. Δεν υπάρχει μια πλήρως ελεγμένη μέθοδος για ολική αποτοξίνωση του φθορίου από το σώμα σας. Υπάρχουν όμως διάφορες μέθοδοι, που μπορούν να κάνουν την διαφορά. Ο κοινός πόνος εξαφανίζεται, οι χρόνιοι πονοκέφαλοι φεύγουν, επανέρχεται η ικανότητα να σκέφτεσαι πιο καθαρά και υπάρχει και η απώλεια βάρους.

Σας παραθέτουμε κάποιους τρόπους αποτοξίνωσης του φθορίου:

  • Φυσικά πρέπει αρχικά να σταματήσετε την έκθεση σας στο φθόριο, όσο μπορείτε. Ακόμα κι αν έχετε σταματήσει να πίνετε νερό με φθόριο, περιέχεται σε πολλές κονσέρβες όπως και στις οδοντόκρεμες
  • Αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τακτικά μια σάουνα. Απομακρύνει τα βαρέα μέταλλα και τις τοξίνες (συμπεριλαμβανομένου και του φθορίου) από το σύστημά σας.
  • Πάρτε αρκετό φως από τον ήλιο καθημερινά! Παίζει μεγάλο ρόλο στην αποτοξίνωση και την επίφυση. Τον ίδιο χρόνο περάστε τον και στο σκοτάδι! Ακούγεται παράξενο, αλλά η σωστή ισορροπία του φωτός και του σκότους βοηθά στη ρύθμιση της παραγωγής μελατονίνης. (Η κύρια λειτουργία του αδένα της επίφυσης).
  • Πρέπει να γυμνάζεστε (επίσης βοηθά στη ρύθμιση της παραγωγής μελατονίνης).
  • Κάντε μια πρώτη αποτοξίνωση του ήπατος. Είναι πολύ απλή και αποτελεσματική. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πίνετε δύο φλιτζάνια τσάι* την ημέρα, να κόψετε τα κονσερβοποιημένα τρόφιμα και να αυξήσετε την κατανάλωση υγιεινών τροφών.

Η συνταγή για το τσάι:

  • 1 παχιά φέτα λεμόνι
  • 1 κομμάτι φρέσκο τζίντζερ, 2/3 «μακρύ, αποφλοιωμένο
  • 1 φλιτζάνι βραστό νερό

Τοποθετήστε το λεμόνι και το τζίντζερ στο κύπελλο. Προσθέστε βραστό νερό και αφήστε να εμποτιστεί για δύο λεπτά. Αφαιρέστε το λεμόνι και το τζίντζερ και πιείτε το αμέσως.

Το να χρησιμοποιήσετε αυτές τις πέντε μεθόδους είναι πολύ αποτελεσματικό, αλλά δεν είναι μια γρήγορη λύση. Πήρε πολλά χρόνια η συσσώρευση φθορίου στον οργανισμό, και θα χρειαστούν πολλά χρόνια για να αποτοξινωθεί.

Ο καθένας μας είναι διαφορετικός και μπορεί να περιμένει διαφορετικά αποτελέσματα, αλλά συνήθως θα αισθανθείτε μια μεγάλη διαφορά μέσα στους 3 πρώτους μήνες.

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα