Ας καθαρίσουμε παρέα με τους σκύλους μας την παραλία Αλίμου!

Ας καθαρίσουμε παρέα με τους σκύλους μας την παραλία Αλίμου!

Το Ελληνικό Κέντρο Εκπαίδευσης Σκύλων στην προσπάθειά του να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει το κοινό σε θέματα περιβάλλοντος, οργανώνει ομαδικό καθαρισμό του τμήματος της παραλίας του Αλίμου που είναι ελεύθερη για το κοινό.

Ας καθαρίσουμε παρέα με τους σκύλους μας την παραλία Αλίμου!

Καλεσμένοι στην προσπάθεια αυτή είναι όλοι όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος και κάτοχοι σκύλων μαζί με τους σκύλους τους ή χωρίς. Σκοπός είναι να καθαριστεί η παραλία αλλά και να αποδειχθεί ότι οι συνειδητοποιημένοι ιδιοκτήτες σκύλων δείχνουν σεβασμό στο περιβάλλον αλλά και στο διπλανό τους.

Απαραίτητη προϋπόθεση για όσους πάνε με τα σκυλάκια τους,είναι να τα κρατάνε με λουρί για λόγους ασφάλειας, για να μη ενοχλήσουν τους λουόμενους αλλά και γιατί έτσι ορίζει η σχετική νομοθεσία.

Η προσπάθεια γίνεται υπό την αιγίδα και με την άδεια του Δήμου Αλίμου και την κτηνιατρική υποστήριξη της CURA ANIMALIS.

Συμπαραστάτες οι : ΣΑΖΑ Φιλοζωϊκός Σύλλογος Αλίμου, Σκύλοι Οδηγοί Ελλάδας. Υποστηρίζει η  PROPLAN.

Η δράση θα γίνει το Σάββατο, 14 Μαϊου στις 11,00 στα Λουτρα Αλίμου στο τμήμα της  ελεύθερης παραλίας, 100 μέτρα προς Γλυφάδα από τη διασταύρωση Αλίμου και Ποσειδώνος

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το ΕΚΕΣ και τους Θ. Τριάντη ή Β. Βολανάκη στο τηλ 2109830601 (12,00-17,00) ή στείλτε email  info@amazingdogs.gr

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα