Astral Aspera: Στα χρώματα του φάσματος της αύρας

Astral Aspera: Στα χρώματα του φάσματος της αύρας

Είναι πραγματικά εκπληκτικό πώς αλλάζει το χρώμα της αύρας μας ανάλογα με τα συναισθήματά μας. Το είχα ακούσει από φίλους που είχαν μπει σε διαδικασία φωτογράφισης αύρας, δεν περίμενα όμως ότι θα μου έκανε τόσο πολύ εντύπωση η όλη διαδικασία.

Ο κ Παναγιώτης Γεωργιάδης μας υποδέχεται σε ένα από τα γραφεία του κέντρου Astral Aspera
Ο κ Παναγιώτης Γεωργιάδης μας υποδέχεται σε ένα από τα γραφεία του κέντρου Astral Aspera

Βρεθήκαμε στο κέντρο ψυχοθεραπείας και κλινικής ύπνωσης Astral Aspera στο Νέο Κόσμο. Εκεί, μας υποδέχτηκε ο υπεύθυνος του χώρου και ψυχοθεραπευτής, κ. Παναγιώτης Γεωργιάδης. Ο κ. Γεωργιάδης Είναι πιστοποιημένος Ψυχοθεραπευτής του επιμορφωτικού τμήματος Ψυχοθεραπείας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών

Έχει πτυχίο Εφαρμοσμένης Ψυχολογίας από τα ATHENAEUM UK και CALAMUS UNIVERSITY UK, ενώ παράλληλα είναι και Πιστοποιημένος Υπνοθεραπευτής και ειδικός στην ανάγνωση της αύρας.

Η διαδικασία είναι η εξής απλή. Τοποθετούμε το αριστερό μας χέρι πάνω σε ένα μηχάνημα το οποίο είναι συνδεδεμένο με έναν υπολογιστή και μέσω ενός ειδικού προγράμματος, βλέπουμε στην οθόνη την αύρα και τα ενεργειακά μας κέντρα.

Μια κάμερα, ένα άγγιγμα του χεριού σε μια συσκευή…. και η ανάλυση αρχίζει
Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά. Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη, εμφανίζεται η απόχρωση της βασικής και της περιφερειακής αύρας καθώς και η κατάσταση των ενεργειακών κέντρων
Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά. Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη, εμφανίζεται η απόχρωση της βασικής και της περιφερειακής αύρας καθώς και η κατάσταση των ενεργειακών κέντρων
Σε αυτή την οθόνη βλέπουμε την επίδοση των ενεργειακών κέντρων
Σε αυτή την οθόνη βλέπουμε την επίδοση των ενεργειακών κέντρων (Τσάκρα)

Δεν σταματάει όμως εκεί. Υπάρχει μία τεράστια ανάλυση γύρω από τα χρώματα αλλά και το ποσοστό περιεκτικότητας ενέργειας των επτά κέντρων μας, από τα οποία όχι μόνο μπορούμε να βγάλουμε συμπέρασμα για την παρούσα ψυχολογική μας κατάσταση, αλλά να βρούμε τις αιτίες που φωλιάζουν στο παρελθόν μας και να προβλέψουμε το μέλλον μας.

Τι σημαίνει όμως μέσα από τη φωτογράφιση της αύρας και την ανάγνωσή της να προβλέψουμε το μέλλον; Ακούγοντας το κανείς θα αρχίζει να προβάλλει αντιρρήσεις θεωρώντας μειωμένης σοβαρότητας τη διαδικασία αυτή. Η ανάγνωση της αύρας δεν προβλέπει το τι θα μας συμβεί αύριο στην προσωπική μας ζωή, αν θα γνωρίσουμε το μεγάλο έρωτα ή αν θα βρούμε την τέλεια δουλειά. Αλλά μας προειδοποιεί για ευαισθησίες των ζωτικών οργάνων μας εξαιτίας συναισθηματικών και ψυχικών αγκυλώσεων.

Μετά από λίγη ώρα επεξεργασίας, το λογισμικό καταλήγει στο χρώμα της βασικής μας αύρας που σύμφωνα με τον Γεωργιάδη παραμένει ίδια σε όλη μας τη ζωή

Ευαισθησίες που τείνουν να εκφραστούν μέσω ασθενειών στον οργανισμό μας κατά την πάροδο του χρόνου.
Η φωτογράφιση της αύρας, μας ενημερώνει, μας θυμίζει και μας κάνει να δούμε κατάματα τις καταστάσεις που κρύψαμε κάτω από το χαλί. Αυτές που δεν μπορέσαμε να αντιμετωπίσουμε κατάματα. Αυτές που στην ουσία καθορίζουν πολλές πτυχές μας και εμφανίζονται πάντα μπροστά μας, όσο και να κάνουμε ότι δεν τις βλέπουμε.

Μετά την φωτογράφιση, ο πελάτης λαμβάνει μια αναφορά 25 σελίδων (στα ελληνικά)!!! Η αναφορά περιέχει αρκετές πληροφορίες για τα ενεργειακά κέντρα, της τάσεις της προσωπικότητας, την ισορροπία της αρσενικής και θηλυκής πλευράς και πολλά πολλά άλλα

Και κάπως έτσι φτάνουμε στις μεγάλες αποφάσεις. Να προστατεύσουμε τον εαυτό μας. Να τον γιατρέψουμε από τις πληγές του παρελθόντος. Να δώσουμε αγάπη και να πάρουμε αγάπη. Να εκφραζόμαστε και να μάθουμε να βάζουμε όρια τόσο στους άλλους όσο και στον ίδιο μας τον εαυτό.

Στο παρακάτω βίντεο, φαίνεται η εναλλαγή των χρωμάτων της περιφερειακής αύρας καθώς ο κ. Γεωργιάδης με καθοδηγεί σε οραματισμό ευεξίας. Παρατηρήστε πως η κορυφή του κεφαλιού γίνεται μοβ καθώς συνδέεται με το έβδομο κέντρο που είναι το κέντρο του οραματισμού.

Στο κέντρο Ψυχοθεραπείας και κλινικής ύπνωσης πραγματοποιούνται συνεδρίες κλινικής ύπνωσης, ψυχοθεραπείας καθώς και σεμινάρια ολιστικού περιεχομένου. Μια πολύ όμορφη διαδικασία που αξίζει να την ζήσετε!

Στοιχεία επικοινωνίας

Κέντρο Ψυχοθεραπείας και Ύπνωσης Astral Aspera

Γιολδάση 2 Νέος Κόσμος (1 λεπτό από το μετρό Νέος Κόσμος)

Τηλ: 211 7156 085 / 6944 306 502

Ιστοσελίδα: http://www.astral-aspera.gr/

Μάιρα Σαραντοπούλου – δημοσιογράφος

ΥΓ.

Και φυσικά δεν θα πρέπει να παραλείψουμε ότι η διαδικασία της φωτογράφισης έλαβε χώρα υπό το άγρυπνο βλέμμα του φύλακα του χώρου, τον Πίτσου

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα