Αστρολογικό tip – Νέα Σελήνη σε σύνοδο με το Γαλαξιακό Κέντρο: Ισχυρά down loads!

Αστρολογικό tip - Νέα Σελήνη σε σύνοδο με το Γαλαξιακό Κέντρο: Ισχυρά down loads!

Ο Γαλαξίας μας έχει το κέντρο του πέρα από τον Αστερισμό του Τοξότη, όπως το βλέπουμε εμείς από τον πλανήτη Γη. Συγκεκριμένα (όσο μπορούμε να το πούμε αυτό όταν μιλάμε για αποστάσεις χιλιάδων ετών φωτός) βρίσκεται στην ευθεία της 27,5 μοίρας του Τοξότη. Η Αστρολογία επισημαίνει πως αυτό είναι ένα σημείο από όπου μπορούμε και αντλούμε ιδιοφυείς ιδέες και εμπνεύσεις κατ’ ευθείαν από την πηγή! Κυρίως όταν ένας πλανήτης ή ένα από τα φώτα διελαύνουν από αυτές τις μοίρες και κάνουν σύνοδο.

Η φετινή χρονιά θα κλείσει την αυλαία των σούπερ αστρολογικών καταστάσεων που τη χαρακτήρισαν, με δύο μεγάλα γεγονότα. Το ένα το ξέρουμε όλοι, ακόμα κι εκείνοι που δε πιστεύουν στα ζώδια: Πρόκειται για την έξοδο του Κρόνου από τον Τοξότη και την είσοδό του στον Αιγόκερω (τι; δεν το ξέρατε;) στις 20-12-17. Οι Τοξότες της Ελλάδος έχουν κανονίσει πάρτι στο ΟΑΚΑ την ίδια μέρα. (Οι Αιγόκεροι δεν έχουν συσπειρωθεί ακόμη κάτω υπό την πίεση του εν λόγω πλανήτη).

Το άλλο μεγάλο, αν και αστραπιαίο γεγονός, που κλείνει το 2017 είναι η σύνοδος της Νέας Σελήνης στον Τοξότη με το Γαλαξιακό Κέντρο, στις 18-12-2017.  Το φεγγάρι θ’ ανατείλει για τον νέο μήνα του ακριβώς μπροστά από το κέντρο του γαλαξία και μια ιδιαίτερη έλευση πληροφοριών θα εισρεύσει στις συνειδήσεις όσων έχουν το ανάλογο… «λογισμικό» για να τις συλλάβουν κι έπειτα να τις χρησιμοποιήσουν δημιουργικά.

Παρακάτω σας έχουμε μερικές ιδέες που θα σας βοηθήσουν να καθαρίσετε τις κεραίες σας ώστε να λάβετε και εσείς πληροφορίες από τη Mama Galaxy.

1 Αποτοξίνωση

Επικοινωνία με το Σύμπαν χωρίς αποτοξίνωση, δε γίνεται. Γι’ αυτό πιείτε άφθονο καθαρό νερό, πράσινο τσάι, μέντα, δυόσμο και ό,τι τσάι έχετε και γνωρίζετε πως καθαρίζει τα υγρά του σώματος.

2 Νηστεία

Αποχή από βαριές τροφές οι οποίες σας κρατούν σε επίγειες απασχολήσεις (επιβίωση κλπ). Προτιμάτε σούπες λαχανικών, όσπρια και καταπράσινες φυλλώδεις σαλάτες. Αποφεύγετε τα γαλακτοκομικά και άλλα ζωικά προϊόντα.

3 Ηρεμία

Αποφεύγετε ανθρώπους και καταστάσεις που σας δημιουργούν ένταση και καβγάδες. Ακόμα κι αν δε γίνεται να μετακινηθήτε από τον χώρο εργασίας ή από κάποιο άλλο μέρος που θα πρέπει να βρίσκεστε εκεί αναγκαστικά, ζητήστε από τον εαυτό σας να σας τροφοδοτήσει με ηρεμία. Τεχνικές όπως ο διαλογισμός, οι βαθειές αναπνοές, το περπάτημα, μπορούν να σας βοηθήσουν να ηρεμήσετε σε μεγάλο βαθμό.

4 Καθαριότητα

Καθαρίστε το σπίτι σας, το γραφείο σας, τακτοποιήστε.

5 Γραφή

Κρατήστε σημειώσεις από τώρα που θα διαβάσετε αυτό το άρθρο και θα σας κάνει κλικ μέχρι και μερικές μέρες μετά τη Νέα Σελήνη. Γράψτε σκέψεις, λέξεις, ιδέες… σκιτσάρετε. Ακόμα και τις επαναλαμβανόμενες ιδέες,γράψτε τις όσες φορές τις σκεφτείτε.

6 Αναρωτηθείτε

Είναι μια πολύ καλή εποχή μιας και, ούτως ή άλλως, μας πετυχαίνει σε απογραφή της χρονιάς και σε επαναπροσδιορισμό των στόχων μας, των δυνατοτήτων μας αλλά και των επιθυμιών μας.  Αναρωτηθείτε τι είναι το καλύτερο για εσάς να μάθετε, να ζήσετε και να δημιουργήσετε. Προσπαθήστε να μην απαντήσετε «εξ εαυτού» Προσπαθήστε ν’ ακούσετε την απάντηση απ’ ευθείας από το Γαλαξιακό Κέντρο… όχι, δε χρειάζεται να έχετε βιονικό αυτί για αυτό.

7 Μην περιοριστείτε στον εαυτό σας

Που πάει να πει πως μπορεί να λάβετε πληροφορίες οι οποίες θα είναι πολύ χρήσιμες για την ανθρωπότητα, τον πλανήτη, τις θάλασσες, τα ζώα… συνδεθείτε. Ίσως ήρθε η ώρα να λάβετε ενεργά μέρος στην αλλαγή του κόσμου (ναι… αλλάζει)

Περίπου δυο μέρες μετά, η Σελήνη θα συνοδεύσει τον Κρόνο στην έξοδό του από τον Τοξότη. Εκεί ίσως να σας εμφανιστούν εμπόδια, κυρίως από το παρελθόν, που καλείστε να ξεπεράσετε ώστε να αξιοποιήσετε τη νέα ύλη που λάβατε από το Γαλαξιακό Κέντρο. Αυτά τα εμπόδια έρχονται στην ουσία για να τα μετατρέψετε σε εφόδια τα οποία θα χρειαστείτε στο δρόμο σας.

 

 

Ενδιαφέροντα σεμινάρια και μαθήματα